- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
günaydın kızlarr...bende doğuda otryorum hangi şehirdesn canım.?ben dbakırdayım yinede yürüyüşümede çıkıyorum pek sıkıntı yok şu aralar..Cqnim ben doguda oturuyoeum esim surekli calisiyor tek de cikamiyorum burda o yuzden yarin yazamayabilirim esim ne zaman musait olursa o zaman cikip tartilabilirim wvimde de tarti yok buralar malum sikintili cikmak sorun her turlu
Canım zaten öyle yapıyoruz akşam gün içinde yediklerimizi yazıyoruz :)104.4 le başladm 3 gün önce bu sabah tartıda 103.5 i gördüm.menüyü önceden belirleyemiyorum akşam yediklerimi yazarsam olurmu kızlar?
Tamam o zaman cnm afiyet olsunBnde dıyet alyrm cnm
Gunaydın canımGunaydinnnnnn sekerler
Tmm ozaman benim içinde maraton başlasııninşallah bitürlü veremediğim kiloyu sizlerle veririmm
Ben urfa viransehirdeyim de esim guvenlik mensubu oldugu icin oyle tek de cikmiyorum hatta esimle bile cikmiyoruz cok o yuzden onlem amacli b3nim cikmamamgünaydın kızlarr...bende doğuda otryorum hangi şehirdesn canım.?ben dbakırdayım yinede yürüyüşümede çıkıyorum pek sıkıntı yok şu aralar..
İstedikten sonra yapamicagimiz hiç bişey yok canım :)Tmm ozaman benim içinde maraton başlasııninşallah bitürlü veremediğim kiloyu sizlerle veririmm
Doğrusun canım ben de lahmacun yapıyorum akşam a yine de çok abartmamak lazım bir tanesi 200 kalori civarı :)limonlu suyumu.içtim yarım saat sonra 7 8 yeşil zeytin peynir bi yumurta salatalık domates ekmeksiz ve iki kupa şekersiz?açık çayımı içtim.ara öğünümü yoğrt ve bir elmayla geçiştrcm akşama çocklar lahmacun istedi bende yerim dayanamam gündz kısitliymki akşm dengeliyim.yanlşmı düşünüyorum canlar?
anladm canımBen urfa viransehirdeyim de esim guvenlik mensubu oldugu icin oyle tek de cikmiyorum hatta esimle bile cikmiyoruz cok o yuzden onlem amacli b3nim cikmamam
Merhaba canım menün güzelMrb cnm bende yemegımı yedm
Menumu de yazm
Sabah:tost domates salatalık
Öğle:2 kucuk patates ıle salata cacık
Ara:elma
Akşam:6 kadar kaşık guveç cacık 1 dilim ekmek
1saat45 dk yuruyus yaptm.
Ama akşam kardeşimin dgm gununu kutlayacagz nasıl olck bılmıyrm
Mrb cnm bende yemegımı yedm
Menumu de yazm
Sabah:tost domates salatalık
Öğle:2 kucuk patates ıle salata cacık
Ara:elma
Akşam:6 kadar kaşık guveç cacık 1 dilim ekmek
1saat45 dk yuruyus yaptm.
Ama akşam kardeşimin dgm gununu kutlayacagz nasıl olck bılmıyrm
Menümü yazayım erkenden
Sabah 1 karışık tost
Öğlen 1 porsiyon bol yeşillikli kısır
Ara 1 elma 1 havuc
Akşam 2 lahmacun ayran mor lahana salatası
Su 2 olur
Spor daha yapmadım yapınca yazarim
pardon şimdi gördüm canımSelam kızlar bbugün ki menüm sabah 1 buçuk.yumurta yarım simit biraz peynir az şekerli çay
Kahvaltı biraz çok oldu sanırım ama çok.açtım.valla napim
Öğle küçük 1 tabak.tavuk sote ve salata
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı ve salata
Su iki buçuk litre
Spor yok.şimdilik kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?