Yaza kadar en az 20 kilo..

Cqnim ben doguda oturuyoeum esim surekli calisiyor tek de cikamiyorum burda o yuzden yarin yazamayabilirim esim ne zaman musait olursa o zaman cikip tartilabilirim wvimde de tarti yok buralar malum sikintili cikmak sorun her turlu
günaydın kızlarr...bende doğuda otryorum hangi şehirdesn canım.?ben dbakırdayım yinede yürüyüşümede çıkıyorum pek sıkıntı yok şu aralar..

Verirsin canım merak etme sen yeter ki insan istesin.hele de bir kadın isteyince yapamayacağı şey yok inan ki.bende limonlu suyunu içtim şimdikkahvaltı yapicam :))
Tmm ozaman benim içinde maraton başlasııninşallah bitürlü veremediğim kiloyu sizlerle veririmm

limonlu suyumu.içtim yarım saat sonra 7 8 yeşil zeytin peynir bi yumurta salatalık domates ekmeksiz ve iki kupa şekersiz?açık çayımı içtim.ara öğünümü yoğrt ve bir elmayla geçiştrcm akşama çocklar lahmacun istedi bende yerim dayanamam gündz kısitliymki akşm dengeliyim.yanlşmı düşünüyorum canlar?

günaydın kızlarr...bende doğuda otryorum hangi şehirdesn canım.?ben dbakırdayım yinede yürüyüşümede çıkıyorum pek sıkıntı yok şu aralar..
Ben urfa viransehirdeyim de esim guvenlik mensubu oldugu icin oyle tek de cikmiyorum hatta esimle bile cikmiyoruz cok o yuzden onlem amacli b3nim cikmamam

Tmm ozaman benim içinde maraton başlasııninşallah bitürlü veremediğim kiloyu sizlerle veririmm
İstedikten sonra yapamicagimiz hiç bişey yok canım :)
Doğrusun canım ben de lahmacun yapıyorum akşam a yine de çok abartmamak lazım bir tanesi 200 kalori civarı :)

Evet günlüğün çıtır hatunları nasıl gidiyor bakalim ben açım eşimi bekliyorum

Menümü yazayım erkenden
Sabah 1 karışık tost
Öğlen 1 porsiyon bol yeşillikli kısır
Ara 1 elma 1 havuc
Akşam 2 lahmacun ayran mor lahana salatası
Su 2 olur
Spor daha yapmadım yapınca yazarim

Mrb cnm bende yemegımı yedm
Menumu de yazm
Sabah:tost domates salatalık
Öğle:2 kucuk patates ıle salata cacık
Ara:elma
Akşam:6 kadar kaşık guveç cacık 1 dilim ekmek
1saat45 dk yuruyus yaptm.
Ama akşam kardeşimin dgm gununu kutlayacagz nasıl olck bılmıyrm

bi 30 kilo versem kendimi çıtır hissedecem ama nerdeeeeverecem inşlh allahn izniyle.benm menmde sabah ve öğleyi yazmştm açım şuan eşimi bekliyorum bendebenmde su 2 yi buldu daha içecem.sporda akşma artık.şuan iyi gidiyo benim.ama ben sabah geç kahvalt yapyrm akşama kadar sadece tok tutacak ara öğn yiyorum genelde yemeğimi akşm yapıyorum eşimi ve oğlumu bekliyrm bu sıkıntı olmz inşlh.bi hafta geçince anlicam artık verip vermediğimi

Merhaba canım menün güzel
Pasta dan iki lokma yiyebilirsin :)

Selam kızlar bbugün ki menüm sabah 1 buçuk.yumurta yarım simit biraz peynir az şekerli çay
Kahvaltı biraz çok oldu sanırım ama çok.açtım.valla napim

Öğle küçük 1 tabak.tavuk sote ve salata

Akşam 3 kaşık bulgur pilavı ve salata
Su iki buçuk litre

Spor yok.şimdilik kızlar

Menun güzel canım afiyet olsun.tadımlık al pastadan canim inşallah tutarsin kendini:)))

Senin menü dd güzel nehirim:)))
Menümü yazayım erkenden
Sabah 1 karışık tost
Öğlen 1 porsiyon bol yeşillikli kısır
Ara 1 elma 1 havuc
Akşam 2 lahmacun ayran mor lahana salatası
Su 2 olur
Spor daha yapmadım yapınca yazarim

yedik 2 buçuk lahmacunu 2 bardak ayran bol salatayı şimdi eritmek için 1 saat yürüyş artı spor yapmam lazmkartanesi58 senin menü neydi

pardon şimdi gördüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…