- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Menum
Sabah yumurta peynır domates salatalık 1 dılım kepek ekmek
Ara sutlu turk kahvesı
Aksam kucuk bır tabak makarna corba salata
Yatana kadar 10 bardak su içmiş olrm. Waktım olrsada kondısyon bısıkletnde çalşcm.
ooo maşallah.ben bugün spor yapamadmBenim.menüm sabak iki yumurta ve biraz peynir ile omlet iki tane zeytin
Öğle 5 kaşık mercimekli bulgur pilavı dünden vardı yemek yapmadım bol kara lahana salatası
Aksamı meyve ile ggeçirdim bugün
1 elma 3 cilek yarım armut
Spor 1 buçuk saat yuruyus 35 mekik
Su iki litre:)
Tsk ederm tatlım sanada afyt olsnAfiyet olsun canim
Menü çok güzel canımslm bugün limonlu ılık suyumu içtim yumurta peynir zeytn domates salatalık ve bi dilim ekmeğimi şekersz iki barsak çayla yaptım.öğlen bol yeşillikli bir porsiyon kısır ve şekersz limonlu çay içtim iki bardak.akşamda arpa şehriye çorbası içecem küçük bir kase ekmeksiz.su içmeye devamm.bu akşam spor yapamicam gibi...
Çok güzrl canımKizlarr sabah domates salatalik azicik krem peynir ve haslanmis yumurta yedim bi dilimde tambugday ekmegi . Oglend3 de bi porsiyon yagsiz kepekli makarna yedim aksam tavukla bulgur pilavi yaptim yicem
Menü süper canimMenum
Sabah yumurta peynır domates salatalık 1 dılım kepek ekmek
Ara sutlu turk kahvesı
Aksam kucuk bır tabak makarna corba salata
Yatana kadar 10 bardak su içmiş olrm. Waktım olrsada kondısyon bısıkletnde çalşcm.
neden haftasonu dışardasın özel değilseKızlar ben bugun menümü yazmicam çünkü öyle karışık ti ko ne yediğimi hatırlamıyorum bile.
Dışarıda olunca malesef kötü oluyor haftasonları sevmiyorum
Ya oglende acikcasi usendim yemek yapmaya normalde brokoli haslicsktim ama yikamssi falan derken baktim useniyorum makarnayi hasladimaksam da mecbur yemek yapcagim seyler belliydi geri donemedim vicdan azabim cokCanım sabah ve öğle güzel ama hem.öğle hem akşam karbonhidrat olmamış keske akşama tavuk sote yada bi sebze yemeği falan yeseydin:))
kaç kilosun canım?bende bi haftadr başladm gt gel aynaya bakıyrm sinirm bozlyr bi farklılık yok dye.o farkı nezamn görecm bilmiyrm:-(Ama kizlar sanki hala siş gibi hissediyorum kendimi gsliba bi anda zayiflamayi hayal ediyorum boyle kollarimo gobegimo gordukce sinirlwrim bozuluyor pes edesim de geliyor. Ben daha onceleri hic bi kdr uzun soluklu diyet yapmadim zaten en sisman halindeyim aliskin diilim kendimi boyle gormeye ama cevremde 100 kilo olan kuzenim 175 boyunda simdi 65 kilo oldu ve ayni diyet sporla onu hep getiriyorum aklima ha gayret diyorum insallah ise yarar bende de
Ya oglende acikcasi usendim yemek yapmaya normalde brokoli haslicsktim ama yikamssi falan derken baktim useniyorum makarnayi hasladimaksam da mecbur yemek yapcagim seyler belliydi geri donemedim vicdan azabim coksimdi 1.5 lt suyu dikliyorum bide gunduz ebru sallinin programini izledim plates yaptimmm
kaç kilosun canım?bende bi haftadr başladm gt gel aynaya bakıyrm sinirm bozlyr bi farklılık yok dye.o farkı nezamn görecm bilmiyrm:-(
Canım cumartesi günü hem anneme hem.kayinvalideme gidiyoruz yarım gün boluyoruz pazarı fs kendimize ayiriyoruz.neden haftasonu dışardasın özel değilse
Canım diyete ilk başladığın zamanlar vücut bıraz şişer 1 aya inecek korkma .Ama kizlar sanki hala siş gibi hissediyorum kendimi gsliba bi anda zayiflamayi hayal ediyorum boyle kollarimo gobegimo gordukce sinirlwrim bozuluyor pes edesim de geliyor. Ben daha onceleri hic bi kdr uzun soluklu diyet yapmadim zaten en sisman halindeyim aliskin diilim kendimi boyle gormeye ama cevremde 100 kilo olan kuzenim 175 boyunda simdi 65 kilo oldu ve ayni diyet sporla onu hep getiriyorum aklima ha gayret diyorum insallah ise yarar bende de
Günaydın tatlımGunaydiiiiinnnn fistiklarrrr
tşkrler biraz ferahladımCanımkilo verme aaşamasınd en oönemli şey sabirdir eğer acele edersek sabrımız da hemen tukeniyor farkı gormek için 1 ay sabretmen lazım daha sonra herkes ffark edecek nasılkilo verdin diye soracaklar zaten o zaman motiven dahada artacak elbilerin bol gelecek ooo daha neler neler:)))
günaydıın.Annelere gdince diyet falan kalmıyor tabi ne yediğin belli olmuyr:-DMis kokulu bahar havasından herkese Günaydın enerjiniz bol az kalorili bir gün olsun :):)
Agzndan bal damlıyr tatlım inş o gunlerde gelirCanımkilo verme aaşamasınd en oönemli şey sabirdir eğer acele edersek sabrımız da hemen tukeniyor farkı gormek için 1 ay sabretmen lazım daha sonra herkes ffark edecek nasılkilo verdin diye soracaklar zaten o zaman motiven dahada artacak elbilerin bol gelecek ooo daha neler neler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?