Yaza kadar en az 20 kilo..

yaa canlar moralim okadar bozukkii...binbir zorlukla koşu bandı aldrdm onun için eşyalarımı üst üste verip prenses gibi yer açtım ona geçen cumartesi kurulumu yapıldı 4 kere kullandm sıfır ürün arıza verdi.Bugün servis gelecekti bide salıya ertelemiş acaip canım sıkıldı ya o kocaman şey işime yaramıyo ben ona bakıyorum o bana

Üzülme canım birkaç güne hallolur o sorun bant yapılana kadar dans fakan et evde ip atla mesela:)

Üzülme canım birkaç güne hallolur o sorun bant yapılana kadar dans fakan et evde ip atla mesela:)
bu kiloyla ip atlayamıyorum sezaryen yerim ağrıyor.onun yerine dışarı yürüyüşe çıkıp geldkten sonra evde hareket yapmaya çalışıyorumda oda hergn olamıyor 3 çockla:-(.tşkler önerilerin için canım

Mrb kızlar bugun ki menum
Sabah menemen peynır 2 dılım kepek ekmek
Öğle ızgara tawuk
Akşam tost domates salatalık
2.5 litre su yalnız bugun pknge gttk normak ekmekte yedım bıraz inş yrn telafi edecegm

Afiyet olsun cnim.akşam.karbonu ne kadar az alırsak tarriya o kadar güzel yansıyor :)))
Öğle ızgara tawuk
2.5 litre su yalnız bugun pknge gttk normak ekmekte yedım bıraz inş yrn telafi edecegm

Benim.menü sabah 1 dilim ekmek iki yumurta az peynir 3 yaprak marul
Öğlen 1 kase yoğurt 1 elma
Ara yarım armut 3 çilek

Akşam küçükbir tabak kkirmizi et sote ve boll salata

Bu arada kızlar çocuklara yayla çorbası yapmıştım.yarım kasede ondan yedim

Su iki litre

Spor yarım.saat yuruyus :)))

Öğle ızgara tawuk
Menü güzel canım ben de bugun normal ekmek yemek zorunda kaldım yoktu yarın telafi ederim ben de
Güzel menü canim

Sabah 1 yumurta biraz çökelek 4 5 adet patates kızartması 1 dilim ekmek salatalık
Ara yarim muz
Öğlen 1 köfte 1 dilim lavas salatalık
Ara 1 kase erik
Akşam 3 dolma 1 börek
Su 1 lt
Spor 60 dk yürüyüş

evet canlar...bugünü sabah iki yumurta peynir bikaç zeytn domates salatalk bi dilim kepek ekmek..öğlen iiki üç çatal menemen ekmeksz.akşamda üç kaşık bulgur iki parça haşlanmş tavuk ve salata yedm.pasta yapmştm misafirim vardı ama tadına bile bakmadım kendime inanamıyorum.benki gece bile kalkar yerdim.sporda misafrlerden dolayı mekik bacak hareketleri ve titreşimli kemer aleti var grdim bi on dakka

Maşallah canım.irade supwr. Menunde güzel cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…