- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
yaa canlar moralim okadar bozukkii...binbir zorlukla koşu bandı aldrdm onun için eşyalarımı üst üste verip prenses gibi yer açtım ona geçen cumartesi kurulumu yapıldı 4 kere kullandm sıfır ürün arıza verdi.Bugün servis gelecekti bide salıya ertelemiş acaip canım sıkıldı ya o kocaman şey işime yaramıyo ben ona bakıyorum o bana
Gunaydın kızlar ☺
bu kiloyla ip atlayamıyorum sezaryen yerim ağrıyor.onun yerine dışarı yürüyüşe çıkıp geldkten sonra evde hareket yapmaya çalışıyorumda oda hergn olamıyor 3 çockla:-(.tşkler önerilerin için canımÜzülme canım birkaç güne hallolur o sorun bant yapılana kadar dans fakan et evde ip atla mesela:)
Vala en son tartildigimda 60 kusurdum hatirlamiorum bile ama 61 62 leri gordum belki daha fazla bile olabilirim yani inskaç kilosun canım?bende bi haftadr başladm gt gel aynaya bakıyrm sinirm bozlyr bi farklılık yok dye.o farkı nezamn görecm bilmiyrm:-(
allahıııım..bu kiloyamı bukadar takıyosun ben öleyim ozamanVala en son tartildigimda 60 kusurdum hatirlamiorum bile ama 61 62 leri gordum belki daha fazla bile olabilirim yani ins
Malesef canım öyle oluyorgünaydıın.Annelere gdince diyet falan kalmıyor tabi ne yediğin belli olmuyr:-D
Mrb kızlar bugun ki menum
Sabah menemen peynır 2 dılım kepek ekmek
Öğle ızgara tawuk
Akşam tost domates salatalık
2.5 litre su yalnız bugun pknge gttk normak ekmekte yedım bıraz inş yrn telafi edecegm
Vqla boyuma gore fazla ya bide basen kol cok var orantili diilim bide ben 47 kiloydum simdi 60 lari dusununce aradaki dark epey var:)allahıııım..bu kiloyamı bukadar takıyosun ben öleyim ozaman
Menü güzel canım ben de bugun normal ekmek yemek zorunda kaldım yoktu yarın telafi ederim ben deMrb kızlar bugun ki menum
Sabah menemen peynır 2 dılım kepek ekmek
Öğle ızgara tawuk
Akşam tost domates salatalık
2.5 litre su yalnız bugun pknge gttk normak ekmekte yedım bıraz inş yrn telafi edecegm
Güzel menü canimBenim.menü sabah 1 dilim ekmek iki yumurta az peynir 3 yaprak marul
Öğlen 1 kase yoğurt 1 elma
Ara yarım armut 3 çilek
Akşam küçükbir tabak kkirmizi et sote ve boll salata
Bu arada kızlar çocuklara yayla çorbası yapmıştım.yarım kasede ondan yedim
Su iki litre
Spor yarım.saat yuruyus :)))
Hklısn cnm inş persembe gunu herkes için gzl sonuçlar olurAfiyet olsun cnim.akşam.karbonu ne kadar az alırsak tarriya o kadar güzel yansıyor :)))
evet canlar...bugünü sabah iki yumurta peynir bikaç zeytn domates salatalk bi dilim kepek ekmek..öğlen iiki üç çatal menemen ekmeksz.akşamda üç kaşık bulgur iki parça haşlanmş tavuk ve salata yedm.pasta yapmştm misafirim vardı ama tadına bile bakmadım kendime inanamıyorum.benki gece bile kalkar yerdim.sporda misafrlerden dolayı mekik bacak hareketleri ve titreşimli kemer aleti var grdim bi on dakka
Hklısn cnm inş persembe gunu herkes için gzl sonuçlar olur
tşklr canım senin menünde süperdi.valla bende kendime inanamıyorum normalde iradem sıfır.demekki gerçekten vermek istiyorum kilomu;-)Maşallah canım.irade supwr. Menunde güzel cnm afiyet olsun
iyi gecelerr tatlı rüyalar gece bile bol kalori yakmalar inşalllaahhHerkese iyi geceler kızlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?