Yaza kadar en az 20 kilo..

Azmin süper canm ben de oyleydim bu sayede 20 kilo verdim hissediyorum sen de vereceksin :)

Ayy bunları yazan parkmaklar dert görmesininşallah dediğin gibi olur 20 verirsem devamıda gelir zaten..
Gelecek inşallah canım vücut ölçülerini al istersen :) bazen tartıda veremsek de incelmis oluyoruz ben musait zamanda atacam ölçüleri aradaki farkı görün motivasyon olur foto da atarım
maşallaah.bende bugn yüryüş yapmayı düşünüyrm ama akşam.gündz çıkabileck durumum yok çünkü.

Gelecek inşallah canım vücut ölçülerini al istersen :) bazen tartıda veremsek de incelmis oluyoruz ben musait zamanda atacam ölçüleri aradaki farkı görün motivasyon olur foto da atarım
Almştım canım ama berbat ölçüler buraya yazabileceğimi sanmıyorum seninkileri görünce cesaret gelirmi bilmiyorum.ayarlayabilirsem akşam üstü yürüyüşe çıksam işe yararmı acaba?motivasyonun için tşkr ederim tatlım

Kizlarr bugun 1 haslanmis yumurta salatalik domates yesil biber ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim sonracigimaa 4 tane antep fistigi ve 3 4 tane leblebi yedim ara ogun diye saydim bunu

Tabi ki bitanem ise yarar her saatte spor iyidir zamanin hiç bir onemi yok
Süper ccanım sabah sabah enerji tavann
Sağol canım benim evet köfteler yer yaptım eve de yürüyerek giderim annemden 80 dk olut inşallah
Kizlarr bugun 1 haslanmis yumurta salatalik domates yesil biber ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim sonracigimaa 4 tane antep fistigi ve 3 4 tane leblebi yedim ara ogun diye saydim bunu
Güzel canım

Ben menümü erkenden yazayım
Sabah 1 kk peynir biraz çökelek 1 yumurta biraz kıyma salatalık domates 1 dilim tb ekmeği
Öğlen küçük bir tabak sarma
Ara 1 elma
Aksam 3 tane haşlanmış içli köfte 1 br ayran
Su 2 olur
Spor şimdilik. 40 dk yürüyüş daha yaparsam yazacam

menü çok güzel afiyet olsun canım

bende erkenden yazayım.. sabah iki yumurta domates salatalık peynir bikaç yeşilzeytin iki bardak şekersz çay.öğlen küçük bi dilim pasta yedim gözğm kalmştıbide elma.akşamda patates salatası yoğrt yiyecem..parkta tam bir saat fazlada olabili..streçfilm sarıp tempolu yürüdüm kan ter içinde kaldm eve geldim spor hareketlerimi yaptım mekiğimi falan çektim.kendimi iyi hissediyorum.perşrmbeyi dört gzle bekliyrmmm....

Kizlar bende qksama kisirla kizartma yaptim ama cok az yicem corba yerim bi kase simdi yesilcayla beraber leblebi yedim bastirain da yemege saldirmiim diye yan basen hareketi yaptim mekik cektim kol icin hareketler yaptim okdr yarindan itibaren muzikle oynamaya baslicam bende alt gobek cok var ya sanki dogum yapmisim kalmis gibi bunun icin ayri bi egzersiz onerisi olan var mi

Menümü yazym bende
Sabah 1.5 yumurta 1 dılım kepek ekmek domates salatalık
Öğle 1 porsyn kısır 1 bardak ayran
Akşam kucuk bır tabak etli patates yemegı bulgur pılawı
45 dk yuruyus yatana kadar 2.5 lt suyu tamamlrm. Yapablrsm bırzda bısıklet yapcm

ölçüler süpermişşşbende böyle paylaşırı. inşallah bigün..
İnşallah canım benim
menü çok güzel afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Pastayi görmedim canjm menü güzel :) az kaldı persembeye bakalım ne kadar eksilecek yaglasrimiz
Canım göbek için mekik ben yarin spora gidecem alt mide çalıştırıyor hoca hangi hareket olduğunu ogreneyim anlatırım sana
Cnm cok hoş olmşsn.senn hmlelık kılon muydu tatlım
Evet canım hamilelikten kaldı
Menü güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…