- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Tsk ederm cnm. Hamılelık oncesı kılonun aşagdnsn galıba dgmıİnşallah canım benim
Teşekkür ederim canım
Pastayi görmedim canjm menü güzel :) az kaldı persembeye bakalım ne kadar eksilecek yaglasrimiz
Canım göbek için mekik ben yarin spora gidecem alt mide çalıştırıyor hoca hangi hareket olduğunu ogreneyim anlatırım sana
Evet canım hamilelikten kaldı
Menü güzel canım afiyet olsun
benimde aynen en nefret ettiğim şey vucüdümdakii alt göbek .ve çokta vıck vıck hamilelik çatlaklarıda oluncaKizlar bende qksama kisirla kizartma yaptim ama cok az yicem corba yerim bi kase simdi yesilcayla beraber leblebi yedim bastirain da yemege saldirmiim diye yan basen hareketi yaptim mekik cektim kol icin hareketler yaptim okdr yarindan itibaren muzikle oynamaya baslicam bende alt gobek cok var ya sanki dogum yapmisim kalmis gibi bunun icin ayri bi egzersiz onerisi olan var mi
7 kilo ustundeyim şu an cnmTsk ederm cnm. Hamılelık oncesı kılonun aşagdnsn galıba dgmı
Hamılelkte kaç kılo aldn tatlım7 kilo ustundeyim şu an cnm
Gecmiş olsn cnm cıddı bsy degıldır umarımKizlarrr selam canlarim bugün giremedim hiç buraya çocuklarım hastaydı hala da hastalar ama neyse menumu yazayım
Sabak 1 yumurta 1 dilim.ekmek.1 salatalık 1 domates 4 zeytin az peynir
Öğle 1 kase kısır 2 bardak ayran
Akşam tavuk ciğer sote yarım kase yayla çorbası yuruyus yarım saat
Su iki litre kızlar
Dün de menüm.aşağı yukarı böyle biseydi kızlar yapmayacağım affedin emi:))))
28 canımHamılelkte kaç kılo aldn tatlım
Güzel canım afiyet olsuniyi günler.. sabah klasik kahvaltı ve bir tane haşlanmş patates yedm az ekmk ve iki şekersz çayla.öğln bi elma.akşamda bi kase çorba ve yumurtalı ıspanak bi tabak yiyecm ekmeksz.su hergn 2 buçk oluyr zaten birazdanda frsat bulursam yryşe gdecem.
Menü güzel canımMrb kızlar menumu yazaym
Sabah 1 yumurta ile omlet peynır domates salatalık 2 dılım kepek ekmek
Öğle mısır gewregı bır elma
Ara turk kahwesı
Akşam kabak yemegı 4 kasık pılaw 1 dılım ekmek
50 dk yuruyus uyuyana kadar 2.5 lt suyu tammlrm inş
Geçmiş olsun canımKizlarrr selam canlarim bugün giremedim hiç buraya çocuklarım hastaydı hala da hastalar ama neyse menumu yazayım
Su iki litre kızlar
Ya cnm ben gecen hafta kılomu yanlş yazmşm 77.9 olck yenı frkettm zahmet olmazsa dzltblr mısım ☺Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Ara 6 7 erik
Öğlen sebzeli tavuk yoğurt
Ara 1 kase erik
Akşam öğlen ki yemek
Spor 70 dk kardiyo
30 dk yürüyüş
Su 2 lt
menün çok gzelde canım pilav varmş zaten ekmek olmasamıymş nen şahsen pilav olnca ekmek yemiyorumMrb kızlar menumu yazaym
Sabah 1 yumurta ile omlet peynır domates salatalık 2 dılım kepek ekmek
Öğle mısır gewregı bır elma
Ara turk kahwesı
Akşam kabak yemegı 4 kasık pılaw 1 dılım ekmek
50 dk yuruyus uyuyana kadar 2.5 lt suyu tammlrm inş
geçmiş olsun canım benim hava değişikliği olnca çocklar hasta oluyor.Kizlarrr selam canlarim bugün giremedim hiç buraya çocuklarım hastaydı hala da hastalar ama neyse menumu yazayım
Su iki litre kızlar
afiyet olsun canım.ayıptr sorması kardiyo ve yürüyüş aynı değilmiDünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Ara 6 7 erik
Öğlen sebzeli tavuk yoğurt
Ara 1 kase erik
Akşam öğlen ki yemek
Spor 70 dk kardiyo
30 dk yürüyüş
Su 2 lt
Haklısın cnm ama ben acı bıber yedgm zmn ynnda ekmrk de yyrm o yuzdenmenün çok gzelde canım pilav varmş zaten ekmek olmasamıymş nen şahsen pilav olnca ekmek yemiyorum
Tabi ki tatlım düzeltirim :)Ya cnm ben gecen hafta kılomu yanlş yazmşm 77.9 olck yenı frkettm zahmet olmazsa dzltblr mısım ☺
Yok canim kardiyo spor salonuna gidiyorum orda yaptigimiz hareketler oluyor hoca kardiyo diyorafiyet olsun canım.ayıptr sorması kardiyo ve yürüyüş aynı değilmi
Tsk ederm cnmTabi ki tatlım düzeltirim :)
Yok canim kardiyo spor salonuna gidiyorum orda yaptigimiz hareketler oluyor hoca kardiyo diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?