- 8 Eylül 2015
- 197
- 116
- 18
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
bugnki menüm sabah iki yumurta omlet domatrs salatalık peynir bi kase yoğrt iki bardak şekersz çay ve ekmek yok.öğln misafrlikteydm kçük bi dilim kek bi tanede elmalı pastaşimdide bi kase yogrt ve semizotu bi tabak yiyecm ekmeksz. bugn spor yapamadım ama 4 kez merdiven inip çıktm pazara gttim. bol su içtm devam edecm içmeye.yarn tartı gnydü değilmi?
Kizlar dun ki menumu yazamadim
Kahvalti her zamanki gibi yumurta salatalik filan:)
Ara ogunde leblebiyle yesilcay aksam da firinda baliik yedim salatayla berabrr koca bi bardak da şalgam suyu ictim su 1 lt ictim
bugnki menüm sabah iki yumurta omlet domatrs salatalık peynir bi kase yoğrt iki bardak şekersz çay ve ekmek yok.öğln misafrlikteydm kçük bi dilim kek bi tanede elmalı pastaşimdide bi kase yogrt ve semizotu bi tabak yiyecm ekmeksz. bugn spor yapamadım ama 4 kez merdiven inip çıktm pazara gttim. bol su içtm devam edecm içmeye.yarn tartı gnydü değilmi?
Menüler çok güzrl kızlar afiyet olsun yarın tartıda çok iyi eksiler göreceksiniz inanıyorum :)Menum
Sabah 1 yumurta peynır domates salatalık 1 dılım kepek ekmek
Öğle 2 kofte 1 dılım kepek ekmek salata yoğurt
Akşam dısarda yedk ızgara salata 1 kutu kola (light)
1 saatten fazla yuruys yaptm suyumuda içtm
geç
geçmiş olsun canım benim hava değişikliği olnca çocklar hasta oluyor.
Tebrik ederim canım çok güzelGenel naydinnn ilk bildirimi yapayım ben o zaman
Geçen hafta 68
Bugün 67
Fark 1 kilo
Benim de kilom 66.3 sabitim kızlar
günaydın.. ben geçen hafta 103.5 tm.bu sabah itibariyle 100.9 olmuşum.ama şu var geçen hafta geceliğimle bu hafta elbisesz tartıldm bu 600 gr farkedyr. bu rakamı gördğüme öyle mutluymkiiiidurmak yok yola devaaam
tşkler canım.bende seni tebrik ederimVaaaavv canım maşallah supersin tebrik ederim seni ama kilo bildirimini
Geçen hafta
Bugün
Ve fark olarak yazarsan daha güzel olur tekrar tebrikler:))))
kilo azalınca sabit kalmakta bi marifet bence..haftaya istediğin eksiyi görürsün umarımBenim de kilom 66.3 sabitim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?