Yaza kadar en az 20 kilo..

Kizlar dun ki menumu yazamadim
Kahvalti her zamanki gibi yumurta salatalik filan:)
Ara ogunde leblebiyle yesilcay aksam da firinda baliik yedim salatayla berabrr koca bi bardak da şalgam suyu ictim su 1 lt ictim

bugnki menüm sabah iki yumurta omlet domatrs salatalık peynir bi kase yoğrt iki bardak şekersz çay ve ekmek yok.öğln misafrlikteydm kçük bi dilim kek bi tanede elmalı pastaşimdide bi kase yogrt ve semizotu bi tabak yiyecm ekmeksz.bugn spor yapamadım ama 4 kez merdiven inip çıktm pazara gttim. bol su içtm devam edecm içmeye.yarn tartı gnydü değilmi?

Menum
Sabah 1 yumurta peynır domates salatalık 1 dılım kepek ekmek
Öğle 2 kofte 1 dılım kepek ekmek salata yoğurt
Akşam dısarda yedk ızgara salata 1 kutu kola (light)
1 saatten fazla yuruys yaptm suyumuda içtm

Ewet cnm yrn

Kizlar dun ki menumu yazamadim
Kahvalti her zamanki gibi yumurta salatalik filan:)
Ara ogunde leblebiyle yesilcay aksam da firinda baliik yedim salatayla berabrr koca bi bardak da şalgam suyu ictim su 1 lt ictim

Menum
Sabah 1 yumurta peynır domates salatalık 1 dılım kepek ekmek
Öğle 2 kofte 1 dılım kepek ekmek salata yoğurt
Akşam dısarda yedk ızgara salata 1 kutu kola (light)
1 saatten fazla yuruys yaptm suyumuda içtm
Menüler çok güzrl kızlar afiyet olsun yarın tartıda çok iyi eksiler göreceksiniz inanıyorum :)

Sabah çökelek salatası 1 yumurta 1 br süt 1 dilim ekmek erik
Öğlen 1 lahmacun salata
Akşam haşlanmış tavuk
Su 1 lt
Spor yok

Kızlar bugün menüm.karman çorman oldu sabah normal kahvaltı yaptim

öğle biyere gitmiştim.ama oradaki şeyler hiç damak tadima uygun değildi sadece bir iki parça un helvası yedim

Akşamda tavuk ve salata
PSpor yok bugün

Suda iki olmuştur sanirim

Bu arada sabah tartı var hadi bakalım kızlar güzel eksiler gelecek inanıyorum ben

Genel naydinnn ilk bildirimi yapayım ben o zaman
Geçen hafta 68
Bugün 67
Fark 1 kilo

günaydın.. ben geçen hafta 103.5 tm.bu sabah itibariyle 100.9 olmuşum.ama şu var geçen hafta geceliğimle bu hafta elbisesz tartıldm bu 600 gr farkedyr. bu rakamı gördğüme öyle mutluymkiiiidurmak yok yola devaaam

Vaaaavv canım maşallah supersin tebrik ederim seni ama kilo bildirimini
Geçen hafta
Bugün
Ve fark olarak yazarsan daha güzel olur tekrar tebrikler:))))
günaydın.. ben geçen hafta 103.5 tm.bu sabah itibariyle 100.9 olmuşum.ama şu var geçen hafta geceliğimle bu hafta elbisesz tartıldm bu 600 gr farkedyr. bu rakamı gördğüme öyle mutluymkiiiidurmak yok yola devaaam

geçen hafta 103.5
bugün 100.9
fark. 2. 6
oldumu canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…