Yaza kadar en az 20 kilo..

günaydın.. ben geçen hafta 103.5 tm.bu sabah itibariyle 100.9 olmuşum.ama şu var geçen hafta geceliğimle bu hafta elbisesz tartıldm bu 600 gr farkedyr. bu rakamı gördğüme öyle mutluymkiiiidurmak yok yola devaaam
Vayyyyyyy süper ötesi canım tebrik ederim :):) :) :) haftaya 2 li rakamlara gececeksin inşallah
Olsun canım artı olmaktan iyidir haftaya iyi bir eksi görürsün inşallah:))
Aynen canım
kilo azalınca sabit kalmakta bi marifet bence..haftaya istediğin eksiyi görürsün umarım
Haklısın canim zaten bu hafta kaçırdım biraz :)
Mrb kızlar hepınızı tebrık ederım.bende geçen hafta 77.9 bu hafta 76.9 giden 1 kılo inş dewamı da gelir
Süper canım benim tebrik ediyorum :)

Vayyyyyyy süper ötesi canım tebrik ederim :):) :) :) haftaya 2 li rakamlara gececeksin inşallah

Aynen canım

Haklısın canim zaten bu hafta kaçırdım biraz :)

Süper canım benim tebrik ediyorum :)
tşkler tatlımm..artık ilk sayfadaki güncelleme ellernden öper

Bu haftanın

Birincisi Nisaeylemmir
İkincisi ozlem_eren
Üçüncüsü kartanesi58

Süpersiniz kızlar tebrik ediyorum

Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek üçgen peynir elma domates
Ara 10 12 tane erik
Öğlen 6 yk sebzeli bulgur pilavı 1kase yoğurt
Ara 1 havuc 1 portakal
Aksam yumurta salatası ve yoğurt
Su 2lt
Spor 60 dk kardiyo

sabah klasik iki yumurta bikaç zeytn peynir dımates salatalık bi dilm kepek ekmek şşekersz çay.öğln küçk bi kase mercmk çorbası.akşamda üç kaşık prnç pilavı balık ve salata.iki liteeye yakn su içtim geceye 2.5 tamamlarm allahın izniyle.bi saat tempolu yüryşm bitti bikaç hareket yapıp duşumu alcm

Güzel menü canim

Kizlarr a101 e bu hafta tarti gelmis yarin o urgun bakcam alicam bende tartiyi yazarim ama kilo v3ridgimi gorebiliyorummm ozellikl3 basende her gun duzenli basen har3keti yapiyorum. Menum bugun gec ettim jahvalti ayni yine ekstra olarak cok az patatrs kizartmasi yedim aksam da et hasladim patlican kozl3m3siyle yogurtla karistirip yedim

şahsen kaç kilo verdiğini merak edyrm canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…