- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
geçen hafta 103.5
bugün 100.9
fark. 2. 6
oldumu canımm
Mrb kızlar hepınızı tebrık ederım.bende geçen hafta 77.9 bu hafta 76.9 giden 1 kılo inş dewamı da gelir
tşkler canım.bende seni tebrik ederim
Vayyyyyyy süper ötesi canım tebrik ederim :):) :) :) haftaya 2 li rakamlara gececeksin inşallahgünaydın.. ben geçen hafta 103.5 tm.bu sabah itibariyle 100.9 olmuşum.ama şu var geçen hafta geceliğimle bu hafta elbisesz tartıldm bu 600 gr farkedyr. bu rakamı gördğüme öyle mutluymkiiiidurmak yok yola devaaam
Aynen canımOlsun canım artı olmaktan iyidir haftaya iyi bir eksi görürsün inşallah:))
Haklısın canim zaten bu hafta kaçırdım biraz :)kilo azalınca sabit kalmakta bi marifet bence..haftaya istediğin eksiyi görürsün umarım
Süper canım benim tebrik ediyorum :)Mrb kızlar hepınızı tebrık ederım.bende geçen hafta 77.9 bu hafta 76.9 giden 1 kılo inş dewamı da gelir
tebrik ederim canımMrb kızlar hepınızı tebrık ederım.bende geçen hafta 77.9 bu hafta 76.9 giden 1 kılo inş dewamı da gelir
tşkler tatlımm..artık ilk sayfadaki güncelleme ellernden öperVayyyyyyy süper ötesi canım tebrik ederim :):) :) :) haftaya 2 li rakamlara gececeksin inşallah
Aynen canım
Haklısın canim zaten bu hafta kaçırdım biraz :)
Süper canım benim tebrik ediyorum :)
Tsk ederm cnm inş bu hafta daha cok dkkt edecmVayyyyyyy süper ötesi canım tebrik ederim :):) :) :) haftaya 2 li rakamlara gececeksin inşallah
Aynen canım
Tsk ederm cnm bende seni tebrık edermVayyyyyyy süper ötesi canım tebrik ederim :):) :) :) haftaya 2 li rakamlara gececeksin inşallah
Aynen canım
Tskler tatlım senınkı de harıka tebrıklertebrik ederim canım
Seve seve tatlım :)tşkler tatlımm..artık ilk sayfadaki güncelleme ellernden öper
Tsk ederm cnm inş bu hafta daha cok dkkt edecm
Teşekkür ederim canım gayet iyi gidiyorsun benceTsk ederm cnm bende seni tebrık ederm
Güzel menü canimsabah klasik iki yumurta bikaç zeytn peynir dımates salatalık bi dilm kepek ekmek şşekersz çay.öğln küçk bi kase mercmk çorbası.akşamda üç kaşık prnç pilavı balık ve salata.iki liteeye yakn su içtim geceye 2.5 tamamlarm allahın izniyle.bi saat tempolu yüryşm bitti bikaç hareket yapıp duşumu alcm
şahsen kaç kilo verdiğini merak edyrm canm.Kizlarr a101 e bu hafta tarti gelmis yarin o urgun bakcam alicam bende tartiyi yazarim ama kilo v3ridgimi gorebiliyorummm ozellikl3 basendeher gun duzenli basen har3keti yapiyorum. Menum bugun gec ettim jahvalti ayni yine ekstra olarak cok az patatrs kizartmasi yedim aksam da et hasladim patlican kozl3m3siyle yogurtla karistirip yedim
Allah kabul etsin canım bana tutmak nasip olmadı:-(Mrb kızlar bgn oructm menumu yazmaya yrn tkrr baslcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?