Yaza kadar en az 20 kilo..

Menü çok hafif ve guzel canim kilonu merak ediyorum ben de annem aldı o tartidan çok güzel yağ oranıni da oluyor şu oranını da

menüm...sabah yarım simit iki yumurta iki parça peynir domates salatalık şekersz çay.öğln orta boy bikasede yoğrt içinede elma koymştm bi tane.akşamda bi kase arpa şehrye çorbası ve yeşillik.bugünkü 1 saat yürüyüş ve 15 dkika spor yapıldı.su içmeye devamm

İyi akşamlar fistiklarrrr nasılsınız bakalım dünden bu yana giremedim buraya dün kzim çok.hastaydı 4 saat hastanede kaldık tahliller fakan ama temiz çıktı çok.sukur şimdi
O yüzden giremedim :))))

Dünkü menüm sahurda kahvaltılık şeyler

İftarda da tavuk mantar sote 3 kaşık pilav(
Su 1 buçuk oldu anca spor yoktu kizlar

Bugünde sabah iki yumurta biraz peynir yeşil soganaz şekerli çay
Ara 2 parça bitter çikolata

Öğle haşlanmış tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı

Ara 1 armut akşamda 1 yumurta ile omlet yeşim kızlar 1 kaesede yoğurt

Ama kızlar komşu kek getirmişti ondan 1 buçuk dilim.yedim.tutamadım kendimi kusura bakmayın yaa
Bide adet oldum bugün tatlı krizim tuttu sanieim

Maşallah sana canım menun süper sporun da harika

Maşallah sana canım menun süper sporun da harika
menü aynen uyglandıdaaa şimdi çocklar pasta istedi umarım tutarm kendimi yemem.bende büyük değişiklik var normalde gece bile kalkıp pasta yiyen ben artı adet öncesi tatlı krzlerim tutardıı.adet oldm ama bunlarn hiçbiri olmadı şsşkınım.canm tatlı namına hiçbişi istemiyor

Bende sendenim ya adet oldum tatli krizim cikti vala bende tam bugday ekmegine fistik ezmesi surdum bi guzel yedim:)hastalik doneminde daha cok acikma hissediuorum ya

Mrb kızlar nasılsınız dun ınternetmde sorun wardı gremedm. Bugun ki menum
Sabah 2 yumrta ıle omlet 4 zeytn 1 dılım ekmek
Öğle meyve yedm
Akşam kuru fasulye 4 kasık pılaw
1 saattn fazla yuruys yaptm suyumu da geceye tmmlrm

sabah ekmeksz klasik kahvaltı.öğln parka gtniştik piknik havası bikaç parça peynrli bide ve bi dilim kek yedm ordan yürüyerek eve geldim.akşm hiçbişi yemedim yeşil çayımı içtim eşime çocklara yemek verdim yürüyşe çıktım bi 50 dakika artı 15 dakika spor yaptm az önce bi salatalık yedm bol su içtim.suya devam

Güzel menü canım ama pilavı azae azar azalt istersen iki kaşık en ideali pirinç ise :))))))

Canım öğle kaçırınca yada ciss yeyince aksamı yinede boş geçme yyoğurt salata sebze yemeği yada çorba yiyebilirsiniz afiyetolsun

Maşallah canım tam sağlıklı beslenme moduna girmissin demekki sen helal olsun inşallah hep böyle gider:))

Bende aynı canım.canım.çok tatlı istiyor valla insan tutamıyor kendini ama olsun canım öyle yada böyle gidecek kilolar yılmak yok belki yeri gelecek haftalarca hram gitmicez ama yola devam
Bende sendenim ya adet oldum tatli krizim cikti vala bende tam bugday ekmegine fistik ezmesi surdum bi guzel yedim:)hastalik doneminde daha cok acikma hissediuorum ya

Bugünkü menüm sabah 1 buçuk yumurta çeyrek simit peynir zeytin

Öğle 1 avuç fıstık 1 avuç çekirdek ve çay

2 saat sonra 1 elma ve 3 bburçak bisküvi

Akşam bol.salata hamsi balığı ve 1 dilim ekmek
Su iki litre

Spor yok kızlaryine ya yyapmadım bu ara tembelliğim ustumde ama yaacam en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…