- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Allah razı olsun.inş bidahaki sefere kısmet olur cnmAllah kabul etsin canım bana tutmak nasip olmadı:-(
Menü çok hafif ve guzel canim kilonu merak ediyorum ben de annem aldı o tartidan çok güzel yağ oranıni da oluyor şu oranını daKizlarr a101 e bu hafta tarti gelmis yarin o urgun bakcam alicam bende tartiyi yazarim ama kilo v3ridgimi gorebiliyorummm ozellikl3 basendeher gun duzenli basen har3keti yapiyorum. Menum bugun gec ettim jahvalti ayni yine ekstra olarak cok az patatrs kizartmasi yedim aksam da et hasladim patlican kozl3m3siyle yogurtla karistirip yedim
Günaydın canım :)günaydın kızlar
menüm...sabah yarım simit iki yumurta iki parça peynir domates salatalık şekersz çay.öğln orta boy bikasede yoğrt içinede elma koymştm bi tane.akşamda bi kase arpa şehrye çorbası ve yeşillik.bugünkü 1 saat yürüyüş ve 15 dkika spor yapıldı.su içmeye devamm
geçmiş olsun canım benimİyi akşamlar fistiklarrrr nasılsınız bakalım dünden bu yana giremedim buraya dün kzim çok.hastaydı 4 saat hastanede kaldık tahliller fakan ama temiz çıktı çok.sukur şimdi
O yüzden giremedim :))))
menü aynen uyglandıdaaa şimdi çocklar pasta istedi umarım tutarm kendimi yemem.bende büyük değişiklik var normalde gece bile kalkıp pasta yiyen ben artı adet öncesi tatlı krzlerim tutardıı.adet oldm ama bunlarn hiçbiri olmadı şsşkınım.canm tatlı namına hiçbişi istemiyorMaşallah sana canım menun süper sporun da harika
Bende sendenim ya adet oldum tatli krizim cikti vala bende tam bugday ekmegine fistik ezmesi surdum bi guzel yedim:)hastalik doneminde daha cok acikma hissediuorum yaBugünde sabah iki yumurta biraz peynir yeşil soganaz şekerli çay
Ara 2 parça bitter çikolata
Öğle haşlanmış tavuk ve 4 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 armut akşamda 1 yumurta ile omlet yeşim kızlar 1 kaesede yoğurt
Ama kızlar komşu kek getirmişti ondan 1 buçuk dilim.yedim.tutamadım kendimi kusura bakmayın yaa
Bide adet oldum bugün tatlı krizim tuttu sanieim
geçmiş olsun canım benim
Mrb kızlar nasılsınız dun ınternetmde sorun wardı gremedm. Bugun ki menum
Sabah 2 yumrta ıle omlet 4 zeytn 1 dılım ekmek
Öğle meyve yedm
Akşam kuru fasulye 4 kasık pılaw
1 saattn fazla yuruys yaptm suyumu da geceye tmmlrm
sabah ekmeksz klasik kahvaltı.öğln parka gtniştik piknik havası bikaç parça peynrli bide ve bi dilim kek yedmordan yürüyerek eve geldim.akşm hiçbişi yemedim yeşil çayımı içtim eşime çocklara yemek verdim yürüyşe çıktım bi 50 dakika artı 15 dakika spor yaptm az önce bi salatalık yedm bol su içtim.suya devam
menü aynen uyglandıdaaa şimdi çocklar pasta istedi umarım tutarm kendimi yemem.bende büyük değişiklik var normalde gece bile kalkıp pasta yiyen ben artı adet öncesi tatlı krzlerim tutardıı.adet oldm ama bunlarn hiçbiri olmadı şsşkınım.canm tatlı namına hiçbişi istemiyor
Bende sendenim ya adet oldum tatli krizim cikti vala bende tam bugday ekmegine fistik ezmesi surdum bi guzel yedim:)hastalik doneminde daha cok acikma hissediuorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?