Yaza kadar en az 20 kilo..

Kızlar bu arada musait bi gün ayarlayalim da hepimiz toplanıpsohbet edelim kaynasalim biraz olmaz mmı birbirimizi daha iyi tanıyalım artık kader arkadasiyiz dimi biz

menü süper afiyet olsun

bugünkü menüm.sabah iki haşlanmş yumurta iki parça peynir bikaç zeytn domates salatalık iki şekersz çay bi dilim kepek ekmek.öğlen 3 tane mercimek köftesi iki dilim sütlü irmik tatlısı.arada yeşil çay akşamada etli bamya ve 3 kaşık bulgur yoğurt.ve bol bol su

Menun güzel canım.afiyet olsun:))

Benim menüm sabah iki haşlanmışyumurta 1 dilim ekmek ssalatalık domates havuç

Akşam yeşil fasulye ve 3 kaşık bulgur pilavı cacık
Su iki litre spor sadece 20 dakika yurudum

Kızlar bu ara acayio.bi halsizlik var bende enerji sıfır kemiklerin agriyor sanki nedense (

Haftasonuya kimse yok sanırım :))

Kızlar yarında gün var bakalımnnasıl.olacak orda yeyip aksamı yoğurt ile geçirmeyi düşünüyorum bakalim

hava değişken dikkak et üşütme canım

Ben elimde geldiği kadar girmeye çalışıyorum canım ve daha da aktif olacağım inşallah ariver arkadaşım bazı özel nedenlerden dolayı birkaç gün giremeyecek ama dönecek geri ama diğer iki arkadaş vazgeçmemiştir insallah. Vazgeçmek yok canım yıllarda surse gidecek o kilolar.
günaydın bikaçgündür sessiz buralar hayırdır vazmıgeçtiniz

Kızlar bende kahvaltıyı yaptım sukur şimdi evini toplayıp güne gideceğim artık hakkımda hayirlisi

Benim tlfndan grdiğim için sürekli bakınıyorum bildirim varmı yokmu.ben uzun süre burdaym zira vermem gereken kilo fazla.adet dönemimdeym dayanamadm tartldm moralim sıfr oldu eksi zaten yok üstne bide 100 gr artı var.bu dönem tartılarak kötü yaptm moralim sıfır resmen

Canım nerelerde sin sesin çıkmıyor iki gundur
Mrb cnm naslsn.ben rahatszdm tatlım o yuzden gıremıyrdm. Dıyete dewam .bndan snra burdaym inşllh

Canım sen bilirsin ama tartı günleri hariç tartilmadin bence moralin bugün olduğu gibi sıfıra inebiliyor birinden bir güne çok fark edebiliyor kilo onu bende anlamış değilim.mesela bugün 100 gr artı çıkıp yarın 400 gr eksi çıkabiliyordu o yüzden sadece tartı günleritartilmani tavsiye ederim
Kilo vermeye ggelince de bu iş sabır işi canım ben bunu anladım hemen vereyim 1 ayda kurtulalım düşüncesinden çıkıp.uzun bir zamana yaymak en sagliklisi bence hem öyle kolay kolay da almiyorum hemde yemw şeklini yaşam.şekli haline getirmiş oluyorsun ayy ne uzun oldu kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…