- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Çok iyi olur cnmKızlar bu arada musait bi gün ayarlayalim da hepimiz toplanıpsohbet edelim kaynasalim biraz olmaz mmı birbirimizi daha iyi tanıyalım artık kader arkadasiyiz dimi biz
menü süper afiyet olsunBugünkü menüm sabah 1 buçuk yumurta çeyrek simit peynir zeytin
Öğle 1 avuç fıstık 1 avuç çekirdek ve çay
2 saat sonra 1 elma ve 3 bburçak bisküvi
Akşam bol.salata hamsi balığı ve 1 dilim ekmek
Su iki litre
Spor yok kızlaryine ya yyapmadım bu ara tembelliğim ustumde ama yaacam en kısa zamanda
iyi fikir canımKızlar bu arada musait bi gün ayarlayalim da hepimiz toplanıpsohbet edelim kaynasalim biraz olmaz mmı birbirimizi daha iyi tanıyalım artık kader arkadasiyiz dimi biz
bugünkü menüm.sabah iki haşlanmş yumurta iki parça peynir bikaç zeytn domates salatalık iki şekersz çay bi dilim kepek ekmek.öğlen 3 tane mercimek köftesi iki dilim sütlü irmik tatlısı.arada yeşil çay akşamada etli bamya ve 3 kaşık bulgur yoğurt.ve bol bol su
hava değişken dikkak et üşütme canımBenim menüm sabah iki haşlanmışyumurta 1 dilim ekmek ssalatalık domates havuç
Akşam yeşil fasulye ve 3 kaşık bulgur pilavı cacık
Su iki litre spor sadece 20 dakika yurudum
Kızlar bu ara acayio.bi halsizlik var bende enerji sıfır kemiklerin agriyor sanki nedense(
hava değişken dikkak et üşütme canım
günaydın bikaçgündür sessiz buralar hayırdır vazmıgeçtiniz
Çok iyi olur cnm
Hay Allah iyiliğini versnKızlar bende kahvaltıyı yaptım sukur şimdi evini toplayıp güne gideceğim artık hakkımda hayirlisi
Benim tlfndan grdiğim için sürekli bakınıyorum bildirim varmı yokmu.ben uzun süre burdaym zira vermem gereken kilo fazla.adet dönemimdeym dayanamadm tartldm moralim sıfr oldu eksi zaten yok üstne bide 100 gr artı var.bu dönem tartılarak kötü yaptm moralim sıfır resmenBen elimde geldiği kadar girmeye çalışıyorum canım ve daha da aktif olacağım inşallah ariver arkadaşım bazı özel nedenlerden dolayı birkaç gün giremeyecek ama dönecek geri ama diğer iki arkadaş vazgeçmemiştir insallah. Vazgeçmek yok canım yıllarda surse gidecek o kilolar.
Hay Allah iyiliğini versntutmak zor oluyo valla allah yardmcn olsun
Ben elimde geldiği kadar girmeye çalışıyorum canım ve daha da aktif olacağım inşallah ariver arkadaşım bazı özel nedenlerden dolayı birkaç gün giremeyecek ama dönecek geri ama diğer iki arkadaş vazgeçmemiştir insallah. Vazgeçmek yok canım yıllarda surse gidecek o kilolar.
Mrb cnm naslsn.ben rahatszdm tatlım o yuzden gıremıyrdm. Dıyete dewam .bndan snra burdaym inşllhCanım nerelerde sin sesin çıkmıyor iki gundur
Benim tlfndan grdiğim için sürekli bakınıyorum bildirim varmı yokmu.ben uzun süre burdaym zira vermem gereken kilo fazla.adet dönemimdeym dayanamadm tartldm moralim sıfr oldu eksi zaten yok üstne bide 100 gr artı var.bu dönem tartılarak kötü yaptm moralim sıfır resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?