- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Mrb cnm naslsn.ben rahatszdm tatlım o yuzden gıremıyrdm. Dıyete dewam .bndan snra burdaym inşllh
Benim tlfndan grdiğim için sürekli bakınıyorum bildirim varmı yokmu.ben uzun süre burdaym zira vermem gereken kilo fazla.adet dönemimdeym dayanamadm tartldm moralim sıfr oldu eksi zaten yok üstne bide 100 gr artı var.bu dönem tartılarak kötü yaptm moralim sıfır resmen
Tsk ederm cnm inş birllikte kurtlcgz kılolarmzdnGeçmiş olsun canım sevindim.birakmadigina
Afyt olsn cnm akşam yoğurttn baska bsy yemedin miKizlar 40 dakika tempolu yuruyus yapıldı boll.su.icildi
Menüm sabah iki yumurta yarım çay bardağı fıstık salatalık domates
Ogke malum gün vardi küçük bir kase tavuklu.pilav 1 tane poğaça 1 dilim.sütlü tatlı
Akşama 1 kase yoğurt
Su iki.litre belkide buçuk yaparım sporada yazdım.zaten yukarı.sizler.n eler yediniz bakalım benimki oek güzel.değil bugün(
menü gzelmiş afiyet olsunBenim menüm
Sabah 2 yumurta yesıllık 1 dılım ekmek
Ara 4 tane diyet bıskuvı
AKşam 3 kask pılaw tawuk cacık
2 lt ye yakın su yatana kadar ıcerım daha
40 dk yuruys yapabldm
yo canım menü iyi sonuçta akşam dengelemişsin bide yürüyşnüde yapmşsnKizlar 40 dakika tempolu yuruyus yapıldı boll.su.icildi
Menüm sabah iki yumurta yarım çay bardağı fıstık salatalık domates
Ogke malum gün vardi küçük bir kase tavuklu.pilav 1 tane poğaça 1 dilim.sütlü tatlı
Akşama 1 kase yoğurt
Su iki.litre belkide buçuk yaparım sporada yazdım.zaten yukarı.sizler.n eler yediniz bakalım benimki oek güzel.değil bugün(
Tsk ederm cnm sanada afyt olsnmenü gzelmiş afiyet olsun
inşallah öyledir canım çok moralim bozuldu çünkü.bu moralleCanım bu arada atlamisim orayı adet döneminde isen artı cikman coook normal.adetin bitsin bak nasıl hooop.diye eksi oluyorsun sakiiin takma kafana:)))
Benim menüm
Sabah 2 yumurta yesıllık 1 dılım ekmek
Ara 4 tane diyet bıskuvı
AKşam 3 kask pılaw tawuk cacık
2 lt ye yakın su yatana kadar ıcerım daha
40 dk yuruys yapabldm
hava iki gündür yağmurlu yürüyşe çıkamıyorum sadece evde hareket yapıyorm
yo canım menü iyi sonuçta akşam dengelemişsin bide yürüyşnüde yapmşsn
Afyt olsn cnm akşam yoğurttn baska bsy yemedin mi
Afyt olsn cnm akşam yoğurttn baska bsy yemedin mi
inşallah öyledir canım çok moralim bozuldu çünkü.bu moralle
sabah iki yumurta omlet salatalık domates bikaç zeytn ve 3 lokma kepek ekmek şekersiz çay
öğleni atlattım sadece su içtim
akşamda küçük bi tabak yumurtalı semizotu ve bi kase yoğurt üç lokma k.ekmek salatalık domatesle yedim bi kupada şekersz çay.su ikiyi geçti galiba
Brawo cnm walla ☺Yok canım.yemedim:))
Brawo cnm walla ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?