Yaza kadar en az 20 kilo..

Kızlar klavyeden.dolayı bazen yazılar karışık oluyor idare edin

Canım bu arada atlamisim orayı adet döneminde isen artı cikman coook normal.adetin bitsin bak nasıl hooop.diye eksi oluyorsun sakiiin takma kafana:)))

Kizlar 40 dakika tempolu yuruyus yapıldı boll.su.icildi

Menüm sabah iki yumurta yarım çay bardağı fıstık salatalık domates

Ogke malum gün vardi küçük bir kase tavuklu.pilav 1 tane poğaça 1 dilim.sütlü tatlı

Akşama 1 kase yoğurt

Su iki.litre belkide buçuk yaparım sporada yazdım.zaten yukarı.sizler.n eler yediniz bakalım benimki oek güzel.değil bugün(

Benim menüm
Sabah 2 yumurta yesıllık 1 dılım ekmek
Ara 4 tane diyet bıskuvı
AKşam 3 kask pılaw tawuk cacık
2 lt ye yakın su yatana kadar ıcerım daha
40 dk yuruys yapabldm

Afyt olsn cnm akşam yoğurttn baska bsy yemedin mi

yo canım menü iyi sonuçta akşam dengelemişsin bide yürüyşnüde yapmşsn

Canım bu arada atlamisim orayı adet döneminde isen artı cikman coook normal.adetin bitsin bak nasıl hooop.diye eksi oluyorsun sakiiin takma kafana:)))
inşallah öyledir canım çok moralim bozuldu çünkü.bu moralle
sabah iki yumurta omlet salatalık domates bikaç zeytn ve 3 lokma kepek ekmek şekersiz çay
öğleni atlattım sadece su içtim
akşamda küçük bi tabak yumurtalı semizotu ve bi kase yoğurt üç lokma k.ekmek salatalık domatesle yedim bi kupada şekersz çay.su ikiyi geçti galiba

hava iki gündür yağmurlu yürüyşe çıkamıyorum sadece evde hareket yapıyorm

Bence gayet iyi canım afiyet olsun

Gunaydiiiiinnnn kızlar sabahtan beri gieye çalışıyorum.giremedim buraya ya benim.tel kafayı yedi iyice şimdi girdim.sukur nasılsınız bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…