- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Olursn cnm inşCanım yememek zorundayım mayısta sunnet dugunumuz var o zamana kadar tekrar 65 hatta 63 olmam lazım :))
Cnm sen kaç aydır dıyettsn. Kaç kılo verdınOlursn cnm inş
iyiyz çok şükür canım sen naslsınGunaydiiiiinnnn kızlar sabahtan beri gieye çalışıyorum.giremedim buraya ya benim.tel kafayı yedi iyice şimdi girdim.sukur nasılsınız bakalım:))
merhaba kızlar.
sabah limonlu ılık su bir haşlama yumurta bikaçzeytn bi kasse yoğurt bi dilim ekmek salatalk domates.
öğlen bitter çikolatalı bi gofretçik yedim
akşamda fırında tavuk üç kaşık bulgur salata ve ayran
su içildi yatana kadar devam.
İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah tost 4 zeytın
Oğle corba yoğurt
Ara kahwe 1 avuc kadar kabak çekrdegı
Akşam ıspanak salata 4kasık kadar makarna
tşkler tatlım seninde menün süper afiyetler bol eksiler olsun inşallahBenim.menü sabah 1 buçuk.yumurta salatalık biraz peynir domates havuç ve yeşil soğan 1 dilimde ekmek
Öğle 1 kase cacik 6 kaşık yeşil.fasulye
Akşam 3 kaşık yoğurtlu patlıcan
Su iki litre kızlar günlük iki litreye tanımlıyorum ama artık.yaz geliyor 3 e yaklaştırmak.lazım
Spor şimdilik yok
Tartı.için yarın son gün kızlar
Yarın çok dikkat edelim ki tarriya güzel.yansisin:))
Cnm bgn yzmstm sana merak ettm kaç aydır dyttsn
Kizlar kac gundur giremiyorum sifre otomatikti silindi bi anda ugrastim acamadim baska mailden actim haberiniz olsun . Bu sure zarfinda diyetimi bozmadim tarti isi hala askida spora da d3vam etmekteyim
Bide kizlar 4 gundur ekmek yemiyorum normalde tam bugday ekmegi yiyodum ama ekmek ve sekerli yiyecekleri ciksrdim hayatjmdan zaten sdet donemi haric cikolata yada sekerki seyler yemem cayi da 3 senedir sekersiz iciyorum unlu gidalari da yemiyorym 4 gundur uzagim bakalim savasim nereye kqdar devam edicek:) bide alt karin sorunu olan arkadaslar icin bi resim yukluyorum instagramdq diyette olan bir bayan bu hafeketlwrle bayagi inceltmis ve de beforw after da cok belli ben 2 gundur yapiyorum yapmak isteyen varsa yapsin ii yakiyo:)
Ymlşlk olms cnm sana srmştmCanım sen bana mı yazdin yoksaNisaeylemmir e mi sordun onu alintilamistin ben ona sordun sandim
Ymlşlk olms cnm sana srmştm
inşallahta amaa hala regl dönmdeym inşlh eksi görürümGunaydiiiiinnnn kızlar yarın tartıg
günü az kalorili bolleksili bir gün olsun inşallah
inşallahta amaa hala regl dönmdeym inşlh eksi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?