Yaza kadar en az 20 kilo..

merhaba kızlar.
sabah limonlu ılık su bir haşlama yumurta bikaçzeytn bi kasse yoğurt bi dilim ekmek salatalk domates.
öğlen bitter çikolatalı bi gofretçik yedim
akşamda fırında tavuk üç kaşık bulgur salata ve ayran
su içildi yatana kadar devam.

İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah tost 4 zeytın
Oğle corba yoğurt
Ara kahwe 1 avuc kadar kabak çekrdegı
Akşam ıspanak salata 4kasık kadar makarna

Kızlar menuleriniz çok güzel afiyetler olsun inşallah:))
İyi akşamlar kızlar menüm
Sabah tost 4 zeytın
Oğle corba yoğurt
Ara kahwe 1 avuc kadar kabak çekrdegı
Akşam ıspanak salata 4kasık kadar makarna

Benim.menü sabah 1 buçuk.yumurta salatalık biraz peynir domates havuç ve yeşil soğan 1 dilimde ekmek

Öğle 1 kase cacik 6 kaşık yeşil.fasulye

Akşam 3 kaşık yoğurtlu patlıcan

Su iki litre kızlar günlük iki litreye tanımlıyorum ama artık.yaz geliyor 3 e yaklaştırmak.lazım

Spor şimdilik yok

Tartı.için yarın son gün kızlar
Yarın çok dikkat edelim ki tarriya güzel.yansisin:))

tşkler tatlım seninde menün süper afiyetler bol eksiler olsun inşallah

Kizlar kac gundur giremiyorum sifre otomatikti silindi bi anda ugrastim acamadim baska mailden actim haberiniz olsun . Bu sure zarfinda diyetimi bozmadim tarti isi hala askida spora da d3vam etmekteyim

Bide kizlar 4 gundur ekmek yemiyorum normalde tam bugday ekmegi yiyodum ama ekmek ve sekerli yiyecekleri ciksrdim hayatjmdan zaten sdet donemi haric cikolata yada sekerki seyler yemem cayi da 3 senedir sekersiz iciyorum unlu gidalari da yemiyorym 4 gundur uzagim bakalim savasim nereye kqdar devam edicek:) bide alt karin sorunu olan arkadaslar icin bi resim yukluyorum instagramdq diyette olan bir bayan bu hafeketlwrle bayagi inceltmis ve de beforw after da cok belli ben 2 gundur yapiyorum yapmak isteyen varsa yapsin ii yakiyo:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-11-22-53-06.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
Hoşgeldin tekrar canım bende bıraktığını düşünmüştüm sevindim seni gordugume:))
Kizlar kac gundur giremiyorum sifre otomatikti silindi bi anda ugrastim acamadim baska mailden actim haberiniz olsun . Bu sure zarfinda diyetimi bozmadim tarti isi hala askida spora da d3vam etmekteyim

Maşallah canım zaten ekmeği ve şekeri hayatından çıkarınca kilo çok hızlı gidiyor bir tartin olsaydı keşke.neyse canım tartilinca anlarız kaç verdiğini sen yeter ki devam et

Gunaydiiiiinnnn kızlar yarın tartıg
günü az kalorili bolleksili bir gün olsun inşallah

Tamam canim. Ben kasımın baslarinda başladım tam.olarak sanırım ayy unuttum resmen ama ben çok kaçamak yaptım canım inanki yoksa şimdiye kadar coktaan 60 olmuştum işte geçen ay 65 oldum sonra annem.geldi bana o süreç baya yoğun geçti birkaç kilo aldım geri.hedefim.60 nasipse:)))
Ymlşlk olms cnm sana srmştm

Benimde bitmedi canımhala iinşallah hepimiz eksileri goruruz:))
Bu arada yarın benim gün var misafirin gelecek özellikle yarine aldimki kaçamak.olursada tartı günü olsun diye

Kızlar bu arada sıvı alımını akşam saat 8 de keselim ve spor yapacaksak erken yapalım kaslar sisince ttarriya artı olarak yansıyor
inşallahta amaa hala regl dönmdeym inşlh eksi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…