- 13 Nisan 2016
- 65
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Kizlar bugun haslanmis yumurta salatalik biraz domates soslu biber kizartmasi cok az yagla yaptim umarim kalori olmamistir:)aksami da yedim yarim kase corba ve tavuk yedim aci biberle beraber simdi yesilcay zamani:) ekmek ve sekerli seyler yememeye devammmm! Kizlar size tavsiyem ne yapin bilio musunuz ennn gicik oldugunuzz zayif kizi dusununn daha cok hirslanirsiniz :) hele ki gelinseniz daha cokk dusununn hirslanim:)
inşllh zaman hepımz hedefmze ulaşrz.senn de dgm kılolarn mıydıTamam canim. Ben kasımın baslarinda başladım tam.olarak sanırım ayy unuttum resmen ama ben çok kaçamak yaptım canım inanki yoksa şimdiye kadar coktaan 60 olmuştum işte geçen ay 65 oldum sonra annem.geldi bana o süreç baya yoğun geçti birkaç kilo aldım geri.hedefim.60 nasipse:)))
Benımde regl dnmıme bıkaç gun kaldı o yuzdn fazla cıkmaktan korkyrminşallahta amaa hala regl dönmdeym inşlh eksi görürüm
ama ben su içmeden dayanamamki:-(gece bile kaç bardak içiyrm sabahn köründe yine öle.günü yarına almanda iyi fikir uyanık seniBenimde bitmedi canımhala iinşallah hepimiz eksileri goruruz:))
Bu arada yarın benim gün var misafirin gelecek özellikle yarine aldimki kaçamak.olursada tartı günü olsun diye
Kızlar bu arada sıvı alımını akşam saat 8 de keselim ve spor yapacaksak erken yapalım kaslar sisince ttarriya artı olarak yansıyor
valla bende artık çevremden bıktm önceden ne olsa takmıyrdm ama artık alay konusu olmaktan dalga geçilmekten bak doymadysan yine var demelernden sıkıldm.bunları söyleyenler ailem kötü niyetle demiyrlar biliym ama yinede artık zayflamak özellikle artık bedene göre elbise seçmeyi değilde beğendiğim elbiseyi almak istyrmMenun güzel canım ama kızartmalar az yağda da kizartilsa kalorisi yüksek.oluyor biraz:))
Bu arada bende hep kendimi çok.zayıf hayal.ediyorum.canım ve birgün.inşallah olacak bu hayalim bunu başaracağım buradaki kızları da çok.azimli görüyorum.zaten maşallah hepimiz incecik olacağız Allahın izni ile.benim cevremde birkaç kıskanç insan var onlar için daha kilo vermek istiyorum
Aynrn bende sirf onlsra inat vermek istiyorumMenun güzel canım ama kızartmalar az yağda da kizartilsa kalorisi yüksek.oluyor biraz:))
Bu arada bende hep kendimi çok.zayıf hayal.ediyorum.canım ve birgün.inşallah olacak bu hayalim bunu başaracağım buradaki kızları da çok.azimli görüyorum.zaten maşallah hepimiz incecik olacağız Allahın izni ile.benim cevremde birkaç kıskanç insan var onlar için daha kilo vermek istiyorum
inşllh zaman hepımz hedefmze ulaşrz.senn de dgm kılolarn mıydı
menüm..
sabah iki yumurta 3 zeytn iki parça peynir küçük bi kase yogrt ve avuç içi kadar k.ekmek.
öglen misafrlikteydm bi dilim kek yedim
akşamda avuç içi kadar pizza salatalık domates ve yogrtbugün allak bullak oldu yarn tartıda iyi bişi beklemiyrm.ama kızlar başladğmdan beri yediklermn çeyreği kadae bile yemiyorum özellikle bi öğnde yarm ekmek yiyebiliyodm ama başladğmdan beri neredeyse ekmek yemiyrm gibi bişi kendime göre büyük başarı tabi .yarın ola hayrola
valla bende artık çevremden bıktm önceden ne olsa takmıyrdm ama artık alay konusu olmaktan dalga geçilmekten bak doymadysan yine var demelernden sıkıldm.bunları söyleyenler ailem kötü niyetle demiyrlar biliym ama yinede artık zayflamak özellikle artık bedene göre elbise seçmeyi değilde beğendiğim elbiseyi almak istyrm
Bnde72 kılo ıle hamıle kldm cnm 9.aymda 92 olmştm bnde cok kılo aldm dgmdan 10 gun snra 83 falan olmstm . Bbgm 9 ayı btrck işte bklm inş wereblrm bndeOlmaz mı canım hepsi doğum kilosu benim kilolarin.iki.çocuğum var canım ikincide çok aldım kilo hala onu vermeye çalışıyorum 62 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim canım işte vere vere bu kiloya geldim sukur doğumdansonra cçok gitmedi benden 78 olmust m doğumdan sonra
ama ben su içmeden dayanamamki:-(gece bile kaç bardak içiyrm sabahn köründe yine öle.günü yarına almanda iyi fikir uyanık seni
Bnde72 kılo ıle hamıle kldm cnm 9.aymda 92 olmştm bnde cok kılo aldm dgmdan 10 gun snra 83 falan olmstm . Bbgm 9 ayı btrck işte bklm inş wereblrm bnde
ben lıseden snra kıko almaya basladm cnm. Kendımı cok zyf hoc htrlmyrm ewlnmdn once 65 olmstm o halmdednde vok memnndm 65den daha aşagı grnyrdm. Yanı senn kılona gelsem degme keyfıme☺Canım çok.çok fazla bi kilon yok on kilo bile versen çok rahatlayacaksin emin ol.ama.olmayacak bisey değil canım herşey beyinde bitiyor inanki
Ahh ahh evlenmeden oönce dünyaları yer yinede kilo almazdin cook geride kaldı o gunler
ben lıseden snra kıko almaya basladm cnm. Kendımı cok zyf hoc htrlmyrm ewlnmdn once 65 olmstm o halmdednde vok memnndm 65den daha aşagı grnyrdm. Yanı senn kılona gelsem degme keyfıme☺
tşkler tatlımm çok motive ettin beni.sizinle daha çabuk vereceğimden ve caymayacağmdan eminim artıkBu hisleri.çok iyi biliyorum canım 80 kilo iken 58 kilo halime alişan cevrem.benle az dalga geçmedi bazı arkadaşlarım da baya dalga geçtiler benle onrara gore şaka ama insan baya bi kırılıyor sende kilolarimizdan ver güzelce canım herkwz ağzını kapasin azmedersen 6 aya kadar aylık 4 kilodan hesap edersen ortalama 25 kilo.yapar inan olmayacak birşey değil.yeterki sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?