- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
benimde arada oluyor canım ben seni anlıyorum sıkma canınıYarını.çok.merak.ediyorum.kızlar.inşallah boooool eksiler goruruz
Ya kızlar benim.su kelimelerin arasındaki noktaları allah aşkına gormeyin emi benim klavyeden dolayı oluyor duzeltemiyorumda ayarlardan her kelimeden sonra duzeltmek de sinir ediyor arrik
tşkler tatlımm çok motive ettin beni.sizinle daha çabuk vereceğimden ve caymayacağmdan eminim artık
benimde arada oluyor canım ben seni anlıyorum sıkma canınıay inşlh yarn şu 9 u tartıda görürüm.sizde istediğinz kiloyu görürsünüz
iyi geceler şekeeriimEveeeeet hanımlar yarın tartı günü ben arrik.yatar yatalimki hemen sabah olsun demi oluyorum hepinizi İYİ GECELERRR
tebrik ederim canımGunaydn kızlar geçen hafta 76.9 bu hafta 76.4 giden 500.
Bu hafta artı ckrm dyrdm bu sonuca cok sewndm cunku regl donemıme az kldı ıns hftya daha cok gıder
tebrik ederim cAnım gzel vermişsinKixlaaar hadi bakalım.bildirimlereeee
Ben geçen hafta 67
Bu hafta 66.5
Giden eksi 500 valla bunada sukur kacamaklara rrağmen yinede gitmiş:))))
Gunaydn kızlar geçen hafta 76.9 bu hafta 76.4 giden 500.
Bu hafta artı ckrm dyrdm bu sonuca cok sewndm cunku regl donemıme az kldı ıns hftya daha cok gıder
güünaydın şekerler.hala regl dönemindeyim
geçen 100.9
şimdi 99.3
fark 1.6 gr
iyi vermişim heralde 4 gndr yürüyşte yoktu
tebrik ederim canım
tebrik ederim cAnım gzel vermişsin
Tebrık ederm cnm cok ıyı wermssngüünaydın şekerler.hala regl dönemindeyim
geçen 100.9
şimdi 99.3
fark 1.6 gr
iyi vermişim heralde 4 gndr yürüyşte yoktu
çok tşkr ederim canım.çok mutluym.sıra 8 leri görmekte;-)1 haftada 1.6 coook cokk iyi canım maşallah 9 ku rakamları gordun
tşkr ederim tatlımmTebrık ederm cnm cok ıyı wermssn
İnşllh cnm brlkte istdgmz kıloya ınerz. Ytrkı pes etmeylm kararlı ollm.çok tşkr ederim canım.çok mutluym.sıra 8 leri görmekte;-)
Mrb cnm biz iyiyz sen naslsn. Çabuk gel tatlım özletme kendınıSlm kızlar nasılsınız gördüğüm kadarıyla Süpersiniz çık iyi verilmiş kilolar tebrik ediyorum hepinizi
Benim biraz yoğunluğum var haftaya gelecem insallah.
Benim sorarsanız 66larda dolaniyoum spora devam ediyorum Arada kaciriyorum ama topluyorum çok salmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?