- 8 Ocak 2015
- 1.776
- 2.247
- 133
- 38
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Ben calismadigim için geç kalkıp geç kahvaltı ediyorum. Kahvaltıda 2 tane yumurta domates salatalık 1 dikip ekmek açık çay. 2 bardak yeşil çay aralarda akşamda sütle k yedim. Şimdi dinliyor portakal yiyecem. Gece yatmadan biraz yoğurt pul biberli yiyecem.
Vayy süpersin canım azmin den dolayi tebrik ediyorum seni :)Bugun yenege gittim doguda yasiyorum malum buranin kebaplari ünlu:) ama ben naptim ekmeksiZ yedim az yedimm bugun cok mutluyumm ve sunu bi kez daha anladim yemegi ne kdr yavas yersen okdr erken doyarsin:)
Yine de dikkat et tatlım çok kaçırmaYarında ben yeğenimin doğum gününe gidecem spor yok ızin günü veriyorum. Ama herseyden yiyecem kisirlar dolmalar oy oyy pazar spora devam . Ama yarın gideceğim yere kadar yuruyecem. Yiyeceklere yer acilsinn
Canım benim de oyke bir hyyum var dün moralim bozuktu kaçırdım biraz bugün de annemdeyim dikkat etmeye calisacam.Çok değil gibi duruyo ama kilom bende özgüven eksikliğine sebep oluyo yani 55 kiloyken çok daha mutlu bi kızdım
Bu arada bi kaç gündür kahvaltı yapmaya başladım ve akşam geç yemekten vazgeçtim ayriyeten mekik de çekiyorum şimdilik günde 25 tane amma ve lakin benim moralim biraz bozuldu mu kendimi yemeğe veririm bugün de ygs sonuçları açıklandı ondan ötürü bugün bir sürü şey yedim Allah affetsin
Kuzum dün yazdım ya sana kaçırdım diye yine de yazarım menünü
Güzel menü canimBen calismadigim için geç kalkıp geç kahvaltı ediyorum. Kahvaltıda 2 tane yumurta domates salatalık 1 dikip ekmek açık çay. 2 bardak yeşil çay aralarda akşamda sütle k yedim. Şimdi dinliyor portakal yiyecem. Gece yatmadan biraz yoğurt pul biberli yiyecem.
Sağlıklı beslendim zararlı yiyeceklerden uzak durdum sporumu yaptım suyumu içtim. .Arı ver okdr kiloyu nasıl verdin diyet mi yaptın saglıklı mi beslendin ?
Canım siskinliktir ama yine de sana arti olarak döner bu bir kaç gün dikkat edersen hemen giderYasaklı olan herşeyi yedim bugün. Sabah tartildim 1 kilo vermisim akşam tartildim 1 kiloyu almışım. 1 saat yürümeme rağmen. Ölem ben yaa
Menün çık güzel canımKizlar yogunluktan giremedim . Bugun kahvaltida yani artik dün diim haslanmis yumurta salatalik domates peynir kepekli su uzun kitir dan yedim galeta oluo galiba suan ismini unuttum:)gec kalkmistim ondan 2 ogun yedim . Aksam da kepekli makarna hasladim kendime bi porsiyon bol yogurt ve pulbibwrle yedim . 2 saat sonra filanda leblebi yedim okdrcik temizlik yaptigim icinxspor yapmadim bugun bi tek kol egzersizi yaptim okdr
Mrb canım Eylül'de dogum yaptın 85kılo fln suan hedefım 63kılo yardım edııın sıskolasdımmmMerhaba canım hosgeldin aramıza :)
Çok iyi başlamak basarmanin yarisidir..
Sen zor olanı yapmışsın
Yaza kadar daha fazla bile verirsin insallaj ama suyu arttırmaya çalış
Merhaba canım hosgeldin :)Mrb canım Eylül'de dogum yaptın 85kılo fln suan hedefım 63kılo yardım edııın sıskolasdımmmsen nasıl ve kaç kılo verdınnn
Tesekkurler canım hayır emzırmıyorum Sütüm yok ama bol kılom var((((Merhaba canım hosgeldin :)
Ben de 85 ile başladım tam 20 kilo verdim 65e düştüm hedefim 60.
Canim tatlı abur cubur hamur işi bunları hayatımdan tammanen çıkardım.
Porsiyonlarimi azalttım
İlk zamanlar her gun yürüyüş yaptım .
Yani haftanın en az 3 günü spor şart.
Günde en az 2 lt su icemiyorsan 8 bardak iç en azından.
Hiç korkma canım bu ara düzenli gelemiyorum ama carsambadan itibarenkartanesi58 ile buradayız her türlü yardimci oluruz sen aksamlari menünü suyunu sporunu yaz Nerede yanlış yaptığını o şekilde buluruz
Bu arada emziriyor musun
Anladım canım o zaman hemen dikkat etmeye başla yaza kadar incecik ol :)Tesekkurler canım hayır emzırmıyorum Sütüm yok ama bol kılom var((((
Kizlae bugunu yazim biraz kacirmis olabilirim ama 1.5 lt su ictim gene de hafifletici sebep olmayabilirbugun sabah esim evdeydi ona ekmek kizarttim ki bayilirim bende sonra dedim ki gunay sen bu ekmekten ywrsin en iisi kendine tam bugday ekmeginden kizart bende kizarttim 3 dilim orta:) yanina normal kahvaltiliklardan yedim gec uyqndigimiz icin oglen yemegi ile sabah birlwsti gibi bisi oldu aksamda yarim kase yayla corbasiyla garniturlu yogurtlu bi kac dilim patates haslamasini karistirdim yedimm . Her aksam bi avuc cerez yiyoeum yani icinde antep fistigi leblebi findik var yogurtlu kür e devam ediyorum hala mide fesadi gecirmedim ancaaak 1 saat once bi sandvic yaptim kendime tam bugday ekmeginin icine domates peynir biber koydum yedimmm gece gec saatlere kdr ders calistigim icin bunyemden dolayi acikiyorum ya aklim full buzdolabinda bunu nasil engellicem biri bana solesin . Aslinda denemedigim yol kalmadi gibi bisi tarcinli sut ictim olmadi kesmedi salatalik yedim kesmedi bi turlu neyse bu geceyi boyle kapatim spor plarak da gene evi temizledim pertim:) ama kol icin agirlik yapiyorum her gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?