Yaza kadar en az 20 kilo..

Benim menüm sabah 1 bbuçuk.yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin vs

Öğlen 1 but 6 kaşıkbulgur ppilavı
AAkşam salata ve 1 dilim kömbe(( bu olmadı biliyorum kızlarama son kombeydi zaten bidaha olmaz
Su iki litre

Spor yok.kkızlar ama.bi bismillah demek.llazım artik

Ve bu arada kızlarbenim kklavye ggıdık biraz yazılarımbiraz ssaçmasapan oluyor idare eedin hemi :)))

Arkadaşlar her aakşam motive açısından menü paylaşmak cçok önemli
Gün içinde ne kadar buraya girer paylaşım yaparsak o kadar motivemiz artar

Perşembe günleri de tartı günümüz her perşembe tartilip buraya bilderecegiz iinşallahhadin bakalimmm maraton baslasinnnn

Bugun yenege gittim doguda yasiyorum malum buranin kebaplari ünlu:) ama ben naptim ekmeksiZ yedim az yedimm bugun cok mutluyumm ve sunu bi kez daha anladim yemegi ne kdr yavas yersen okdr erken doyarsin:)
Vayy süpersin canım azmin den dolayi tebrik ediyorum seni :)
Yarında ben yeğenimin doğum gününe gidecem spor yok ızin günü veriyorum. Ama herseyden yiyecem kisirlar dolmalar oy oyy pazar spora devam . Ama yarın gideceğim yere kadar yuruyecem. Yiyeceklere yer acilsinn
Yine de dikkat et tatlım çok kaçırma
Canım benim de oyke bir hyyum var dün moralim bozuktu kaçırdım biraz bugün de annemdeyim dikkat etmeye calisacam.
Senin sonuçlar kötü mü tatlım
Kuzum dün yazdım ya sana kaçırdım diye yine de yazarım menünü
Senin menu de kötü değil
Güzel menü canim

Dünkü menün
Sabah 1 kucuk tabak keşkek çeyrek ev simidi biraz helva 1 dilim ekmek kötü oldu
Öğlen 2 tavuk pirzola küçük 1 kase yoğurt
Akşam 3 bucuk gibi yedim işkembe çorbası
8 gibi 1 bardak süt
Su 2lt

Kizlar yogunluktan giremedim . Bugun kahvaltida yani artik dün diim haslanmis yumurta salatalik domates peynir kepekli su uzun kitir dan yedim galeta oluo galiba suan ismini unuttum:)gec kalkmistim ondan 2 ogun yedim . Aksam da kepekli makarna hasladim kendime bi porsiyon bol yogurt ve pulbibwrle yedim . 2 saat sonra filanda leblebi yedim okdrcik temizlik yaptigim icinxspor yapmadim bugun bi tek kol egzersizi yaptim okdr

Arı ver okdr kiloyu nasıl verdin diyet mi yaptın saglıklı mi beslendin ?
Sağlıklı beslendim zararlı yiyeceklerden uzak durdum sporumu yaptım suyumu içtim. .

Yasaklı olan herşeyi yedim bugün. Sabah tartildim 1 kilo vermisim akşam tartildim 1 kiloyu almışım. 1 saat yürümeme rağmen. Ölem ben yaa
Canım siskinliktir ama yine de sana arti olarak döner bu bir kaç gün dikkat edersen hemen gider
Menün çık güzel canım

Merhaba canım hosgeldin aramıza :)
Çok iyi başlamak basarmanin yarisidir..
Sen zor olanı yapmışsın
Yaza kadar daha fazla bile verirsin insallaj ama suyu arttırmaya çalış
Mrb canım Eylül'de dogum yaptın 85kılo fln suan hedefım 63kılo yardım edııın sıskolasdımmm sen nasıl ve kaç kılo verdınnn

Mrb canım Eylül'de dogum yaptın 85kılo fln suan hedefım 63kılo yardım edııın sıskolasdımmm sen nasıl ve kaç kılo verdınnn
Merhaba canım hosgeldin :)
Ben de 85 ile başladım tam 20 kilo verdim 65e düştüm hedefim 60.
Canim tatlı abur cubur hamur işi bunları hayatımdan tammanen çıkardım.
Porsiyonlarimi azalttım
İlk zamanlar her gun yürüyüş yaptım .
Yani haftanın en az 3 günü spor şart.
Günde en az 2 lt su icemiyorsan 8 bardak iç en azından.
Hiç korkma canım bu ara düzenli gelemiyorum ama carsambadan itibaren kartanesi58 ile buradayız her türlü yardimci oluruz sen aksamlari menünü suyunu sporunu yaz Nerede yanlış yaptığını o şekilde buluruz
Bu arada emziriyor musun

Tesekkurler canım hayır emzırmıyorum Sütüm yok ama bol kılom var((((

Kizlae bugunu yazim biraz kacirmis olabilirim ama 1.5 lt su ictim gene de hafifletici sebep olmayabilir bugun sabah esim evdeydi ona ekmek kizarttim ki bayilirim bende sonra dedim ki gunay sen bu ekmekten ywrsin en iisi kendine tam bugday ekmeginden kizart bende kizarttim 3 dilim orta:) yanina normal kahvaltiliklardan yedim gec uyqndigimiz icin oglen yemegi ile sabah birlwsti gibi bisi oldu aksamda yarim kase yayla corbasiyla garniturlu yogurtlu bi kac dilim patates haslamasini karistirdim yedimm . Her aksam bi avuc cerez yiyoeum yani icinde antep fistigi leblebi findik var yogurtlu kür e devam ediyorum hala mide fesadi gecirmedim ancaaak 1 saat once bi sandvic yaptim kendime tam bugday ekmeginin icine domates peynir biber koydum yedimmm gece gec saatlere kdr ders calistigim icin bunyemden dolayi acikiyorum ya aklim full buzdolabinda bunu nasil engellicem biri bana solesin . Aslinda denemedigim yol kalmadi gibi bisi tarcinli sut ictim olmadi kesmedi salatalik yedim kesmedi bi turlu neyse bu geceyi boyle kapatim spor plarak da gene evi temizledim pertim:) ama kol icin agirlik yapiyorum her gun

Kizlarrr selammm canların benim nasılsınız ben bir kaçggünssonraiyice aktif olarak araniza iinşallahannem.nbende ya misafirde var haliyle giremiyorum ama bitiyor yogunluk inşallah

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Bu ytopikte çokgüzel kilolar vereceğiz inşallah:)))

Canım yediklwrin aaslinda cook.cook fazla değil bugun ve yarın telafi edersin.hani aklın dolaptaymisya surekli1 hafta dışını sık inanki unutursun benden tavsiye sana:)))

yarin tartıdan önceki son gün bende pirinç lapasıy yapmayı dusunuyorum.yyarın nasipse odem.oluştu baya bi vücudumda)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…