- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Tamamdir :)Canım yediklwrin aaslinda cook.cook fazla değil bugun ve yarın telafi edersin.hani aklın dolaptaymisya surekli1 hafta dışını sık inanki unutursun benden tavsiye sana:)))
Mrb kızlar benıde aranıza alrmısınız bir türlü tam olrk baslayamıyrm diyete.83.5 ile başlamıstm suan 77.3kloyum.bebgmde 8.5 aylık.siz cok guzel kılo vermişsınz.
TSk ederm cnm 26 yasndaym boyum 1.64 hamılelık donmnde aldm zaten 72 kıloyla hamıle kalmıstm cnm ama ben 60 a kadar inmek ıstyrm. Bebegmı emzryrm.sızler cok guzel vermişsinz ben bır turlu istkrarlı olamyrmTabiki canım aramıza hoşgeldin biraz kendin ile.ilgili bilgi verir misin Yasin kaç nasıl kilo aldın hedefin kaç falan.merak etme burada inşallah hep beraber fazlaliklardan kurtulacagix
Merhaba canım hosgeldin aramıza :)Mrb kızlar benıde aranıza alrmısınız bir türlü tam olrk baslayamıyrm diyete.83.5 ile başlamıstm suan 77.3kloyum.bebgmde 8.5 aylık.siz cok guzel kılo vermişsınz.
İnş cnm çok tsk ederm sizinle istkrarlı bir şklde dewam edcgm. Gunluk menulerımı de paylaşacagm sızde bana yaptgm hataları sylersınız. Cnm sen kaç ayda kılo verdın.Merhaba canım hosgeldin aramıza :)
Bak ne güzel vermeye başlamışsın dikkat edersen devamı de gelir biz de 60 olmak istiyoruz beraber oluruz insallaj :)
Tamam tatlım her gün Paylaş yanlışlarını beraber buluruz 4.5 ayda verdim canım 20 kiloyu ama çok dikkat ettimİnş cnm çok tsk ederm sizinle istkrarlı bir şklde dewam edcgm. Gunluk menulerımı de paylaşacagm sızde bana yaptgm hataları sylersınız. Cnm sen kaç ayda kılo verdın.
Cok iyi wermşsn cnm tebrık ederm darısı bana yrn tekrar tartlp sızınle beraber baslcm bu kez destegınızle hedefıme ulaşrm inşllhTamam tatlım her gün Paylaş yanlışlarını beraber buluruz 4.5 ayda verdim canım 20 kiloyu ama çok dikkat ettim
Cqnim ben doguda oturuyoeum esim surekli calisiyor tek de cikamiyorum burda o yuzden yarin yazamayabilirim esim ne zaman musait olursa o zaman cikip tartilabilirim wvimde de tarti yok buralar malum sikintili cikmak sorun her turluHerkese günaydın ..
Bende de ödem oluştuğu için bugün pirinç lapası yapacağım
Kızlar yarın tartı gunu lütfen herkes tartılıp başlangıç kilosunu boyunu şu anki kilosunu ve hedefini yazabilir mi yarın liste yapacam
Ulaşacaksın inşallah canım yeter mi yediklerne dikkat et :)istedikten sonra yapamicagimiz hiç bişey yokCok iyi wermşsn cnm tebrık ederm darısı bana yrn tekrar tartlp sızınle beraber baslcm bu kez destegınızle hedefıme ulaşrm inşllh
Tamam tatlım sorun değil ama eve tartı alsan daha iyi olur hem aç karna hem de çıplak tartılmak kilonu 1 kilo aşağı gösterir yani doğru kilonu görmüş olursun çok pahalı bir tartıya da gerek yok ben sinbo aldım 20 tlye işimi görüyor :)Cqnim ben doguda oturuyoeum esim surekli calisiyor tek de cikamiyorum burda o yuzden yarin yazamayabilirim esim ne zaman musait olursa o zaman cikip tartilabilirim wvimde de tarti yok buralar malum sikintili cikmak sorun her turlu
Merkeze uzak oturuyorum gidince ilk isim almak olucak:)Ulaşacaksın inşallah canım yeter mi yediklerne dikkat et :)istedikten sonra yapamicagimiz hiç bişey yok
Tamam tatlım sorun değil ama eve tartı alsan daha iyi olur hem aç karna hem de çıplak tartılmak kilonu 1 kilo aşağı gösterir yani doğru kilonu görmüş olursun çok pahalı bir tartıya da gerek yok ben sinbo aldım 20 tlye işimi görüyor :)
Gunaydın kızlar cnm bnde bgn tartldm kilom 76.9 boyum 1.64 hedefım 14 temmuza kdr 65 olmak oğlusumun dgm gununde gymk ıstdgm elbsem war.☺
Tamam canım listeyi yapıyorum ben eklicem birazdaGunaydın kızlar cnm bnde bgn tartldm kilom 76.9 boyum 1.64 hedefım 14 temmuza kdr 65 olmak oğlusumun dgm gununde gymk ıstdgm elbsem war.☺
Hadi canim başlasın sıkı yönetim :):)Günaydın kızlar bende geçen hafta 67.5 bugün
68 ama.beklediğim bir şeydi artık misafirler gitti ve ben gaza bastım.dünden itibaren
+3 teyim ama o 3 kilo en kısa zamanda gidecek ve ekseilere döneceğim.inşallah:))))
Tamam canımAdaisyLove arkadaşımız yazacak.listeye hepsin.gor bak istikrarlı olursan nasıl gidiyor kilolar ben bu ara biraz saldim misafirde dolayı ama ipin ucunu bırakmadım canım kaldığım yerden tam.gaz devam seninde cook çok.aşırı bi kilon yok iki.ayda verirsin on kiloyu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?