Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Mune konuma bakarmisiniz lutfen polemige cevirmeye calisiyor. Ban yedirtmeye calisiyor ayrica hakaret ediyor. Bedenimle dalga geciyor Lilyum1634 .

Ben kendi bedenimden memnunum ama biraz ufak olsa daha hosuma giderdi diyorum Lilyum1634 bana koca poposun diyor .
Eica ediyorum ilgilenirmisiniz

Pardon da sana ban yedirtecek ne var burda onu anlamadım :) ayrıca hakaretin anlamını git bir öğren.poponun büyüklüğünden bahseden sensin koca poponuzla mutluluklar bir hakaretse evet ettim :) biraz mantığınızla düşünüp abuk sabuk konu açmayın bizlerde yorum yapmayalım madem kaldıramıyorsunuz cevaplarımı

Canim benim madem oyle dusunuyorsun gül ve gec sana zorla yorum yaz diyen yok
Mune
Lilyum1634 bana yazdigi yorumda hakaret eder gibi seviyesiz bir yorumda bulundu ikaz edin lutfen
Bence senin sorunun,kalça meselesinden çok derinlerde.Çocuk gibi insa
ahahahahahhahaha:)ayy şaka gibi.

Canim benim senin eski konulara baktim da Allah saglicakla bebek sahibi olmayi nasip eylesin. Yanliz sunu soylek istiyorum bosver gereksiz seylerle sen sıkma canini butur tedaviler icin en onemli sey rahat bir kafadir.hem benim konuma muhalefet olma hem kendi kafani yorma. Amacim seninle polemige girmek degil ama bana popomun buyuklugunu soyleyecek bir kisi var oda esimdir. Onun disinda yorum yapsan da kabulumdur ama insani cigirindan cikariyorsunuz Yani sana dusmez

A Arya-78 Allah allah :) merak ettim tanisiyormuyuz benimle derdiniz nedir hanimefendi.. cunku baya bi ugrasmisiniz da bi ustteki yorumda baya zaman ayirmissiniz benim icin tesekkur ederim :)

Gerçekten banlanması gereken biri varsa o sensin.Kadını evlat sahibi olamamasından mı vuruyorsun şimdi.Yazık!İnanılmazsın!

Beni çocuk konusunda vurmaya çalışıyor Mune abla.gereğini yaparmısınız.beni boşa bu konuda vurmaya çabalama güzelim senin kadar boş değilim burda ağlayıp zırlamam yaptığın yoruma.benim kafam zaten rahat.poposundan benim çocuk meseleme girdi kadın iyi mi :) çocuğu olmayanlar gelinde ağlaşak hep beraber:)

Canim benim Allaha emanet ol. Vicdanin rahatsa daha da cok polemik yaratabilirsin muhalefet olabilirsin ama ben üzülüyorum cunku bir hevesle konu aciyorum yorumlari merak ediyorum ama boyle olunca icime sanki bir okuz ormturdu acikxasi cunku burda ne konular acildi ne konular benim konumda alelade basit bir problem bu kadar buyutme relax

Gerçekten banlanması gereken biri varsa o sensin.Kadını evlat sahibi olamamasından mı vuruyorsun şimdi.Yazık!İnanılmazsın!
Banlatmaya calismayin cunku ben eski konulara bakarak kendimce dedimki acaba herkese boyle agresif mi diye. Ama oyke degilmis herkesle normal konusuyor benim konuma neden boyle yapti anlamadim bende acikcasi biraz oneride bulundum sakinlessin diye. Ayrica bizim ikimizin arasindaki sizi hic ilgilendirmez kendinizi araya sokmaya calismayin

Ana okuluna dönnüs burasi! Cocuklarin anne babalarina sikayet eder gibi mune ye sikayet etmissiniz..
Haklisin valla ne hale dusurduler kac yasinda insanlariz olgun yaklasmaya calistikca sapittilar arkadaş.

Bu söylemin çok varoş kusura bakma kızın konusu ne alaka burda sen kendin yazıyorsun e insanlar da yazacak fikirlerini kaldıramayacaksan konu açma ya da bu kadar açık anlatma sen rahat anlattığın için tabi ki karşılığı da öyle olur komplekse girmiş konumuna düştün şu an

Valla arkadaslar surda bir konu actim insanin burnundan getirdiler . Oysa ki ilk sayfalara bakarsaniz normal yorum yazan insanlarla ne guzel eglenmistik valla beni baya guldurmislerdi. Konumu sabote eden insalari Allaha havale ediyorum onlar kendilerini biliyor. Evet onemli bir konu gbi gorunmeyebilir ama benim icin onemli bir konuydu. Umarim vicdaniniz rahattir bos yere gerdiniz ortami yani. Ben kirdiysam hakkinizi helal edin ama beni cok kırdınız

Yok girmedim canim. Ama insani zorla cileden cikartiyorlar. Ilk sayfalara bakarsan ne kadarda rahattim. Elestirilere gulup geciyordum ama ne zaman ki hakaret eden kisiler cikti e cevao vermesem olmazdi. Ama dedigim gbi insani cileden cikarttilar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…