Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

İyi de kendin yazmışsın durumu açıkça başkası aynı şeyi söyleyince saldırıya geçmen çok yanlış hele şu tedavi cümlelerin falan hiç hoş değil ters ceveplara cevap yazmazsın olur biter gereksiz uzadı bence

Pardon ama birisi size hoşunuza gitmeyen bi yorum yaptı diye “ özel durumu “ ile dalga geçer gibi yorum yapmak nedir ya. Saçmalamışsınız resmen. O halde bende size daha güzel ve küçük kalçalar için spor öneriyorum. İyi gelir .

Durduk yere kendinize dert arıyorsunuz böyle basit şeylerden kavga çıkarıp adamı kendinizden soğutmayın..Kalça veya salça vsss bunlar boş işler önemli olan gönül kalp güzelliğidir buna önem vermenizi tavsiye ederim.Iyi günler.

Baskasini hayal edecek diye kiskanmissin bence:)) yaw ne uzatiyob iste adam guzel demis he de gec:) illa o is esnasinda toplanti yapar gibi konusmak ne ya:))

Bi insani cocuktan vurmak cok ayip ve vicdana sigmayan birsey. Rabbim bizlere verdigi gibi almasini bilmez mi arkadasim? Senin kendi anlattigin sey icin yorum yapmislar, yoksa nerden bilsin millet senin poponun boyutunu. Bize ne yani

Kalçanızın detaylarınıda öğrendik sağol. taş yağacak taş tövbeler olsun

Ya son zamanlarda bu tarz konular çoğaldı. Her şeyden nem kapıyoruz,ne var kavga edecek bunda Allah aşkına bi salın kendinizi de kocalarınızı da.

Aslinda o an aklima su dusunce geldi. Ben birininornek verseydim iliski sirasinda onu mu hayal edecekti . O yuzden kizdim
Evet, edecekti. Ben direkt bunu düşündüm. Hadi siz kendinizi yersiz eleştirmişsiniz (ki bence bunu eleştirmenizi bekledi) böyle saçma bir soru sormak neden? “Kalçam Scarlett’inki gibi minnoş olsun isterdim”
“Hmm Scarlett hmmm”
Olay buna dönecekti net. Bence adam o esnada salaklaşmış ve pot kırmış.

siz de buna dert mi diyorsunuz. allah aşkına adama sormuşsunuz o da çok normal cvp vermiş. ne var ki bunda.

Keske konu sahibi sana ozel buyuttum ben bunlari deyip ateşleseydi ortaliğı ne detaya girmisler
İşte bu cevaba hiçbir erkek dayanamaz. Örnek cevap olarak şuraya çivileyelim bunu. Hanımlar yapmanız gereken bu işte. Kusurlarınızı seksi hale getirmeyi becermek. Öyle ki bazı erkekler şalvardan bile tahrik oluyor köylü kızı fantezisi ayağına. Erkekler çok basit ama biz çok karmaşığız sorunumuz bu. Onların da beynini kurcalaya kurcalaya salak bir ırk çıkardık ortaya. Güncellemeyi kaldıramayan eski model telefon gibi oldular

Çok gereksiz bir evham yapmışsın . Adam 2 dakika iltifat adı altında fantazide yapmaya çalışmış sen içine .... :))) Yani bilmiyorum ben şahsen iyice gaza getirirdim o an onu birinin ismini söyleyerek sen muhtemelen başkasını hayal eder düşüncesine girdin ama öyle değil o işler zanımca. Kafada ki düşünceyi bilemeyiz tabiki ama amaç tamamen fantazi gibi geldi ya sende içine etmişsin konu bu .

Ben tam da o anda onore edileceginiz ve havaya sokulacaginiz yerde boyke bur eleştirinin hiç de yeri olmadığını düşünüyorum. .ben de kızardim..normalde ben eşime söylerim kendimë dikkat etmezsem beni uyar uyandır diye ama bunu o anda söylese herhalde kalcama hasret kalırdı. ..sizi anlıyorum ama konuşun bunu kızıp kusmek bilenmek yerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…