Rusya beter olsun dedim. Sizinle ve ailenizle alakalı değil yani.Kim beter olsun anlayamadım
Seçim tamamen. Evlilik bir sürprizdir,ama kötü çıkarsa devam etmek de bir seçimÇocuklar da çekiyor amaGerçi nilu da isteyerek böyle bir evliliğin içine girmedi.
Tamam arkadaşım,sizin tavsiyeye ihtiyacınız yok,canınızın istediğini yapmakta özgürsünüz.Harbi siz nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımıilk paraları ben verdim “yüne para mı almışsın “ dediği için,geri isteyince de bırak da bende kalsın her gün benden götür 1000 rubl söyledi
Hakikaten, bunu diyecektim şimdi. Adam kadına kumbara muamelesi yapıyor. Hani kumbarayı kesmeden kırmadan parayı alamıyorsun, şimdi kadınla kavga etmeden mevzu çıkmadan da elindeki parayı alamaz.Eşiniz "kendi paramı geri aldım" diye düşünüyordur. Spor ayakkabı giymenize izin vermeyen insanın parasını biriktirmenize izin vermesinin tek sebebi geri alacak olmasıdır zaten.
Yani bunun nesine bu kadar şaşırdınız ki? Yaşadığınız hayat böyle bir şey. Buna bu kadar şaşırmanız ilginç.
Çıkmak için bir çabanız da yok zaten. Şu an boşu boşuna üzüyorsunuz kendinizi.
Gğnah olmaz değil mi?namaz kılıyorum korkuyorum şöyle işlerden
Hakikaten, bunu diyecektim şimdi. Adam kadına kumbara muamelesi yapıyor. Hani kumbarayı kesmeden kırmadan parayı alamıyorsun, şimdi kadınla kavga etmeden mevzu çıkmadan da elindeki parayı alamaz.
Kimi tokatlamışım ya yeter Artık ya bıktım sizlerden bi gidin artık bloke nasıl yapıyorlar onu da bilmiyorum şurada lütfen yazmayın...beddua etmişmişmişimEltini tokatlamaktan, sabah aksam herkese beddua etmekten hic korkmuyor musun?
Kimi tokatlamışım ya yeter Artık ya bıktım sizlerden bi gidin artık bloke nasıl yapıyorlar onu da bilmiyorum şurada lütfen yazmayın...beddua etmişmişmişim
seni bloke edersem rahat olacağım yani!Sen ne konuşuyorsun be?!oynamak ne lan?Bedduaya layık olmuşsun beni çileden çıkarmışsın ben de etmişim,bu benim problemim seni ilgilendirmeZ.oyun oynuyormuşmuşum beni ALLAH Biliyor sen ve senin gibiler bilmese de olur.lütfen ve lütfen yorum yapma sinirlerimi bozmaSen beni bloke etsen ne olur acaba, sence ben ne kaybederim? Ac konularini oku her konunda surekli beddua var cok geriye gitmeye gerek yok daha bir onceki konunu oku. Burada yorum yapanlara beddua ettin, bana etmisligin var. Sonra gel namaz kiliyormus da gunah olurmuymus. Ya bir gec bunlari kime oynuyorsun.
Belki bu bela dolu ağzının acısı çıkıyor senden, hiç düşündün mü? Kim bedduaya layık kim değil, Allah senden sormayacak.seni bloke edersem rahat olacağım yani!Sen ne konuşuyorsun be?!oynamak ne lan?Bedduaya layık olmuşsun beni çileden çıkarmışsın ben de etmişim,bu benim problemim seni ilgilendirmeZ.oyun oynuyormuşmuşum beni ALLAH Biliyor sen ve senin gibiler bilmese de olur.lütfen ve lütfen yorum yapma sinirlerimi bozma
Ya yürü gitsene ya ne istiyorsun sen benden işin yok mu?!!!!Belki bu bela dolu ağzının acısı çıkıyor senden, hiç düşündün mü? Kim bedduaya layık kim değil, Allah senden sormayacak.
Yok valla. Vakitlice bitirdim. Sen düşün.Ya yürü gitsene ya ne istiyorsun sen benden işin yok mu?!!!!
Git artık bıktım ben sendenYok valla. Vakitlice bitirdim. Sen düşün.
Noldu bebişim, burdan bakınca işine gelmedi galiba.Git artık bıktım ben senden
Ya hala burda yaNoldu bebişim, burdan bakınca işine gelmedi galiba.
Çünkü nerde olduğum seni hiç ilgilendirmez. Hem sana tahammül edip konuna yazan 3-5 kişiyiz şurda, gidersek kendin çalar kendin oynarsın.Ya hala burda ya
senin gibilerin yazmağındansa yalnız kalmayı tercih ederim kahrolası bloku da bilmiyorum sana katlanmak zorunda mıyım?!Çünkü nerde olduğum seni hiç ilgilendirmez. Hem sana tahammül edip konuna yazan 3-5 kişiyiz şurda, gidersek kendin çalar kendin oynarsın.
Sen düşün yine de.senin gibilerin yazmağındansa yalnız kalmayı tercih ederim kahrolası bloku da bilmiyorum sana katlanmak zorunda mıyım?!
seni bloke edersem rahat olacağım yani!Sen ne konuşuyorsun be?!oynamak ne lan?Bedduaya layık olmuşsun beni çileden çıkarmışsın ben de etmişim,bu benim problemim seni ilgilendirmeZ.oyun oynuyormuşmuşum beni ALLAH Biliyor sen ve senin gibiler bilmese de olur.lütfen ve lütfen yorum yapma sinirlerimi bozma
Belki bu bela dolu ağzının acısı çıkıyor senden, hiç düşündün mü? Kim bedduaya layık kim değil, Allah senden sormayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?