Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harbi siz nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı ilk paraları ben verdim “yüne para mı almışsın “ dediği için,geri isteyince de bırak da bende kalsın her gün benden götür 1000 rubl söyledi
Tamam arkadaşım,sizin tavsiyeye ihtiyacınız yok,canınızın istediğini yapmakta özgürsünüz.

Hakikaten, bunu diyecektim şimdi. Adam kadına kumbara muamelesi yapıyor. Hani kumbarayı kesmeden kırmadan parayı alamıyorsun, şimdi kadınla kavga etmeden mevzu çıkmadan da elindeki parayı alamaz.

Hakikaten, bunu diyecektim şimdi. Adam kadına kumbara muamelesi yapıyor. Hani kumbarayı kesmeden kırmadan parayı alamıyorsun, şimdi kadınla kavga etmeden mevzu çıkmadan da elindeki parayı alamaz.

"Her gün kenara para atıyorum, ne güzel birikiyor" diyordur.
İstese döve döve yine alır. Böyle bir adamın oturup çene dinlemesi bile mucize.

Eltini tokatlamaktan, sabah aksam herkese beddua etmekten hic korkmuyor musun?
Kimi tokatlamışım ya yeter Artık ya bıktım sizlerden bi gidin artık bloke nasıl yapıyorlar onu da bilmiyorum şurada lütfen yazmayın...beddua etmişmişmişim

Kimi tokatlamışım ya yeter Artık ya bıktım sizlerden bi gidin artık bloke nasıl yapıyorlar onu da bilmiyorum şurada lütfen yazmayın...beddua etmişmişmişim

Sen beni bloke etsen ne olur acaba, sence ben ne kaybederim? Ac konularini oku her konunda surekli beddua var cok geriye gitmeye gerek yok daha bir onceki konunu oku. Burada yorum yapanlara beddua ettin, bana etmisligin var. Sonra gel namaz kiliyormus da gunah olurmuymus. Ya bir gec bunlari kime oynuyorsun.

seni bloke edersem rahat olacağım yani!Sen ne konuşuyorsun be?!oynamak ne lan?Bedduaya layık olmuşsun beni çileden çıkarmışsın ben de etmişim,bu benim problemim seni ilgilendirmeZ.oyun oynuyormuşmuşum beni ALLAH Biliyor sen ve senin gibiler bilmese de olur.lütfen ve lütfen yorum yapma sinirlerimi bozma

Belki bu bela dolu ağzının acısı çıkıyor senden, hiç düşündün mü? Kim bedduaya layık kim değil, Allah senden sormayacak.

Çünkü nerde olduğum seni hiç ilgilendirmez. Hem sana tahammül edip konuna yazan 3-5 kişiyiz şurda, gidersek kendin çalar kendin oynarsın.
senin gibilerin yazmağındansa yalnız kalmayı tercih ederim kahrolası bloku da bilmiyorum sana katlanmak zorunda mıyım?!

Kadına niye yalancı muamelesi yapıyorsunuz? Konularınız duruyor orada, eltiniz küçük diye tokatlama hakkını kendinizde görmediniz mi?
Burada çemkirdiğiniz insanların yaşını sordunuz mu mesela aynı mantıkla? Sizden büyüklerse yediğiniz lafları hak etmiş oluyorsunuz kendi kafa yapınıza göre.
Niye susup hazmetmiyorsunuz eltinizden beklediğiniz gibi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…