Ne demek istiyorsun ben altın diş istediğimi nereye yazdım?!Altın dişi olmayan kadın mı olur ya siz de yani.
Ben söyledim onuHayır kartım onun üzerine değil.bir arkadaş söyledi de hırsızcılık oynuyorsunuz,kafamı iyice kurcaladı
O benim elimden almadı ben kendim verdim vermez olaydım o hep dırdır yapardı “yine para almışsın”diyeBen söyledim onu
Adam size para vermiyor cepten hırsız gibi aldıttırıyor. Siz de alıyorsunuz,sonra da sizin elinizden rızanız olmadan alıyor. Hırsızcılık polisçilik oyunu resmen. Kendinize bunu yapmayın. Almayın bu adamın cebinden bir şey. Siz kumbara mısınız,hırsız mısınız? İkisi de değilsiniz ,karısı oluyorsunuz bu rezil adamın. Önce insanlık öğrensin. Siz de kendinize bu muameleyi reva görmeyin arkadaşım.
Feriştahı gelse kimsenin cebine elimi sokturamaz bana,8 yaşındaki oğlum bile çantamdan cebimden para alamaz,çünkü ben al desem dahi,eline alır gelir çantamı sen ver anne der. Siz kocaman kadınsınız,uymayın şu rezil adama.
Sen istedin demedim nilu. Ama bu devirde altın dişi olmayan kadını da kabul etmiyorlar artık.Ne demek istiyorsun ben altın diş istediğimi nereye yazdım?!
Ben istiyorum ya zamanın da yaptırsaydım şimdi çok zengindimSen istedin demedim nilu. Ama bu devirde altın dişi olmayan kadını da kabul etmiyorlar artık.
Adam boşarsa, ağzını mı bozacak bu durumda?Altın dişi olmayan kadın mı olur ya siz de yani.
İlk evlendigimin ertesi günü görümlerim toplanıp geldiler evime. Dişlerimi kontrol etmek içinmiş meğer. Niye altın dişin yok, böyle olmaz, gelin aldılar da bir tane altın dişi yok dedirtmeyiz biz dediler. Beş tane yaptırdılar hemen. Düğünlerde falan hep gülüyorum ki gözüksün, yoksa kızıyor görümlerim.Ben istiyorum ya zamanın da yaptırsaydım şimdi çok zengindim
Ağza giren ağızda kalır.Adam boşarsa, ağzını mı bozacak bu durumda?
Çok ayıp
Dedim ne diyorAğza giren ağızda kalır.
Hayır kardeşine gelmişti çağırış babası hallettiNilu sizler oranın vatandaşıysaniz eşini askere çağırmıyorlar mı ?
Nasıl halletti? Siz bütün aile aynı evde mi yaşıyorsunuz?Hayır kardeşine gelmişti çağırış babası halletti
İlerde tekrar çağırabilirler öyle halletmekle olmuyor. Çok da güvenmesin babası.Hayır kardeşine gelmişti çağırış babası halletti
Evet bütün aile 2+1 de yaşıyor. Gıcık Kv, kp, nilu, pis eşi, 2 çocukları, kayınbirader, eşi ve bebekleri.Nasıl halletti? Siz bütün aile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Adam sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor farkında değilsiniz. Hem cebimden para al diyor hem de yine almışsın diye laf yapıyor.O benim elimden almadı ben kendim verdim vermez olaydım o hep dırdır yapardı “yine para almışsın”diye
Üst üste.Evet bütün aile 2+1 de yaşıyor. Gıcık Kv, kp, nilu, pis eşi, 2 çocukları, kayınbirader, eşi ve bebekleri.
İyi olmuş Rusyaya,beter olsunlarEvet bütün aile 2+1 de yaşıyor. Gıcık Kv, kp, nilu, pis eşi, 2 çocukları, kayınbirader, eşi ve bebekleri.
Nilular ev aldı yalnız evin inşaatı hala bitmedi. 1,5 yıl olmuş galiba ama şu an bir de savaş olduğu için biraz zor biter gibi geliyor.Üst üste.
Çocuklar da çekiyor amaİyi olmuş Rusyaya,beter olsunlar
Burda ben dururken onları alırlarsa daha çekecek çileleri var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?