Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır kartım onun üzerine değil.bir arkadaş söyledi de hırsızcılık oynuyorsunuz,kafamı iyice kurcaladı
Ben söyledim onu
Adam size para vermiyor cepten hırsız gibi aldıttırıyor. Siz de alıyorsunuz,sonra da sizin elinizden rızanız olmadan alıyor. Hırsızcılık polisçilik oyunu resmen. Kendinize bunu yapmayın. Almayın bu adamın cebinden bir şey. Siz kumbara mısınız,hırsız mısınız? İkisi de değilsiniz ,karısı oluyorsunuz bu rezil adamın. Önce insanlık öğrensin. Siz de kendinize bu muameleyi reva görmeyin arkadaşım.

Feriştahı gelse kimsenin cebine elimi sokturamaz bana,8 yaşındaki oğlum bile çantamdan cebimden para alamaz,çünkü ben al desem dahi,eline alır gelir çantamı sen ver anne der. Siz kocaman kadınsınız,uymayın şu rezil adama.

O benim elimden almadı ben kendim verdim vermez olaydım o hep dırdır yapardı “yine para almışsın”diye

Ben istiyorum ya zamanın da yaptırsaydım şimdi çok zengindim
İlk evlendigimin ertesi günü görümlerim toplanıp geldiler evime. Dişlerimi kontrol etmek içinmiş meğer. Niye altın dişin yok, böyle olmaz, gelin aldılar da bir tane altın dişi yok dedirtmeyiz biz dediler. Beş tane yaptırdılar hemen. Düğünlerde falan hep gülüyorum ki gözüksün, yoksa kızıyor görümlerim.

O benim elimden almadı ben kendim verdim vermez olaydım o hep dırdır yapardı “yine para almışsın”diye
Adam sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor farkında değilsiniz. Hem cebimden para al diyor hem de yine almışsın diye laf yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…