Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor farkında değilsiniz. Hem cebimden para al diyor hem de yine almışsın diye laf yapıyor.
Harbi siz nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımı ilk paraları ben verdim “yüne para mı almışsın “ dediği için,geri isteyince de bırak da bende kalsın her gün benden götür 1000 rubl söyledi

Nilular ev aldı yalnız evin inşaatı hala bitmedi. 1,5 yıl olmuş galiba ama şu an bir de savaş olduğu için biraz zor biter gibi geliyor.
Aynen öyle ömrüm bitti şu evde gençliğim

Yorumları okuyorum, duygu durum bozukluğu yaşıyorum sayenizde. Böyle bir sağlık sorunu var mı ondan bile emin değilim.
Herkes Türkçe yazıyor ama sanki ben Korece bir metni çözmeye çalışır gibi hissediyorum şu anda.
Gerçekten bunca çile, diş yaptırmak için mi?

Sen bunu alay maksadıyla mı yazdın anlayamadım dalga mı geçiyordun benle

Sen yanlış hatırlıyorsun döverek evlendirdiler.

Kendin daha önceden döverek evlendirdiler diye yazmıştın.
Hatırlıyorum,annemle babaannem azkalsın beni öldürürlerdi (yani sözde)

Eşiniz "kendi paramı geri aldım" diye düşünüyordur. Spor ayakkabı giymenize izin vermeyen insanın parasını biriktirmenize izin vermesinin tek sebebi geri alacak olmasıdır zaten.
Yani bunun nesine bu kadar şaşırdınız ki? Yaşadığınız hayat böyle bir şey. Buna bu kadar şaşırmanız ilginç.
Çıkmak için bir çabanız da yok zaten. Şu an boşu boşuna üzüyorsunuz kendinizi.

Ona hayatta vermem ki o da biliyor bir salaklıkdı yaptım işte geri vererek

Ona hayatta vermem ki o da biliyor bir salaklıkdı yaptım işte geri vererek

Sizi döven adam almak isteyince almasını bilirdi. Kibarca gelip istemezdi yani.

Sizin gibi kadınları gerçekten anlamıyorum ben. İçinde bulunduğunuz şartların farkında mı değilsiniz, kabul etmek mi istemiyorsunuz, bu yüzden mi boşanmaya çalışmıyorsunuz?
Bakın size boşan falan demiyorum. 4677432 tane konunuzda bunlar konuşuldu zaten. Sizin bunu yapmamak için geçerli olan ve olmayan bir dünya sebebiniz var zaten. E o zaman şartları kabullen desek, o da yok.

Yahu siz niye sizi dinlene dinlene döven adamın erkekliğine para için laf ediyorsunuz? 3 kuruş için canınızdan mı olmak istiyorsunuz? Tamam deyin geçin. Madem çekmek boşanmaktan daha kolay, çekin o zaman.
O adam o parayı hangi ayakkabıyı giyeceğine bile karar veremeyeceğine inandığı birinin eline bırakır mı sanıyorsunuz?
"Her gün cebimden al" demiş, gidin alın. Yine alın cebinden, yine biriktirin. Onu da alacak ama bunu da bilin. Almayacak olsa bunu söylemez zaten.

Seçtiğiniz hayatın gerçeklerinin farkına varın biraz.
Farkına vardıktan sonra da ya boşanacaksınız ya da he deyip geçmeyi öğreneceksiniz. Tüm sülale birden aydınlanıp muasır medeniyetler seviyesine çıkamayacağına göre yapabileceğiniz başka bir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…