- 25 Temmuz 2013
- 13.115
- 53.493
- 798
Kaçırmışlar mı?Çocuklar da çekiyor amaGerçi nilu da isteyerek böyle bir evliliğin içine girmedi.
Ailesinin baskısı ile evlenmiş. İtiraz etmiş ama döverek zorla evlendirmişler.Kaçırmışlar mı?
Harbi siz nerenizle okuyorsunuz yazdıklarımıAdam sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor farkında değilsiniz. Hem cebimden para al diyor hem de yine almışsın diye laf yapıyor.
Dövmediler,lafla dövdüler diyelimAilesinin baskısı ile evlenmiş. İtiraz etmiş ama döverek zorla evlendirmişler.
Evet aynı evde,nasıl halletti onu söylemiyorlar her halde para vererek halleder bilmiyorumNasıl halletti? Siz bütün aile aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Kim beter olsun anlayamadımİyi olmuş Rusyaya,beter olsunlar
Burda ben dururken onları alırlarsa daha çekecek çileleri var demektir
Aynen öyleNilular ev aldı yalnız evin inşaatı hala bitmedi. 1,5 yıl olmuş galiba ama şu an bir de savaş olduğu için biraz zor biter gibi geliyor.
Bu nasıl bir kötü niyetli bir yazışma Allahım niye varlar şu adamlar yer yüzündeİyi olmuş Rusyaya,beter olsunlar
Burda ben dururken onları alırlarsa daha çekecek çileleri var demektir
Sen bunu alay maksadıyla mı yazdın anlayamadım dalga mı geçiyordun benleNilucum sen boşver buradaki kadınları. Onların kocası Rusya'da değil diye kıskanıyorlar. Bir de bu devirde hangi koca cebimden para al der ki, buradaki kadınlar hep yalvarıyor bana para ver diye de ayda yüz lira zor alıyorlar kocalarından.
Şimdi yapacağın şey çok basit. Madem kocan birikmiş paranı geri vermiyor o zaman sen de her gün 2000 ruble al cebinden. Bunu hakeddi.
Seninle niye dalga geçeyim nilu? Adam haketmiş. Senin paranın üstüne yatmadı mı bu adam? Sen de artık iki katı para al.Sen bunu alay maksadıyla mı yazdın anlayamadım dalga mı geçiyordun benle
Sen yanlış hatırlıyorsun döverek evlendirdiler.Dövmediler,lafla dövdüler diyelim
Lafla dövdülerse niye kabul ettin nilu? Konuşup dursalardı.Dövmediler,lafla dövdüler diyelim
Hatırlıyorum,annemle babaannem azkalsın beni öldürürlerdi (yani sözde)Sen yanlış hatırlıyorsun döverek evlendirdiler.
Kendin daha önceden döverek evlendirdiler diye yazmıştın.
Güya kendi evim olacakmışmış falan filan hepsi yalan olduLafla dövdülerse niye kabul ettin nilu? Konuşup dursalardı.
Ona hayatta vermem ki o da biliyor bir salaklıkdı yaptım işte geri vererekEşiniz "kendi paramı geri aldım" diye düşünüyordur. Spor ayakkabı giymenize izin vermeyen insanın parasını biriktirmenize izin vermesinin tek sebebi geri alacak olmasıdır zaten.
Yani bunun nesine bu kadar şaşırdınız ki? Yaşadığınız hayat böyle bir şey. Buna bu kadar şaşırmanız ilginç.
Çıkmak için bir çabanız da yok zaten. Şu an boşu boşuna üzüyorsunuz kendinizi.
Gğnah olmaz değil mi?namaz kılıyorum korkuyorum şöyle işlerdenSeninle niye dalga geçeyim nilu? Adam haketmiş. Senin paranın üstüne yatmadı mı bu adam? Sen de artık iki katı para al.
Ona hayatta vermem ki o da biliyor bir salaklıkdı yaptım işte geri vererek
Kendisi demiş ya her gün cebimden al diye. İzni ve bilgisi var, hırsızlık değil.Gğnah olmaz değil mi?namaz kılıyorum korkuyorum şöyle işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?