Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

bende gördüm, gri tonlarda kolları yarım ve kalın lastikliydi, boyu çok kısa değildi ama çok uzunda değildi, penye olanlarıda vardı ama onlar daha kısaydı, aynı elbisedenmi bahsediyoruz mecbue...
Spor bir elbiseydi...Ama benim pek hoşuma gitmedi, mor renkli vardı yandan bağlamalı onları daha çok beğendim ama boy yönünden ne pantolunla ne sade giyilir...
Yavruağzı renklerde elbise gördüm, beyaz pantolon üzerine çok hoş durur ama önü baya açık gibi kapatmak sorun olmazsa güzel bide uygun eşarp bulmak lazım...

kızlar bencede hepimiz ayrı elbiselerden bahsediyoruz karalahanacım benim bahsettiyim elbise sana tam olurdu kesin çünkü ben tuttum üzerime biraz kısa kaldı kolları lastikli deyildi ve bej rengiydi penye olanlarda aynı boy uzun kollu ve lastikliydi kolları :)bizim gittiyimiz alışveriş merkezinde lcw pek kalabalık deyildi bide yeni gelmişti hepsi yoksa mümkün deyil iki gün sonra bulamazsın başa bi yere gidiyoruz geneledede ordan alıyoruz çekirge sürüsü gibi kapışıyolar kim ne bulursa sanki bedavayaymış gibi alıyo:)))))

hepimiz farklı elbiseler gördük sanırım:))))gri deyildi bejdi benim dediyim ve pantoloun üstüne olmaz baya bi uzundu

ya benimde nasıl alışveriş yapasım var ama bebekle çıkamıyorum malesefki

kızlar yazın kot eteklerın altına spor bi ayakkabı gıydıgınızde corap ne gıyıyorsunuz ?

ben şeffaf giyerdim ama bilmediğimden. bugün gittim bi beyaz bi de gri muz çorap aldım onları giycem.

ben şeffaf giyerdim ama bilmediğimden. bugün gittim bi beyaz bi de gri muz çorap aldım onları giycem.

kesinlikle çok iyi yapmışsın.
evet ten rengi çorap güzel oluyor belki şık yapıyor kıyafeti ama hiç uygun bulmuyorum ben...
bende senin gibi kullanmayı düşünüyorum.

kızlar yazın sandalet, terlik giyiyormusunuz.Ben geçen sene gladyotör sandalet giymiştim.ama daha çok babet giyiyorum.

ben etek nadir giyiyorum bi tane eteyim var siyah onunda altına mus çorap giyiyorum baya kalın bi çorap yani pantolonla giyiyorum ince çorap kot giymişsem zaten normal patik çorap giyiyorum yani kalın kumaş giymişsem siyahsada siyah çorap giyiyorum orta kalın

yazın sandalet giymiyorum yaa çok özeniyorum ama bakınca pardesü altında falan ben yakıştıramıyorum yakın yerlere gidiyosak arabayla terlik giyiyorum yada denize falan hafta sonları gidersek onun haricinde babetten şaşmam ve seviyorumda giymeyi çorapsızda giyiyorum ayaklarım görünmüyo nasılsa

kızlar yazın sandalet, terlik giyiyormusunuz.Ben geçen sene gladyotör sandalet giymiştim.ama daha çok babet giyiyorum.

ben genelde pantalon giydiğim için sandalet olmasada açık ayakkabı giyiyorum cnm..

etek altına giyeceksemde koyu renk çorap giyip yine giyerim..

uzun pantolan üstü elbiseleri seçiyorum genelde yaz için :) bazen bol pantolon üzerine kısa gömleklerde çok hoş duruyor...

gittim lcw ye arkadaşlar bir kaç çeşit elbise var penye olan gri bilekleri lastikli..bir tane başka var etekleri pileli o da gri..birde benim dediğimden var keten cepli önden düğmeli ama bunların hiç biri çok uzun değil dizde veya dizin hemen altında öyle altına birşey giymeden dışarı çıkılacak gibi değil yani..başka kısa kollu gömlekler gelmiş..uzun etek 2 model vardı ama beğenmedim..onun dışında her zamanki şeyler..

hayranım ya kapalı bayanlara allahım banada nasıp et cesaret edemıyorum nedenleri çokmafoldumben çevremde bırtane bile kapalı yok :gitme: çok özenıyorum ama alilem ne der bılmıyorum yasımda 28 bu arada sölyedım rahatladım ya bu bıle yettı allah razı olsun:gitme:

:1hug:

hadi at bi adım.burda herkes sana yardımcı olucak.çevrende de her sey rayına oturur sen hiiiççç merak etme.önemli olan sen ve senin düşüncelerin ve de isteklerin.yani bence.ben böle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…