bende gördüm, gri tonlarda kolları yarım ve kalın lastikliydi, boyu çok kısa değildi ama çok uzunda değildi, penye olanlarıda vardı ama onlar daha kısaydı, aynı elbisedenmi bahsediyoruz mecbue...
..
bende gördüm, gri tonlarda kolları yarım ve kalın lastikliydi, boyu çok kısa değildi ama çok uzunda değildi, penye olanlarıda vardı ama onlar daha kısaydı, aynı elbisedenmi bahsediyoruz mecbue...
Spor bir elbiseydi...Ama benim pek hoşuma gitmedi, mor renkli vardı yandan bağlamalı onları daha çok beğendim ama boy yönünden ne pantolunla ne sade giyilir...
Yavruağzı renklerde elbise gördüm, beyaz pantolon üzerine çok hoş durur ama önü baya açık gibi kapatmak sorun olmazsa güzel bide uygun eşarp bulmak lazım...
kızlar yazın kot eteklerın altına spor bi ayakkabı gıydıgınızde corap ne gıyıyorsunuz ?
ben şeffaf giyerdim ama bilmediğimden. bugün gittim bi beyaz bi de gri muz çorap aldım onları giycem.
kızlar yazın sandalet, terlik giyiyormusunuz.Ben geçen sene gladyotör sandalet giymiştim.ama daha çok babet giyiyorum.
hayranım ya kapalı bayanlara allahım banada nasıp et cesaret edemıyorum nedenleri çokmafoldumben çevremde bırtane bile kapalı yok :gitme: çok özenıyorum ama alilem ne der bılmıyorum yasımda 28 bu arada sölyedım rahatladım ya bu bıle yettı allah razı olsun:gitme:
hayranım ya kapalı bayanlara allahım banada nasıp et cesaret edemıyorum nedenleri çokmafoldumben çevremde bırtane bile kapalı yok :gitme: çok özenıyorum ama alilem ne der bılmıyorum yasımda 28 bu arada sölyedım rahatladım ya bu bıle yettı allah razı olsun:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?