hayranım ya kapalı bayanlara allahım banada nasıp et cesaret edemıyorum nedenleri çokmafoldumben çevremde bırtane bile kapalı yok :gitme: çok özenıyorum ama alilem ne der bılmıyorum yasımda 28 bu arada sölyedım rahatladım ya bu bıle yettı allah razı olsun:gitme:
kesinlikle çok iyi yapmışsın.
evet ten rengi çorap güzel oluyor belki şık yapıyor kıyafeti ama hiç uygun bulmuyorum ben...
bende senin gibi kullanmayı düşünüyorum.
hayranım ya kapalı bayanlara allahım banada nasıp et cesaret edemıyorum nedenleri çokmafoldumben çevremde bırtane bile kapalı yok :gitme: çok özenıyorum ama alilem ne der bılmıyorum yasımda 28 bu arada sölyedım rahatladım ya bu bıle yettı allah razı olsun:gitme:
bugün koyu gri uzun etek altına koyu gri muz çorap onun da altına beyazlı pembeli babet spor giydim, bir kroydum bir kroydum ama mutluydum sempatiksalakcinni ayakkabıyı yeni aldım bembeyazdı ama napim çok severek aldım giymem lazımdı sempatiksalakcinni resmini koyacam bi dahakine, çok kroysam söleyin olur mu aklinialirimsmile
gittim lcw ye arkadaşlar bir kaç çeşit elbise var penye olan gri bilekleri lastikli..bir tane başka var etekleri pileli o da gri..birde benim dediğimden var keten cepli önden düğmeli ama bunların hiç biri çok uzun değil dizde veya dizin hemen altında öyle altına birşey giymeden dışarı çıkılacak gibi değil yani..başka kısa kollu gömlekler gelmiş..uzun etek 2 model vardı ama beğenmedim..onun dışında her zamanki şeyler..
bugün koyu gri uzun etek altına koyu gri muz çorap onun da altına beyazlı pembeli babet spor giydim, bir kroydum bir kroydum ama mutluydum sempatiksalakcinni ayakkabıyı yeni aldım bembeyazdı ama napim çok severek aldım giymem lazımdı sempatiksalakcinni resmini koyacam bi dahakine, çok kroysam söleyin olur mu aklinialirimsmile
ayy kızlar keşke lcwde çekseydim fotosunu hiç gelmedi aklıma inanın ki çok hoştu yeni gelmişlerdide hepimiz farklı elbiseler gördük galiba
elibiseyi nasıl kullanıyon cnm.
altına pantalon giyerekmi..
selamlar kızlar..
hayırlı cumalr..
topiğinizi birkaç gündür takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş.
ayrıca topiği açan arkadaşa bende tşk ederim..
yaz sezonu daha yeni açılıyor.. aslında şimdi kışlık alma zamanı..
bende bir hafta önce ykm 'den bir etek aldım etiket fiyatı 110 tlydi ama ben 40 tl ye aldım..:))
sezon sonu olunca baya bir karlı çıktım:)) anlıycanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?