Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

kızlar tekbir açıldı yalovaya bugün gittim ama ya haksızlık bir takım giydim tunik pantolon çok güzeldi üstü tam oldu ama pantolonu basenimden dolayı olmadı..tek satmıyorlar..daha büyüğünde tuniği büyük oldu ama çok beğenmiştim..çok güzel şeyler var fırsat bulursanız tekbire bakın derim..

merhaba kızlar kimse yeni bişeyler almamaış galiba bende dün alışverişteydim bi tane trençkot aldım kotondan rahat bişey ve yeni güneş gözlüğümü aldım eklicem inşallah resimleri

bir de lwc de çok güzel penye bi etek gördüm çok hoşuma gitti böyle kat kat renk renk bi daha çıktığımda almak istiyorum bakın isterse üzerine ince sade renk ince bi hırkayla çok hoş durur tam yazlık

arkadaşlar saolsun koyuyolar ben fotoda nasıl koyacağımı öğrenemedim bi türlü gerçi daha bişey almadım ama evde olanlardan koyardım belki:)

canım imageshack den resimi yükledikten sonra doğrudan linkten kes kopyala yapıyosun daha sonra msj yerinde araya resim ekle butonunu tıkla oraya yapıştır ama butonu tıklayınca çıkan http:// yazısını sil öyle yapıştır ok.

serdem coskunun kıyafeti sanırım.. bende gormustum hoştu:)

ya kızlar ben niye ekleyemiyorum.söylediklernizi yapıyorum ama olmuyor.

çok büyük, canım hızlı resime gir yükle resmini 2. seçenekten resim boyutunu ayarlaya biliyorsun, 640'lı olnaı seç ve forum 3teki linki ekle

[/URL][/IMG]

sonunda resimleri ekleyebildim.bu tuniği geçen sene sezon sonu ahsenden almıştım.rengi ve kumaşı çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
[/URL][/IMG]

bunlarda bu sezon akerden aldığım ve çok severek kullandğım eşarplarım.özelliklede yeşili benim tarzım

Son düzenleme:
[]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] bu da arkadaşımın nişanı için giydiğim kıyafetim.ayakkabı ve çantamın resimleride var.kıyafeti tekbirden aldım.aslında elbise çok sade tam benim istediğim gibi ama renk benim için fazla iddalı.

[/URL][/IMG]

eşarpla birlikte baştan aşağı kırmızı oldum.

Son düzenleme:
en baştaki tunik güzel.göğüs kısmının dar olmaması çok iyi.tesettürlü bayanlarda en sinir olduğum şeylerden biridir çünkü.
ötekilerin resmi büyümüyo.tam anlayamadım.keşke biraz daha büyük koysaydınız.
hepsini de güle güle kullanın.

kızlar ben de size bişi danışmak istiyorum:
kapanmayı düşünüyorum fakat sıkılırım diye korkuyorum.12-13 yaşımdayken okul arkadaşlarıma özenip kapanmıştım ama sıkılıp tekrar açılmıştım.O zaman küçük olduğum için sıkılmışımdır diye düşünüyorum bazen.Bazen de ya yine sıkılırsam diye düşünüyorum.Sizce o zaman küçük olduğum için mi sıkılmışımdır, yoksa su an da sıkılır mıyım?Bu arada acaip bi kapanma isteği var içimde..

ufak olduğun için sıkılmışsındır canım bence
ben de kapanınca sıkılırsam sonra açmak da olmaz diyip durdum ama öyle olmuyor
bilinçli şekilde ve kendin çok isteyerek kapanırsan sıkılma fln olmaz
böyle korkarsan da sürekli ertelersin

bide küçükken kapanmam özentiydi diye düşünüyorum, o yüzden de sıkılmış olabilirim diye düşünüyorum.Of ya offf nie kapanmışsam o zaman yaa şimdi böle olmıcaktım :S:S:S

benim de yarım saat bile sürmeyen bi kapanma denemem olmuştukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sonra herkes bana bakıyor sanıp hemen açmıştım saçımı demek hazır değilmişim
3yıl fln daha denemedim derken oldu zamanı gelince:Saruboceq:
isteyen eninde sonunda kapanır
ama sizeözel olan şeyleri başkalarından gizlemek çok hoş bir duygu
farz olan bir şeyi yerine getirmek de ayrı bir huzur tabihihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…