Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

seninki yine uzun sürmemiş benimki bi kaç ay sürmüştü, çocukluk aklı işte :)) bu arada hiç öyle düşünmemiştim bana özel olanı başkalarından gizlemek diye..Bak şimdi başka bi taraf daha çıktı kapanmam için

öyle tabi şimdi bakıyorum benim saçımı boynumu kolumu elalem niye görsünlmaz:
dışardan gören birisi müslüman mıyım gayrimüslim miyim ayırabilmeli beni

çok haklısın canım ya...
Valla zaten sıcaktım da iyice ısındım artık..Bide şu sıkılır mıyım düşüncesini de atsam içimden tam olacak ya hadi bakalım hayırlısı olsun...

güzel kıyafetler alınca sıkılmazsın çünkü eski haline özenmen için sebep kalmaz ben öyle yaptımkaydirigubbakcemile3
hem sanırım yaşın artık müsait ee bu isteği içine veren ALLAH sıkılmanı da engeller sen sana düşeni yap yeter
hem burda taş çatlasın 60sene daha yaşarız sonrasını da düşünmek lazım

yine bahar geldi babetler döküldü ortalığa...
giyebilen arkadaşlar ne şanslılar valla..
hastayım hepsine...
süperler...

haklısın arim, valla dicek laf bulamıorum artık :fisfisfis
inşallah günü gelince ben de kapanacağım..

kızlar süper olmuş resimler tunikler çok şık hepsinden istiyorum zemuszemus

]talay ciclerini güle güle kullan
bu eşarbını çok beğendim kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

teşekkür ederim.daha güzelleri senin olsun inş.

cekımlerın yapıldıgı yer bıızm burası:lepi: süpermış bunlar ya ceketler harıka hele bı tame sıyah var kusagı böle döne döne ınıyo mukemmmellllllll yaaaaaaa,ayakkabılarda cok sıkkkk,uf banada yaıkşsa bende takıcam bas örtu ama alışkın degılım kendımı bır garp hıssedıyom sıze bakıp bakıp cıkıyom :bbo:

merhabalar devamlı takıp edıyorum bunlar cok guzeller dee bu kıyafetlerın içine gırmek bır mesele ucuk fıyatları bır meseleyenı dogum yaptıgım için hiç bır kıyafetım olmuyor yazlık tuniklerım ceketlerım dar geldı dugmeleri kapanmıyor:1no2: ternçkot denedim gecen belım gobegım cok igrenç durdu dolabımı toptan yenılemem lazım akannehir

o kadar uğraştım resmleri aktarmak için.. kimsede sağol demedi :mafoldumben:

bende aldıklarım koyacaktım kızlar ama makinaya bişey olmuş hiç hoş çekmedi netten arıyım dedim bulamadım kotondan almıştım görmenizi isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…