Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

şşş noliyoooo :uhm:

acıbiberi mmm...önemli değill :1hug: en güzel cici kıyafetler bizlerin olsunnn bayanssulusmile

yazın sorun oluyor evet.ama yok da değil hani..arminenin güzel pardesü ve tunikleri var bence.bende bakınıyorum aslında bu yaz için.inş beğeneceğim güzel şeyler vardır.armine yeni sezonda neler çıkartmış netten bulamıyorum ya kızlar.bulan var mı nedir yaz sezonu nasıldırr tunikler...

kızlar renkli yazlık eteklik kumaşlarım var ama model bulamadım fikri olan varmı..

aynen bende 1. modele bayıldım
ama hepsi de güzell

bi de on41 in paylaşımları süperdi
hepsinden isterim doğrusu
paylaşımlar için teşekkürler kızlar:))

merhaba arkadaslar kıyafetler cok guzel gercekten
ben pardesu kullanıyorum yaz kıs
bu yaz ne yapacagım bılemıyorum hamıleyım padesu gıyemem cok tuhaf gelıyor
yerıne ne gıyebılırım kara kara dusunuyorum
ferace gıyemem sıyah cok boguyo benı yazında sureklı gunesı cekıyor zaten
etraftada hıc uygun bısey bulamadımda goremedımde
terzıde yok kı ıstedıgımı dıktıreyım
fıkrınız varmı arkadaslar hamıle arkadaslar ne yaptınız sız bu konuyu
yazlık pardesu kumasından dıktırsem dıyorum hanı yan taraftan bagcıklı bısey olsun dogme olmasın
ama bunu dıkebılecek terzı de yok

pardesü gibi olup da kumaşı penye olan uzun kıyafetler var
bence hamilelere çok yakışır
esnediği için göbeği de zorlamaz

canım çok ince bir pardesünün üstüne yine ince bir şal alabilirsin.
hatta ince panço tarzı birşey bile olabilir...

Ben genelde spor tarzda bir trençkot(hepsi zara) altına keten/kot pantolon, zara'da satılan uzun ve çok parçalı (hani şu çingene eteği gibi) ve genelde karışık çiçek desenli etek üstüne düz renk bluz veya ceket, yine pantolon üstüne özellikle şu son yıllarda çok moda olan uzun gömleklerden giyiyorum.Birkaç tane de elbisem var kışlık olanları uzun kollu ama yazlık olanları hırkayla kombinliyorum.Şu anda resimlerini koyamıyorum ama tarz olarak hepsi Zara'da satılan türden zaten gardrobumun yüzde 99'u Zara. Ben özellikle tesettürlülerin çok yaptığı daracık kısa kollu/askılı penye içine uzun kollu body giyenlere sinir oluyorum mesela aşırı derecede uydurmasyon ve komik gözüküyor bana..Bi de buradaki fotolar birkaç tanesi hariç biraz arabesk ve kadınsı geldi bana daha genç kız tarzı şeyler olabilir sanki..Tabi herkesin zevki kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…