Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ellerine sağlık canım güzel şeyler var gerçekten inceleyemedim
tek tek ama güzel gözüküyo akşam incelicem artık

hamile olsanız bile bol bir pardesü giyebilirsiniz
ya da bol bir tunik.
yazlık bol modeller var.

on41 im eline sağlık çok güzeller.....diğer arkdşlarımda elne sağlık hepsi süper...

ya izmiri bilen varmı :gitme:

hamile olsanız bile bol bir pardesü giyebilirsiniz
ya da bol bir tunik.
yazlık bol modeller var.

canım pardesu ne kadar bol olusa olsun o gobek varken pek hos durmuyor
tunık kullanmıyorum
ferace tıpı bırseyler bakacagım artık yada ıyı bır terzı bulup kafama gore bıseyler dıktırmek kalıyor gerıye

Merhaba arkadaslar,
Ben bu sitede yeniyim. Hepinize cok tesekkur ederim. Amsterdamdan yaziyorum sizlere. vede Yarin Allah izin verirse Istanbulda olacam 10 gun icin. Tesetturlu bir bayanim ve daha dogrusu bu siteyi nasil kullanildiginida daha ogrenmedim. Super bir site. Sizlerin bilgisinden yararlanabilcegim icin mutluyum. Bende spor tarzi tesettur kiyafetler ariyorum. Vede formda cemre kardesimiz 100% Tiwil esarplari gostermisti. nerde bulabilirim ben bu esarplari??

kızlar daha önce abimin düğünü için bir elbise paylaşmıştım şimdi bir tane daha var onu paylaşıcam ama kapalı olduğunu düşünün yorumlarınızı bekliyorum..

abiye de ve gelinlikte cepkeni hiç sevmiyorum lmaz: gerçi 3 abiye elbisem var 3üde cepkenli.. giymedim bi daha o yüzden.. kendinde uzun kollu olacak..ama bu mor çok hoşmuş canm

bende biraz popoyu eritsemde arada etekli kombinler yapsam mafoldumben... hep pantolon tunik gidiyoruz bakalım nereye kadar..

abiye de ve gelinlikte cepkeni hiç sevmiyorum lmaz: gerçi 3 abiye elbisem var 3üde cepkenli.. giymedim bi daha o yüzden.. kendinde uzun kollu olacak..ama bu mor çok hoşmuş canm

aynı fikirdeyim canım..o yüzden beğendiğim elbiseyi uzun kollu diktiricem..

arkadaslar ben kapali degilim ama genelde uzun tunikler giyiyorum pantalon üstüne.. yazlarida elbiseyi cok seviyorum ara ara sizinle paylasayim bunlari belki bir fikir olur.
bu elbisenin cine beyaz uzun kollu bir badiylede güzel duracagini düsünüyorum veya beyaz bir bolere ile

umarim bundan sonra ekliyecegim fotograflarla yardimci olabilirim.. iyi geceler

abiyeler güzelmiş
ben tekbirin abiyelerini çok beğeniyorum

selayhus sende zaten bi modellik durumu var çok güzel taşıyosun kıyafetleri
ben de bu tarz elbiseleri çok seviyorum ama ben de hep kısa modeller var
ev içinde giyebileceğim şeyler
birkaç uzun model beğendim alıcam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…