Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Kumaşı yukarıdaki gibi şallarla -ipekevi markası-

Şu tarz bağlıyorum. Farkındayım resim korkunç :) ama bu saatte elimden gelen budur, inşallah anlatabilmişimdir :)

jefflima bende seviyorum bu şalları
erenköyde wayeden mi alıyorsun
ne kadar fiyatları?
bu arada o çizimi sen mi yaptınsempatiksalakcinni
bence güzel anlatmışsınsengözlerimebaksanab

Evet canım erenköy vayeden alıyorum. Fiyatları 120de, pazarlıkla 100 oluyor :)
Teşekkür ederim sevindim anlatabilmeme :)

Herkese hayırlı geceler...
YÜreĞınızde sevda selı, ruhunuzda ılahı ebedı, dılınızde resulallahın dıleĞı, gÖzlerınızde ımanın cevherı hıÇ eksık olmasın..
Rabım ! Kederın gÖlgesını umutlarınızın Üzerıne dÜŞÜrmesın, dıleklerınız kabul dularınız en sevgılının duaları saysın mevlam.. Gecenız huzurla dolsun...

ayyy ALLAH razı olsun. ne güzel dua etmişisn gece gece içim huzurla doldu .

aminnnnnnn aminnnnnnnnnnn. hayırlı geceler.

Dreamlover cok hos olmussun canim, renk uyumunu cok begendim cok cesur zemuszemus

Kulubun sultani canim sende cok sekersin opuyorumnanaktan

kizlar güzel yorumlariniz için tek tek te$ekkür ederim a.s.

Dreamlover bayildim sana akannehir çok yaki$mi$ olumunekankayizsmile

tesetture uygun gıyınen cok az arkadas gordum burada kımsenın kımseyı eleştırmeye hakkı yoktur gorusune katılmıyorum eger müslümansak uyarmak eleştırmek zorundayız bundan mesuluz ..Tesetturun ne için geldıgını elhamdulıllah hepımız bılıyoruz uyguluyor ya da uygulamıyoruz ama yanlış hal ve hareketlerımızı baskalarını ozendırecek sekılde ortaya dokmemelıyız bence ..mesela yukarıda denılmıs ozellıkle istanbul stılı kapalılık bu dönem moda oldu (!) yerı geldıgınde bone dahı kullanmayan sacı gorunen salı oylesıne basına dolamış boynu acıkta gorunusu kapalı aslı alakasız yenı tıpler turedı bılmem farkında mısınız?kocaman gunes gozluklerıyle gunesten mı korunuluyor yoksa ayrı bır hava kattıgı için mı kullanılıyor anlamış degılım ..hele ki horoz ıbıgı gıbı yukarıya ıgnelenmış o esarplar ne oluyor hala cozemedım bır cok ınsan dalga gecıyor bir cogu boyle kapanacagına acıl sacıl dıyor hanım kızlarımıza ..bızım misyonumuz bu mudur ? ha şımdı lafımın dokundugu bayan arkadaslar olacak ..kapanıyoruz ya sana ne dıyecek ama desınler benım ve sızın hepımızın gorevı bunu soylemek soylemek gerekırse bıktırıncaya kadar soylemektır.bizler İslamın şiarı olan esarplarımızı elalemın agzına sakız olalım dıye ya da şık (!) olalım ciks olalım dıye takmıyoruz ..İslamı adapta da şık olmak hem de gercekten şık olmak mümkündür bunun için tepemıze gazete kagıdı ya da sacımızı sokuşturmaya gerek yok , bunun için bacagımızı saran kot pantolon uzerıne kapatıyorum ama bakın kısvesı altında dizde mont gıymeye gerek yok..bilemiyorum yenı müslüman olmus yabancı bayanlaımızı gordunuz mu ne gerek var kalemizi ayak altına almaya bunca ınsanımız vebalıne gırmeye ... sadece vazıfemı yaptım ..selametle kalın

dreamlover, kulübün sultanı, zümra üçünüz de çok şıksınız
zümra abla eşarp bağlama stilin çok hoş

ha bır de kapalı arkadasların aynı terane.. kımse baskasından sorumlud egıldır sözlerı benı cok uzdü..o zaman salalım cayıra Mevlamız kayıra ...aman hoca kesılmeyelım dıye de susacak halımız yok elbette bırınden bır fazla sey bılıyorsak onu anlatmak zorundayız ..kışı kendınden baskasından sorumlud egıl dıyen arkadas ..bıraz dusunsun ısterım ..aslında otobuste yanında oturandan dahi mesulsun bizler müslümanız elhamdulüllah ..iyiliği emretme kotulukten men etme uzerımıze farzdır arkadaslar bılmıyorsak ogrenelım ..ama aynıı teranee dogruu susalım ve ıcımızden dua ederek duzelmesını bekleyelım ..saglıcakla kalın coook sıksınız hepınız masAllah

hepiniz çok şıksınız bayanlar

rahatsız olduğunuz bir durum olduğunda bna mesajlar bildirebilirsiniz
iyi paylaşımlar

kızlar ya türkçe olimpiyatlarında ceyda düvencinin giydiği elbiseyi gördünüzmü bileniniz varmı..ben çok beğendim çok yakıştırdım.bulamazsam diktireceğim.
ben açığım ama daha öncede yazmıştım buraya açık giyinmeyi sevmiyorum..uzun elbiselerinde hep göğsü sırtı açık..ceket giymek zorunda kalıyorum.
ama o elbise çok hoşuma gitti aklım onda kaldı vallahi.

hadi gel değiştir bakalım kimin fikrini değiştirebileceksin
ancak kavga ve huzursuzluk çıkıyor başka da bir işe yaradığı yok
banane istersen sayfalarca yaz
gelip birileri tesettür dersi vermeye başlayana kadar çok güzel muhabbet oluyor biri gelip yok kınıyorum yok böyle olmaz deyip çomak sokuyor
yeter artık burası bunun yeri değil
bakın bakalım başlıkta "tesettür nasıl uygulanır" yazıyor mu
aç öyle bir başlık yaz istediğin, ama gör bakalım noluyo, anında kavga çıkıp kapatılıyo
kime ne isteyen istediği gibi giyinip foto koyar ben de kendi tarzıma uygun bulduğumu benimserim
evet haklısın mesulüz ama burası din dersi verme yeri değil
kaldı ki kimse bir iki kınama ve ikazla kendini değiştirmez, yeri geliyor çocuğumuza kardeşimize lafımız geçmiyor
ne gerek var olmayacak şeyler için ortamı germeye...
sen biliyor musun ki böyle huzursuzluk yüzünden kaç tane topikimiz kapandı herkes bir yerlere dağıldı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…