Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Dreamlover cok hos olmussun canim, renk uyumunu cok begendim cok cesur zemuszemus

Kulubun sultani canim sende cok sekersin opuyorumnanaktan

kizlar güzel yorumlariniz için tek tek te$ekkür ederim a.s.

Dreamlover bayildim sana akannehir çok yaki$mi$ olumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar, ben bu giysimi bayanların bulunduğu bi kurs ortamında giyindim onu da belirteyim
o kadar sıkıldık ki hepimiz her gün birinin çıkıp bizi eğitmeye çalışmasından, yeter artık diyorum, benim yerime kimse yanmayacak değil mi, yanacaksam ben yanacağım

dreamlover, kulübün sultanı, zümra üçünüz de çok şıksınız
zümra abla eşarp bağlama stilin çok hoş

zümra çok şık ve zarifsin ayakkabılar da ayrı bi güzell

yaz için bunun beyazı güzel olmazmı..bir fikir verin bana bacılar

cnm bu elbiseyi diktirebilirisin aslında kolunu da uzun yaptırırsan kat kat giymemiş olursun
ben bu tarz tuik diktirdim kolları aynı bu japon stilinden ama uzun kollusu

dreamlover canım her türlü güzelsin ama mutfaktaki resminde daha bi hoşsun

zümra ve kulübün sultanı siz de çok şıksınız

güneş gözlüğüne bile eleştiri gelmiş ya ben daha bişey söylemeyeceğim
ya gözlüğü büyük taksan ne oluyo küçük taksan ne oluyo arkadaşım yeter artık ya ne biçim eleşytiri bunlar

foto ekleyenlere bilgi veren arkadaşlar ben kapalı olmadığım halde uyulması gerekenleri biliyorum kapanan arkadaşlarımızın da bir çoğu biliyor.yeni kapananlar var elbet zamanla bişeyler oturacak yerine ama lütfen yıkıcı olmayın yorumlarınızlaa.s.

ZÜmra kulÜbÜn sultanı Çok tatlı gÖrÜnÜyorsunuz Çok yakıŞmıŞ maŞallah.

kımse yokmu kızlar bısey anlatcaktımeyvahedigeldismile
ben yazıyımda sız yorumlayın..
ruya gördumeyvahedigeldismileve cok etkılendım..
öluyodum kayınvalıdemın elını tutarak bana bakıyordu ve elıme bakıyodum eriyodu ve anne dedım noluyooo
dedıkı öluyon kıızm ama aglıyo ve urkek bakıyo ..
elıme bır baktımkı erıyor elım..
yanmısım...
ve sbepi acık olmam:sinifsinif:
ve tesettur gıy denıldıgını hatrlıyom:sinifsinif:
çok etkılendım ben acıgım ve baya acıktım straplez falan ama uzun zamandır dıkkat edıyorum,askılı vs gıymıyorum artık. namzımı falan kılarım ve cok ınanclıyım..
napıcam ben bu bır uyarımı kızlar:gitme: çok etkılendım aklımfan cıkmıyor
belkı yasayan vardır dıye anlattım:gitme:
sılıcem sonra:gitme:

Canım aslında rüyayı iyiye yormak lazım.
Demekki içinde olanı artık dışında da göstermenin zamanı gelmiş, o nedenle böyle bir rüya görmüşsün.
Allah'ın sevgili kuluymuşsun...

kapanmadan önce bende bu tarz rüyalar görmeye başlamıştım mezarlığın içinde yürüyorum çok takva dini bütün birisi var tanıdığım o arabayla geliyor beni çağırıyor yangın çıkıyo orda beni cıkarıyor ordan felan çok etkilemişti benide Allah ii kullarına uyarıda bulunurmus canım inşallah güzel şeylere vesile olur rüyan hayra yormak lazım iyi düşün ii olsun derler ya:)

tesekkurler kızlarŞeniz
amın ınsalllah hayırdır..
ama ben kendıme yakıştıramıyom sankı ben degılım bır garıp oluyorum aynaya bakınca,bızde hıc kapalı yok aılede aılem ne der bılmıom gercı allah ıcın yapıyorum kımseyı ılgılendırmez ama etkılenıyorum yınedesenağlama

Son düzenleme:
Canım önceleri garip gelir, anlattığın kadarıyla baya açıkmışsın tabi zorlanacaksın, eminim senin zorlanmanın mükafatı bi çok kapalıdan daha çok olacaktır.
ınşallah vazgeçmezsin...

tahmın ettıgım gibi ben bu tepkilere o kadar alıştım ki artık üzülmürum keske her gn boyle üstümüze gelınse de her gün en azından bir hanımı düşünmeye sevk etsek .dırek uzerıne alınan arkadaslar olmus ..ben ne demek ıstedıgımı tam olarak anlattıgımı dusunuyorum aslında ama ..neyse aman burda bır kac kişi yenı bır kıyafet gorur begenır özenir degıl mı topık kapanmasın aman ha ..neyse arkadaslar daha fazla vicdanınızı sızlatmayalım kapanmıssınız ya yeter inşallah fazlasına gerek yok yanlışa devam ..eleştiriyee hayır!! herkes çok şıkkk bu arada

sen zaten baya bilinçli bi hanımsın yorumlarından okuduğum kadarıyla
dediğin gibi allah için yapmalısın
ilk başlarda nefse zor geliyor gerçekten. ama bu senin gözünü korkutmasın
verdiğin mücadelenin sevabını kat kat alırsın inş canım.
eğer ki kapanırsan burdan bildir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…