tesekkurler kızlarŞeniz
amın ınsalllah hayırdır..
ama ben kendıme yakıştıramıyom sankı ben degılım bır garıp oluyorum aynaya bakınca,bızde hıc kapalı yok aılede aİlem ne der bılmıom gercı allah ıcın yapıyorum kımseyı ılgılendırmez ama etkılenıyorum yınedesenağlama
tesekkurler kızlarŞeniz
amın ınsalllah hayırdır..
ama ben kendıme yakıştıramıyom sankı ben degılım bır garıp oluyorum aynaya bakınca,bızde hıc kapalı yok aılede aİlem ne der bılmıom gercı allah ıcın yapıyorum kımseyı ılgılendırmez ama etkılenıyorum yınedesenağlama
tahmın ettıgım gibi ben bu tepkilere o kadar alıştım ki artık üzülmürum keske her gn boyle üstümüze gelınse de her gün en azından bir hanımı düşünmeye sevk etsek .dırek uzerıne alınan arkadaslar olmus ..ben ne demek ıstedıgımı tam olarak anlattıgımı dusunuyorum aslında ama ..neyse aman burda bır kac kişi yenı bır kıyafet gorur begenır özenir degıl mı topık kapanmasın aman ha ..neyse arkadaslar daha fazla vicdanınızı sızlatmayalım kapanmıssınız ya yeter inşallah fazlasına gerek yok yanlışa devam ..eleştiriyee hayır!! herkes çok şıkkk bu arada
dreamlover abla ben de 2. kombini beğendim:)
kristaltane sen de çok hoşsun cnm
iki farklı kombinle karşınızdayımopuyorumnanaktan, yorumları bekliyorum kızlaryerimseniben
cnm çok tatlı görünüosunn :icecream:son bir kaç haftadan piknik resimlerim
zümra abla yine süpersinbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?