Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ben yaşadıklarımı anlatıyorum ..pardesülüleri nede töhmet altında bırakayım ..bunları yapmış olan kişileri anlatıyorum ben burda ...ben padresüye karşı değilim ...gayet de güzel buluyorum ..demek istediğim pardesü giymek bir ölçüt değil ..pardesü giyenler de hata yapabilir ...pardesüsüz yada tam tesettürlü olmayanlar mı tek suçlu onu demek istiyorum ...tesettüre karşı biri olsam kendim kapalı olmazdm ..karşı olduğum insanların yok sen pardesülüsün yok sen tuniklisin v.s. gibi etiketlemeleri...evet işte biz de kendi aramızda ayrılmayalım diyorum ben de ...kimse birbirine ahlak dersi vermeye kalkmasın ...kalplerdekini YALNIZ ALLAH bilir

ona şüphe yok, sonuna kadar haklısın, kalplerdekini yalnız Allah bilir. tek dikkatimi çeken -demek istediğini ben anlasam da- yanlış anlaşılabilecek sözlerin oldu. az çok biliniyorum sanırım her konuda atıp tutmayı seven biriyim, ama kendim için söylüyorum, bu konularda nette sinirle konuşmanın çok ama çok acısını çektim zamanında. çünkü birisi gelip o lafı başka yere çekebiliyor. aynı hatayı başkası yapsın istemem. he deyip geçmek en iyisi bence. o insanlar da belki iyi niyetle yazıyor ama nette ne karşımızdakinin sesini duyuyoruz ne yüzünü görüyoruz, bu nedenle direkt antipatik geliyor bu tür konuşmalar. münakaşaya girmemek en iyisi, ne bileyim bacım çok karışık işler bunlar.fisfisfis üzmeyin kendinizi diyim sadece. :1no2:

işte ben de nette sinirle konuşanlara kızıyorum ...ben sinirli konuşuyorum gibi geldi sana ama önceki sayfalarda yazılanları dikkatlice okursan kimlerin nasıl konuştuklarını daha ii anlarsın ...tamam işte ozaman kimse kimseyi yargılamasın bir diğerini zan altında bırakmasın ..dikkat edersen kimsede alıntı yaparak yazmadım yazdıklarımı ..çünkü kişisel bir durumum yok kişiy baz almıyorum sadece bu konuya yönelik genel fikir belirtiyorum..amacı da kimseyi zan altında bırakmadan kişiselleştirmede fikrimi belirtmek ..
çarşaflı arkadaşım da var tesettürün her halini yaşayan arkadaşlarım mevcut ..o yüzde bu konuyu çok geniş kapsamlı gözlemleme imkanım oluyor ..ve gözlemlerimde
bir tarafında eksiklik olan ya da egosunu tatmin etmek isteyen insanlar sürekli böyle suçlayıcı bir diğerini hakir grücü tavırlar içerisindeler...bize yakışmayan tunik bilmemne değil işte bu şekildeki tavırlar bize yakışmayan ...hor gümeyeceksin arkadaş ..yapabiliyorsan güzel dille anlatmaya çalış ..bize yakışan budur..

anlatmıyolar işte robot bacım. napcaz çare varmı. valla üzme kendini, gerçek hayatta yeterince bu konularda çekişme yaşıyoruz. boşver valla.

¤ decemBer ¤;13714004 .!.:
anlatmıyolar işte robot bacım. napcaz çare varmı. valla üzme kendini, gerçek hayatta yeterince bu konularda çekişme yaşıyoruz. boşver valla.

boşvereyim ozaman seni mi kıracağım ...kaydirigubbakcemile3

konuyu değiştireyim bari kaydirigubbakcemile3 ben elbise altına pantolon olayını da çok seviyorum.. ama mesela sırtımda iç çamaşırım belli olmayacak arkamı eşarbımla kapatırım genelde ...her zaman tunik giymiyorum ..ona dikkat ederim giydiğim kyafet dar olmayacak ...sosyete pazarları var ankarada ..geçende gittim tanesi 3 liradan 3 tane elbise aldım ..bir tanesini ekliyorum bak ..

alıntı yapmayın ama sileceğim ok

Son düzenleme:
dreamim buna bayıldım bayıldım delikafadulden
nerden aldın canım çok hoşuma gitti, özellikle de kolları kaydirigubbakcemile2 Şeniz
Dreamlover 2. daha çok begendim bebem opuyorumnanaktan

bu da ben -tatlicadiarzu-

ayyy sagol canim benim olumunekankayizsmile genelde $al bagliyorum çok rahat oluyor
zümra sen de çok şık giyiniyorsun çok beğeniyorum yerimseniben Şeniz

kristaltane resimlerini göremedim CADIARZU

konunun çok dışındayım ama bu mesaja cevap vermeden edemedim kusura bakma..
sen diğer eleştiren arkadaşlara kızmışsın..tamam belki doğrudur.belirli şeylere dikkat ettikten sonra nasıl giyinildiğine karışılmamalı..
ama senin eleştirdiğin arkadaşın mesajlarından hiçbir farkın kalmamışki..
yaşadığın şeyler sana kalsın bence.yaşadıklarımı söylüyorum demişsin ya o yüzden diyorum...bu tarz şeyler toplulukta söylenmemeli..hatasız kul olmaz kimse mükemmel değildir ama ben ne pardesülüler biliyorum aman efendim şöylelerdi böylelerdi diyerek tesettür karşıtı,hatta nefret eden insanların,kapalıları eleştirmesine çanak tutuyorsun..
onların o kadar işine geliyorki bu traz eleştiriler...
"aaaa biliyormusun pardesülüler böyle böyle,valla ben kapalının kendisinden duydum,o bile böyle diyorsa artık ne diyeyim" tarzı konuşmalar yapıyorlar...
bence kimse kimseyi hiçbir şekilde küçük düşürmesin,bence kapalı arkadaşlar münakaşa edeceğinize birbirinize destek çıkın,tatlı dille uyarın..en ihtiyacınız olan şey bu

bunu çok beğendim canım
canım hepsi güzel,sportif şık ama 1. resimdeki gömleğin hem boyu biraz uzun olsaydı yani kalçanı kapatsaydı,hem kolları uzun olsaydı daha iyi olurdu canımyerimseniben
Dreamlover 2. daha çok begendim bebem opuyorumnanaktan

bu da ben -tatlicadiarzu-

şok şugar olmuşsun...opuyorumnanaktan

Evet,katılıyorum

bunu çok beğendim canım

canım hepsi güzel,sportif şık ama 1. resimdeki gömleğin hem boyu biraz uzun olsaydı yani kalçanı kapatsaydı,hem kolları uzun olsaydı daha iyi olurdu canımyerimseniben
canım üstüme giydiğim ayrı bir tunik vardı oturduğum zaman çıkardım canım sağol yorumların için a.s.

kristaltane resimlerini göremedim CADIARZU

canım üstüne tıklayınca açılıyor

meraba kızlar.bende sizin için bi kombin yaptım polyvore sağolsun.bu senenin rengi bu bayanlar.bende böle giyiniyorum.hırka,pantolon çanta ve ayakkabılar benimkilerin aynısı neredeyse :) böle giyinmeyi çok seviyorum birde kapalı olsam ahhh bayanssulusmile

resme tık tık :)

Eklentiler

• $LATHINNA.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Ilk defa rastladim bu topige..
Her sayfaya ayri ayri bakamadim ama sunu samimiyetle
söylemek istiyorum bicogunuza hayran kaldim.Zaten
her daim begenmisimdir örtülü insanlari,ve nedense örtünün
her takana yakistiginada inanirim ben.Bunuda kiyafetle kombine edince
ortaya hayran kalmam icin bi sebep daha cikti.Vaktim oldukca takip edicem burayi,hepinize masallah.

dreamlover herzamanki gibi çok hoşsun canım
zümra yine çok hoşsun sende uyum içindesin
kristaltane çok spor görünüyorsun oh ne güsel piknik mevsimi açıldıı..

son olarak sunu söylemeden geçemiycem tesettür konusunda çoğumuz ewet hakkıyla yasıyamıyoruz bunu kimimiz eleştiriyor kimizi karsı çıkıyor vs. vs. benide rahatsız eden konu şu ki doğru olmasa bile yok ben kot giyorum ne var bunda nie kötü olsun yok bende yapıyorum nie şöyle olsun gibi söylemler hiç kimsenin rahatlıgı lüksü tesettürün ölçütü değil ki ben yapıyorsam doğru diye bişey olabilir mi bu apaçık inkardır ne dar pardesü giyen nede kot pantolon giyen ne boynunu kolunu bacağını açan örnek değildir bende pantolon giyorum ama bunun doğru olmadıgını biliyorum en azından yapıyorum ama doğru değil diyebilelimki yanlış olan doğru olarak gösterilmesin lütfen daha hassas davranalım ...

sağol canım evet biz çoktan açtık piknik mevsimini

bu konuda yorum yapmayacaktım ama kim ne kadar uyuyorki tesettüre benim giydiklerimde tesettürü tam yansıtmıyor elimden geldiğince uymaya çalışıyorum
ama bu demek değildirki yarım diz kapağında etek giymek yada kısa kollu dışarı çıkmak bence en önce dikkat edilmesi gereken şeyler

Son düzenleme:

her zaman bekleriz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…