Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Önceki sayfadaki postlarımda fotoğrafını paylaştım, yabancılar "cape" diyor, pançonun kollarının altından dikilisi gibi tarif edebilirim. yarasa kollu bluzlerin mont hali gibi bir şey. siz en iyisi resimlere bakın

Banada zor olur gibi gelmişti o fotoğraftakiler, bide onun altına etek mi pantolon mu giyeceksiniz? etek olursa poşet gibi durmaz mı? bolca, ince kumaştan bi pardesü giymek daha mantıklı sanki

ınce kumaştan olunca montlarda olduğu kadar kalıplı durmaz zaten. Panço nasıl duruyorsa bu da öyle duruyor. Altına etek de olur pantolon da. Hiç pançolu kapalı kıza denk gelmediniz mi kışın yahu? Bayağı hoş duruyor işte...

kapalılığın hakkını tam anlamıyla verenleri gönülden tebrik ediyorum..
gerçekten güçlü bir nefis istemekte..

bende inş. allah kısmet ederse bigün kapanırsam abidik gubudik kısa etek, kısa kol,dar şeyler giyip eksik bişeyler yapmıcam.

bir tanede benden olsun kıskandım valla...
eskiden ne güzel hep paylaşırdık.
yakın bir zamnda düğün olsu orda giydim...
kokişte bir çantam vardı elimde:)

dikkatimi çekti de tesettürlü bayan fotoğraflarının bazılarının kolları kısa buna anlam veremedim.

ayyy ne ho$ olmussun opuyorumnanaktan çok biyendim CINIm olumunekankayizsmile

ben ve karde$im :icecream:

çok tişekkürler zümra...
önce bana nick inin anlamını söyleyiver merak ettim:)
siz de çok şekersiniz...
ben hemen keşfettim senin resmen kendine özgü bir tarzın var...
sanki bir kaç resim karışıtrsalar işte bu zümra diyebilirim...

zümra ve karalahana çok şıksınız alkisalkisalkis

zemuszemus

Karalahana elbisen cok hos ama kemer boyu sanki biraz yanlis gibi geldi bana.

Zümra yesil trikolu olan kim bilmiyorum ama tarzini cok begendim.

Kemerde oldukca zarif drmus belinde.Birde esarbi tamamen önde birakmis cok begendim cok..

Karalahana elbisen cok hos ama kemer boyu sanki biraz yanlis gibi geldi bana.

Zümra yesil trikolu olan kim bilmiyorum ama tarzini cok begendim.

Kemerde oldukca zarif drmus belinde.Birde esarbi tamamen önde birakmis cok begendim cok..

Ye$il trikolu kizkarde$im, çok farkli ve ho$ bir tarzi var cidden zaman zaman onun kiyafetlerinide payla$irim...güzel yorumun için te$ekkür ederim a.s.

Hjiyenim sanada te$ekkür ederim a.s.

bir tanede benden olsun kıskandım valla...
eskiden ne güzel hep paylaşırdık.
yakın bir zamnda düğün olsu orda giydim...
kokişte bir çantam vardı elimde:)

elbise park bravo dimi lahanacım
arkadaşımda da vardı. ama onunki diz altına geliyordu yaw bu kadar uzun değildi.
:2:
yakışmış sana maşaallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…