Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Ben de ekleyeyim bari:

Soldaki resimdeki etek hindistandan hediye, benzerinden çok kolay bulunur taksimde filan. gömleği etekteki renklerden kumaş alıp kendim diktim. başımdaki şal pamuklu, her yerde bulunanlardan orta kalınlıkta.

Ortadaki resimdeki tuniği taksim aznavur pasajında giriş katı ilerde sağda bir şile bezi vb. satan dükkandan aldım. pantalonu annem dikti. ayakkabılar büyük beşiktaş çarşısında indirimden, ayıptır söylemesi 40 liraydı dayanamadım aldım, şık bir yere giderken giyilebilir bu kombin.

Sağdaki kırmızı elbise yine taksim aznavur pasajında girince hemen soldaki etnik kıyafet dükkanından. pantolon anneden.

minenescim kırmızı elbiseni çok beğendim ben
kandiliniz mübarek olsun :)

Canim, pantolonun dar olmasi ve elbisenin etek boyu senin boyunu cok kücültmüs. Ayakkabilar´da düz taban olunca boyunu etkilemis.

Bu gibi dar jean´ler topuklu ayakkabi ile kullanilmali, aksi taktirde lmaz:

ben boyumun uzun görünmesini istemiyorum ki :)) küçük görünse de olur öyle dertlerim yok ..önemli olan rahatlıktır benim için...ben topuklu ayakkabı hayatımda hiç giymedim giyemem de ...ayağımdaki ayakkabı rahat olmalı benim ..hızlı yürüyen biri olduğum için topuklu ile yürüyemiyorum...boyum 160 :)

kızlar yine çok güzel herkes lahanacım sahnelere döndüğüne sevindim seni yeniden görmek güzel elbisen cok hoşmusopuyorumnanaktan

Karalahana elbisen cok hos ama kemer boyu sanki biraz yanlis gibi geldi bana.

..

başka bir model denemiştim mağazada.onun kemeri farklıydı .alırken bu elbiseninki bu dediler bende giyeceğim zamn kendim kemeri hallderim diye düşünmüştüm ama sonra vaktim kalmadı.yani elbiseyle verilen kumaş kemer.
sonraki zamnlarda aklımdakini yaparım inş...

karalahana .. zümra çok hoşsunuz kızlar ya ..

muckssssssssss....
çok sağol...

elbise park bravo dimi lahanacım
arkadaşımda da vardı. ama onunki diz altına geliyordu yaw bu kadar uzun değildi.
:2:
yakışmış sana maşaallahopuyorumnanaktan

evet canım park bravo...
demek arkadaşının boyu uzunmuş...
ben bir ellibeşim normalde topukluylada olsam olsam bir altmış olmuşumdur...
o yüzden bana tam uygun oldu boyu...

kızlar yine çok güzel herkes lahanacım sahnelere döndüğüne sevindim seni yeniden görmek güzel elbisen cok hoşmusopuyorumnanaktan

çok teşekkürler...
aslında hep istiyorum yani eskiden çok güzeldi herkes buralardaydı.
ama bir türlü şöyle adam akıllı bir topik olmadı.
kapandıkça bende sıkıldım artık.
ama sizleri görünce dayanamadım:)

cok hossunuz kızlar

zumra farklı bır tarzın var canım

mınenes ortadakı elbıseyı krem pantolonla gıyersen kendını daha cok gosterır dıye dusunuyorum

bir tanede benden olsun kıskandım valla...
eskiden ne güzel hep paylaşırdık.
yakın bir zamnda düğün olsu orda giydim...
kokişte bir çantam vardı elimde:)

lahana çok hoş görünüyosun
elbisenin rengi çok güzel
ama boyun hiç 1.55 gibi görünmüyo yani daha uzun görünüyosunyerimseniben

LCW'da sık sık kalçayı örtecek boyda yakası kapalı kolu uzun gömleklere denk geliyorum. Zayıf olduğum için de bu boy giyinmeyi sakıncalı görmüyorum açıkçası, tabii bol pantolonla...

LCW'ı her zaman aklınızda bulundurun. Tesettüre uygun bir sürü kıyafeti oluyor. Spor giyinmek isteyenler için de X-side serisi çok güzel...

karalahana .. zümra çok hoşsunuz kızlar ya ..

cok hossunuz kızlar

zumra farklı bır tarzın var canım

mınenes ortadakı elbıseyı krem pantolonla gıyersen kendını daha cok gosterır dıye dusunuyorum

güzel yorumlariniz için tek tek te$ekkür ederim kizlar a.s.

minenes farkli bir tarzin var en çok vi$ne kirmizi rengi çantani ve kareli gomlegini begendim

Minenes farkli bi tarzin var,uzakdoguyu animsatti bana biraz ama yakismis.

Bol pantalonlu resimlerini ilkine gore daha az begendim cunku zayifsin bol pantalon sanki cok iyi durmamis.

Bu arada ayak parmgindaki yüzükmü?cok sIk durmus söylemeden gecemedim.

Zümracim cok zarif olmusun,cok begendim.

.

minenes´in giydigi sekile Tesettür denilmez!!!!!!!!!

kuzum hiddetlenme, ben de tesettürlü değilim zaten. başörtüsü bile yok o fotoğraflarda, herkesçe malum sanırım bunların tesettüre örnek modeller olmadığı. ama fikir verebilir, gider uzun gömleği etekle giyer vs.

şunu da söyleyeyim, benim bacak boyum uzun, o yüzden gömleğin nereye geldiğini doğru algılayamamış olabilirsiniz. kalçayı tamamen örtüyor hatta geçiyor bile. ayrıca, vucüdumun hiçbir hattı belli değil. başım örtülü olmasa da tesettüre inanan bir insanım, o yüzden aksini iddia etmeniz beni üzer...

ben bu tarz giyinen başörtülü kadınlar da görüyorum. o zaman hep düşünüyorum ben de kapanınca bu şekilde giyinir miyim diye. eğer o bayan makyajsızsa, kaşlar alınmamış, tırnaklar kısaysa, halinde tavrında vakar varsa beni rahatsız etmiyor bu tarz giyim tesettürde. böyle insanların tesettürsüz addedilmesini de istemem. sonuçta baş da örtülü olunca, bu tarz giyinmek el-yüz-ayak dışındakileri örtecek kadar uzun, vucüt hatlarını belli etmeyecek kadar bol, dikkat çekmeyecek kadar sade olduğu için eleştirilecek somut bir şey o an bulamıyorum.

eğer sizin varsa, şurası şöyle diyeceğiniz, eleştirilerinizi öyle yaparsanız hepimiz yararlanmış oluruz.

Son düzenleme:

kapalı kıyafetlerde etnik giyimi daha çok seviyorum. ondan öyle bir his vermiş olmalı.

bol pantolon illa ki giyineceğim, her gün giyilecek uzun kıyafetim yok, sınırlılar, o yüzden bu boy gömlekleri giyebilmek için illa ki gerekiyor. nasıl durduğu da pek fark etmiyor açıkçası, bir de yazın daha rahatlar.

evet, ayak parmağımda yüzük var, oldum olası çok severim, açık ayakkabı giyindiğimde de takarım.

Son düzenleme:
ay hakkaten etmemişim, kusura bakmayın, o kadar doğal ki etmem, etmeyeceğimi düşünmemişim güzel sözleriniz için çok teşekkürler. diğer post kafamı meşgul etti de...

Anladim zaten bisiylerin seni dagittigini,hatta bende azcik nasiibimi almis gibi oldum yazindan:)

saka biyana tarzini kiyafetini begendigim icin yazim,daha cok ekle merakla bekliyorum.

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…