.
yaa o kadar yogunum ki canim, hic giremiyordum, sn eve internet mi aldin, aksamlari girmezdin de
görünce sasirdim
ay masAllah iyi kilo vermissin canim
bende 6 kilo verdim, suan sinav stresinde oldugum icin diyetle ugrasamiyorum
sinavlar bitsin, önümüzdeki hafta bitiyo insAllah, devam edecegim diyete
bu kilolar gidecek gerisini anlamam kaydirigubbakcemile3
mutfak robotum oooo giysine bayıldımmmmm. bana göndersene.
sağolasın parlak..ben aslında ilk 1 ,5 ayda 8 kilo verdim..sonra diyet ibozdum ara ara ..sonra kilo vermem durdu ..tekrar başladım ..sonuç 10 kilo :)) diyete devam et tabi bırakma..
benim evde netim her zaman vardı ama girmiyordum ..tosnumla ilgileniyorum akşamları :))
şimdi eşim iş değiştirdi ..çok yoğun ..proje filan hazırlıyor .. evde iki tane bil. var ..o çalışırken ben arada bakıyorum ...kaydirigubbakcemile3
sınavında başarılar inş. geçersin..
ben kiloyu hamileliğe hazrlık olsun diye verdim aslında ..artık bebek düşünüyoruz ..bir aydır başladık çalışmalara kaydirigubbakcemile3 duanı esirgme ..yakın zamanda inş. benden bir tane daha gelsin dünyaya fena olmaz değilmi kaydirigubbakcemile3
kimseyi kirmak niyetinde degilim
bende o mahvedenlere seslendim burda, bilincli bir sekilde Ya tam uy ha Hic uyma diye, cünki nicin örtündügünü bilmiyor, yada biliyor da isine gelmiyor
ailesinin zoruyla örtünmüs veya gelenek, hatta adet diye örünenler var
bazi seyleri istedigim gibi ifade edemedim, kusura bakmayin
söylediklerim sadece benim düsüncelerim benim fikrimdir
kimseyi üzmek kirmak istemem
benden bir kare ..alıntı yapmayın lütfen ..teşekkürler.ayaklarım biraz çamurlu ama :)) .
Kizlar,
bu abaya´lar ferace olanlar mi?? Baska bir model mi`?? Kafam karisti benim..! Biri bunu bana acikarsa sevinirim! kaydirigubbakcemile2
Tarzınızı çok beğendim, ben de etnik severim zaten. yalnız başörtünüz de daha bu tarza uygun olabilir mesela şal kullanmayı deneyebilirsiniz, bütünlük arzedecektir
bu arada, sizi yaşıtım hatta benden küçük sandım, 23üm
Ayy neden bu tartışma bu kadar uzuyor anlamıyorum...
Bu topicte diğerleri gibi kapanırsa üzülürüm.
Çünkü hepimiz türbanlıyız ama birbirimizi eleştirip duruyoruz.
Öncedende söylediğim gibi ikrahlandırmak yerine iştahlandırmayı deneyelim...
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız ben foto koymuyorum ki beni niye takip ediyorsunkafamçokkarıştı
Ayy neden bu tartışma bu kadar uzuyor anlamıyorum...
Bu topicte diğerleri gibi kapanırsa üzülürüm.
Çünkü hepimiz türbanlıyız ama birbirimizi eleştirip duruyoruz.
Öncedende söylediğim gibi ikrahlandırmak yerine iştahlandırmayı deneyelim...
Kapanması için bir neden yok bence, tartışıyoruz ama münakaşa etmiyoruz. Biliyoruz ki hepimizin amacı bir. Bu yüzden şimdiye kadar hiç kimse başkasını kırmak, ona üstün çıkmak amaçlı filan yazmadı düşüncelerini. Bu kadar da konuşamayacaksak vay halimize, fikir ayrılıklarından kavga çıkmadan yaşayabildiğimizi görelim, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?