- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
kapanmanin amaci vüdüu belli etmemek sadece saci kapatmak degil .vücud hatlarinin belli olamamsi önemli zina yerlerinn kapatilmasidir bilen zaten biliyor ama anladigim o ki yazilardan bazilari bilmiyor keyfe göre yapiyor kusuar bakmayin bunlari söylemem lazim cünkü hakkiyla kapanilmadimi düzgün hakkiyla kapananlara ciddi laflar geliyor duyuyor görüyorum.dikat edin arkadaslar neyse konunun seyrine döneyim.
selam kizlar ben 18 yasindayim 12 13 yasimdan beridir kapaliyim ben tabi dogal olarak ailem istedi (bazilari ailenin istegiylemi kapandin diye soruyolar ki kil oluyorum bu soruyo tabiki ilk onlar istiycek onlar uyarmadan insanin aklina gelirmi hic hele bide seytan nefis hc izin verirmi)
kuzum, tabi ki insanın aklına gelebilir birçok yoldan. sadece aile terbiyesiyle edinilen bir bilinç değil bu. ben senin ne kastettiğini anlıyorum, ancak dindar kesimi pek tanımayan insanlar senin bu gibi sözlerinden tesettürün telkin yüzünden yapıldığı, seçim meselesi olmadığı anlamını çıkarabilirler. henüz bilmeyen insanları bu tip cümlelerle uzaklaştırmamak lazım. bunun bir seçim meselesi olduğundan, bir insanın yeterli bilgiyi edindikten sonra kendiliğinden bunu yapacağından haberdar etmek lazım insanları. yaşın genç, benim o zamanlarımdaki gibi köşeli düşüncelerin var, yine de insanlara karşı biraz daha politik olmaya çalışırsan daha çok kişiye ulaşırsın.
kuzum, tabi ki insanın aklına gelebilir birçok yoldan. sadece aile terbiyesiyle edinilen bir bilinç değil bu. ben senin ne kastettiğini anlıyorum, ancak dindar kesimi pek tanımayan insanlar senin bu gibi sözlerinden tesettürün telkin yüzünden yapıldığı, seçim meselesi olmadığı anlamını çıkarabilirler. henüz bilmeyen insanları bu tip cümlelerle uzaklaştırmamak lazım. bunun bir seçim meselesi olduğundan, bir insanın yeterli bilgiyi edindikten sonra kendiliğinden bunu yapacağından haberdar etmek lazım insanları. yaşın genç, benim o zamanlarımdaki gibi köşeli düşüncelerin var, yine de insanlara karşı biraz daha politik olmaya çalışırsan daha çok kişiye ulaşırsın.
her konu altında bu tür muhabbetleri görmek beni biraz baydı açıkcası.. alsanaalsanasmile
cok haklisin zümra o bahsettgn kapalilardan ben haz etmiyorum bahsetmistim zaten zorla örtünnenlerdende ya örtünmüs ama neden niye taktigini bilmiyo sadece basin kapali olmasi gerektigini düsünüyo ve sadece basi kapatip baska yerler mecbur degilmis gibi aciyorlar . iste burda bilgisizlik ön plana cikiyor kimse arastirmiyo neden nasil nicin vs.zaten herkes arastirsa bisileri ögrense sorun kalmaz degilmi kizlar bayanlar ablalarim
zümra nerdesin yavv...
bak özeltme kendini:)
minerescim cok ama cok haklisin sende dogru dedin.kadin kadina herseyini göstermiycek ama bazilari cinsinn yaninda herseyi yapiyor .daha dün annem görmüs iki kizin birbiriyle yaptiklairini siz düsünün gerisini.neyse sen anlattn uazen anlailmasi gerekeni benim konusmama ne hacet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?