Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

merhabalar güzel hanımlar ben de katılıyorum aranıza destur var mı??ben de kapanalı 3 yıl olacak evlenince kapandım amma velakin hala giyim kuşam sendromunu atlatmış değilim.bir türlü uyduramıyorum of pof sinir oluyorum kısaca..etek giyemiyorum denedim ama eskidende giyemezdim şimdide beceremiyorum.oturmasını kalkmasını beceremiyorum ve hiç güvenli gelmiyor nedense ama etek giyipte çok şık olanları görünce kendime sinir oluyorum ayh ben bu işi ne zaman kotarıcam bilmiyorum.gömlek ve pantolon yazın tek seçeneğim o yüzden sadece bu tür seçenekleri değerlendiriyorum.tesettür mağazaları çok pahalı ve genelde klasik türde kombinasyonlar var.spor giyinenler için daha fazla seçenek istiyoruuuuum

tesettür markalarından ziyade, diğer mağazalarda iyi bir aramayla tesettüre uygun mallar bulabilirsiniz. daha önceki postlarımda da geçtim, ben özellikle lcw, arasıra da mango, zara gibi yerlerden bulabiliyorum. fiyatları da uygun oluyor. mesela ben bu sezon aldığım hiçbir şeye 35 tlden fazla ödemedim.

bende en son lcw swn bir gömlek aldım toz pembe puhaha eve bi geldim meğer hamile kerasyonundanmış ama olsun modeli güzeldi hem kim bilcek şimdi o türde çok kıyafet var.

hee anladım
olur öyle yaparız daha kolay neden aklımıza gelmedı ki bu bizim boşuna yanmısız bunca yıl boshayallersmile

arkadaş başka bir topikde yeterince gerginlik çıkaramadı buraya el attı birde sanırım..
senin işin daha zor walla zor meslek edinmişsin kendinee..
sen dert etme bakarız biz basımızın caresine çözümlerini kendine sakla emi:tomato:

hee anladım
olur öyle yaparız daha kolay neden aklımıza gelmedı ki bu bizim boşuna yanmısız bunca yıl boshayallersmile

ha ha sen çok yaşa süper valla dür hemmen gidip 3-5 pikini alıyım madem açılıcaz geçen senelerin acısnı çıkaralım dimi ama sora kışa dua ederiz rabbim affeder hımm tabi ömrümüz yeterseeee:gitme:

bir tanede benden olsun kıskandım valla...
eskiden ne güzel hep paylaşırdık.
yakın bir zamnda düğün olsu orda giydim...
kokişte bir çantam vardı elimde:)
inanmıyorum lahanam gelmiş delikafadulden
nerelerdesin sen özlettin kendini olumunekankayizsmile
çok hoş görünüyorsun :dance::dance:
fotoların devamını bekliyom vala çok özledim :içelim:
ayyy ne ho$ olmussun opuyorumnanaktan çok biyendim CINIm olumunekankayizsmile

ben ve karde$im :icecream:

zümracım soldaki sensin sanırım çok zarif görünüyor :içelim:

inanmıyorum lahanam gelmiş delikafadulden
nerelerdesin sen özlettin kendini olumunekankayizsmile
çok hoş görünüyorsun :dance::dance:
fotoların devamını bekliyom vala çok özledim :içelim:

:

canımm....
buralardayımda eskisi gibi içimden gelmiyor açıkçası.
ama kızları görünce gaza geldim...
teşekkürler yorumların için...

kızlar süpersiniz
bende nacizane fikrimi söyliycem başlığı görünce yazmak geldi içimden :kedi:
kimi kapalı arkadaşlar bide kapri giymeseler tabi kendi tercihleri bişey diyememde
resmen diz altında kapri giyiyolar ama kapalılar(sözüm ona) bana çok acayip geliyo bu durum , bende mi sorun var bilmiyorum ama yadırgıyorum
ne alaka diyorum ne güzel kapanmışsın daaa ne anladım ozama

kapalı değilim ama çok kapalı arkadaşım var çevremdede çoğu kişi kapalı o yüzden bende fikir vermek istiyorum , benim baş örtüsü olarak şal hoşuma gitmiyo eşarp daha hoş duruyo tesettür spor giyinenler çok tatlı oluyo mesela conversle eşarp bi örnek güzel duruyo ..resim ekliycem bi kaçtane

Şal beğenmiyormuşsunuz ama şu kıyafetle böyle desenli bir eşarp yerine düz renk bordo veya siyah bir şal çok daha iyi olurdu. hem renk uyumu hem de tarz uyumu açısından...

Bence eşarp veya şalın kombinlendiğinde daha iyi durduğu kıyafetler var, nasıl bir tarz giyiyorsak ona yakışanı kullanmalı. ben örtününce öyle yapmayı düşünüyorum şahsen. ama ağırlıklı şal kullanırım çünkü eşarpların sentetik olanları uygun fiyatlı ama pasparlak çok kalitesiz duruyor, ayrıca yazın çok sıcaklatır.
ipekleri de 100 tl civarı günlük bir şeye o kadar para vermemem ben.

hem eşarbın tek rengi pek güzel olmuyor, kumaşa da bağlı biraz gerçi, ama desenlileri de birlikte giyilecek bir şey ararken sorun oluşturuyor. malesef buna da pek dikkat etmiyor kadınımız, desenli kıyafet üstüne desenli şal takıyor ki çok rüküş olabilecek bir görüntü, kaçınmak lazım.

bu açılardan bakınca şal hem fiyat uygunluğu, hem serin tutması, hem de desensizinin güzel durması açısından avantajlı...

şal kullanmazdım hiç ama geçen gün kullandım hoşuma da gitti.. büyük rahatlık aslında.. iğne yok birşey yok..
bundan sonra şala sarabilirim

öyle çok renkli,desenli tuniklerin üzerine karışık desenli şallar gerçekten kötü duruyor.. pazar günü bende şal taktım birazdan paylaşırım fotolarımı..

çantamla ayakkabımın renkleri aynı fakat flash farkı olsa gerek farklı çıkmış.. gerçi tam rengini iki fotoğrafta vermemiş ama çantamın rengi esas olan..

Son düzenleme:

ben tek renk şal ve tek renk eşarptan hiç hoşlanmıyorum ...geometrik desenli eşarpları severim ..genelde kıyafetlerim tek renk eşarplarım desenlidir ama bazen ikisi de desenli oluyor ama eşarbım desenli olsa da yüzde doksan iki renklidir o yüzden uyum sorunu olmuyor ..öyle on renk karışık eşarplar kullanmayı hiç sevmem ..
şal herkese yakışmıyr ..hem iğnelemeyince boğazı görünüyor insanın ben görünmesini istemem ...

tek renk modern kıyafete desenli eşarp yakıştırıyorum.

Yalnız şalla illa ki boyun görünmüyor, yani benim gözlemlediğim öyle, tabii örtüş stiliyle de alakalı. Ben şu tarz sevdiğim için şalda:

Bunda boyun görünmesi gibi bir durum olmuyor.

selam kizlar ben 18 yasindayim 12 13 yasimdan beridir kapaliyim ben tabi dogal olarak ailem istedi (bazilari ailenin istegiylemi kapandin diye soruyolar ki kil oluyorum bu soruyo tabiki ilk onlar istiycek onlar uyarmadan insanin aklina gelirmi hic hele bide seytan nefis hc izin verirmi)neyse 1,5 yil önce almanyaya geldim inarrmsnz tek kapali kiz benim burda kücük bi yer sayilir bura.am büyük yere gidince o kizlari görünce kendimden utanniyorim ya kapali ama acik olsa daha iyi kusura bakmayin kapandimi insna adam gibi kapanmali bence bence bu kisinin istegi diye bisi degil belki kisi yanlis biliyor.ya adaam gibi kapananlara laf geliyo oluyomu simdi??suan sinifimda 1 kiz var iranli ya resmen özenti ya özenti-dapdar pantolon kilotlu corap giyse daha iyi olur okadar diyim.sonra üstüne elbise be dapdar da badi ici disi gözüküyor asil meselede bazen tisört giyiyiyo kalcanin üstünde biraz altina dar pantolon ve yaz geldi diye terlik giymis tahmin edin ne var tirnaklarda oje...bu nasil kapalilik yaa nasil gecen yil aldigim dizimden 4 parmak yukardan bi elbiseyi attim ya artik diz üstünde bisi giymycem ya kapansam tam kapanmam lazim yaz geldi diye acilip sacilmak olmaz lütfen herkes giyimine özen göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…