merhabalar güzel hanımlar ben de katılıyorum aranıza destur var mı??ben de kapanalı 3 yıl olacak evlenince kapandım amma velakin hala giyim kuşam sendromunu atlatmış değilim.bir türlü uyduramıyorum of pof sinir oluyorum kısaca..etek giyemiyorum denedim ama eskidende giyemezdim şimdide beceremiyorum.oturmasını kalkmasını beceremiyorum ve hiç güvenli gelmiyor nedense ama etek giyipte çok şık olanları görünce kendime sinir oluyorum ayh ben bu işi ne zaman kotarıcam bilmiyorum.gömlek ve pantolon yazın tek seçeneğim o yüzden sadece bu tür seçenekleri değerlendiriyorum.tesettür mağazaları çok pahalı ve genelde klasik türde kombinasyonlar var.spor giyinenler için daha fazla seçenek istiyoruuuuum
tesettür markalarından ziyade, diğer mağazalarda iyi bir aramayla tesettüre uygun mallar bulabilirsiniz. daha önceki postlarımda da geçtim, ben özellikle lcw, arasıra da mango, zara gibi yerlerden bulabiliyorum. fiyatları da uygun oluyor. mesela ben bu sezon aldığım hiçbir şeye 35 tlden fazla ödemedim.
...........................
nasıl pardesü gıymeyın yahuu
ne gıyelım bikini mi ya sabırrr
hee anladım
olur öyle yaparız daha kolay neden aklımıza gelmedı ki bu bizim boşuna yanmısız bunca yıl boshayallersmile
inanmıyorum lahanam gelmiş delikafadulden
bir tanede benden olsun kıskandım valla...
eskiden ne güzel hep paylaşırdık.
yakın bir zamnda düğün olsu orda giydim...
kokişte bir çantam vardı elimde:)
zümracım soldaki sensin sanırım çok zarif görünüyor :içelim:ayyy ne ho$ olmussun opuyorumnanaktan çok biyendim CINIm olumunekankayizsmile
ben ve karde$im :icecream:
inanmıyorum lahanam gelmiş delikafadulden
nerelerdesin sen özlettin kendini olumunekankayizsmile
çok hoş görünüyorsun :dance::dance:
fotoların devamını bekliyom vala çok özledim :içelim:
:
Şal beğenmiyormuşsunuz ama şu kıyafetle böyle desenli bir eşarp yerine düz renk bordo veya siyah bir şal çok daha iyi olurdu. hem renk uyumu hem de tarz uyumu açısından...
Bence eşarp veya şalın kombinlendiğinde daha iyi durduğu kıyafetler var, nasıl bir tarz giyiyorsak ona yakışanı kullanmalı. ben örtününce öyle yapmayı düşünüyorum şahsen. ama ağırlıklı şal kullanırım çünkü eşarpların sentetik olanları uygun fiyatlı ama pasparlak çok kalitesiz duruyor, ayrıca yazın çok sıcaklatır.
ipekleri de 100 tl civarı günlük bir şeye o kadar para vermemem ben.
hem eşarbın tek rengi pek güzel olmuyor, kumaşa da bağlı biraz gerçi, ama desenlileri de birlikte giyilecek bir şey ararken sorun oluşturuyor. malesef buna da pek dikkat etmiyor kadınımız, desenli kıyafet üstüne desenli şal takıyor ki çok rüküş olabilecek bir görüntü, kaçınmak lazım.
bu açılardan bakınca şal hem fiyat uygunluğu, hem serin tutması, hem de desensizinin güzel durması açısından avantajlı...
ben tek renk şal ve tek renk eşarptan hiç hoşlanmıyorum ...geometrik desenli eşarpları severim ..genelde kıyafetlerim tek renk eşarplarım desenlidir ama bazen ikisi de desenli oluyor ama eşarbım desenli olsa da yüzde doksan iki renklidir o yüzden uyum sorunu olmuyor ..öyle on renk karışık eşarplar kullanmayı hiç sevmem ..
şal herkese yakışmıyr ..hem iğnelemeyince boğazı görünüyor insanın ben görünmesini istemem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?