$imdiye kadar sustum yorumlarin çogunu okudum ve birçogunza hak veriyorum...kendimden örnek vereyim ben güzel giyinmeyi çok seviyorum ama dar olmamasina bir yerimin gözükmemesine dikkat ediyorum ve pantollarimin uzerine mutlaka uzun bir$eyler giyorum...$alimida uygun bir $ekilde örtügüme inaniyorum dikkat çekiyormuyum çekiyorumdur belki ama bu konuda nefsime yenik dü$üyorum her renk giyerim cirtlak olmamasi $artiyla, topuklu ayakkabida giyorum açik yada kapali belki tam gerektigi gibi giyinmiyorum ama ben bu $ekilde giyinmeyi seviyorum...
iste aile kisiye bunu söylemsse bence kisinin aklian hic gelmez sonucta rahatlik var yaa. baskasi ne düsünürse düsünsün ama öteki yazdiklarim abakrak hic olmassa düzgün kapansinlar ya annem karisma naparlarsa napsinlar diyolra ama ben bos veremm ask meslesi vs degilki bu..ayrica köseli düüsnce derken????
zümra, sen cidden hoş giyiniyorsun, benim şimdi düşündüğüm bir tarz değil biraz klasik ama kendi tarzında gayet güzel. ortamını bilmiyorum ama çok samimi söyleyim benim ortamımda kesinlikle dikkat çekmezdin, yani cinsi anlamda filan.
geçen bir tesettür yazısında, tesettür sınırlarına ve ruhuna riayet etme şartıyla belirlediğimiz kıyafet tarzımızın, yaşadığımız toplumun adetlerine ve anlayışına uymaması mekruhmuş.
ya zaten aslında dikkat çekmenin formülü renkten, desenden değil, farklı olmaktan geçiyor. çarşafa laf etmek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın, ama bazı semtlerde çarşaf eşarplı bir tesettürden çok daha fazla dikkat çekiyor. geçen kadıköyden otobüse bindim mesela, bir grup genç, yüzler güzel çarşaflı kız vardı. ayakta kaldılar malesef, erkekler-kadınlar ilgiyle süzüp durdular...
neyse robotcum bende kirmizili halini biyendim
bir tane daha bu da şimdilik yeter :))
kıyafetin çok hoş. baş örtün şal değilmi. merak ettim.
teşekkür ederim sağolasın..ben etnik çok seviyorum ama her zaman giymem ..arada sırada ..hem ara sıra giyince daha güzel oluyor :)) şalı sevmiyorum ben pek de yakıştıramıyorum ..ben spor giyimi seviyorum ..işyerinde bile spor giyiniyorum...pantolonu çok seviyorum ..eteği çok sevmem çünkü rahatlık çok önemli benim için...etekle rahat hareket edemiyorum ..çok hızlı yürüyen biriyimdir ..etekle yürürken sinir oluyorum..tunik pantolon ikilisini çok kullanıyorum ...benim için tesettürde bütünlük önemli ..şöyleki :
dize kadar uzun tunikli pantolonlu ama suratında boya badana gibi makyajı olan bir başörtülüdense tuniği kalçasının altında pantolonlu ama makyajsız sade giyinen birini tercih ederim ...ben de kalça altı tunik giyiyorum ama dikkat çektiğimi düşünmüyorum ..dikkat çekmek daha farklı birşey ...benim için kalçaların ,göğüslerin görünmemesi, dize kadar etekle ince çorap giyilmemesi ,boya badana makyaj yapılmaması benim kriterlerim .onun dışında tunik boyu kalçayı örttükten sonra illaki dize kadar olmak zorunda değil bana göre ..karşıdan bakınca dikkat çekilmeyecek bir uyum varsa çok da sorun değil ...çünkü bazen öyle oluyorki pantolon üzerine kalçada tunikle çıkıyorum ben ..arabayla markete gidiyorum ya da acele işim oluyor çıkmak zorunda kalıyorum o an üzerime ne geçirdiysek hak getire :)) normalde çok dikkat ederim ama bazen olabiliyor böyle durumlar..o yüzden insanları yargılamamk gerek..ya da belki düğüne filan gidiyordur ..özel bir gündür makyaj yapmıştır..biz onu sokakata gördüğümüz ve tanımadığımız için ne amaçla makyaj yaptığını bilemeyiz değilmi? o yüzden kimsenin günahını almamak lazım ..insanları tanımayacağımız için amaçlarını da bilmediğimiz için günahlarını alabiliriz bilmeden ..zaten herkese kendi hesabını verecek ...ALLAH herkesin hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:
minenes ne zaman kapanmayı düşünüyorsun pardesü alacaksın galiba yani hazırlıklara başlıyor musun?
çok sordum kusura bakma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?