Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ailelerimizin ortak özellikleri varsempatiksalakcinni
önümüzdeki sene bigün eve kapalı şekilde dönsem tepkileri ne olur acaba lülülülülülü
ben hala karar veremedim

bu formülü uygulamış bir tanıdığım var. tabi babası birkaç ay konuşmadı onunla. eğer tek karşı çıkacak babanız filansa, gözleri kapatıp uçurumdan atlamak en doğrusu aslında. hani ne gelebilir ki başımıza en kötü? ama hiç destek verecek olanınız yoksa, sonradan açılan örnekleri de duydum, onlara benzemek istemediğimden ben bekliyorum şahsen. hepimiz en iyi seçeneği kendimiz biliyoruz içimizde. Allah doğrusu için cesaret ve güç versin...kolaylaştırsın, yapmadıklarımız için de affetsin inşallah. amin.

mine cim sağol canım..o konuda haklısın.. o resim 2-3 sene önce ki resim.şimdi dikkat ediyorum,darlığa genişliğe,uzunluğa kısalığa..gün geçtikçe nasıl giymişim diyosun zaten.. olumunekankayizsmile

lmaz:

Bu bayanlar Tesettürlü degiller!!!

Esarbi sadece aksesuar olarak kullanmislar!!!

BENCE

kızlar, bu kadar bence bence olmamıza gerek yok. düşüncelerimizi belli argümanlara dayandırdıktan sonra onların dokunulmazlığı bize ait olmasından değil, haklılığından gelir merak etmeyin bu kadar.

bu kız kesinlikle tesettürlü değil. bana sana göre öyle göründüğünden değil bu, üstündeki kıyafetin dar olması ve şeffaflığı yüzünden vucüdunun üst kısmını tamamen görebildiğimiz için tesettürlü olmadığını rahatça söyleyebiliriz.

yanındaki bayanın da bacaklarını görebiliyoruz. bariz. bir yorum meselesi değil bu.

.
biri ne güzel tesettürlüler diye eklemis de ondan, savunmaya gectim

on41´im nerelerdesin yaa, özledim seni, kiyafetlerinin uyumu cok hos canim

Minenescim gömlegin rahata benziyor,tiril tiril bisiy anladigim kadariyla.

özellikle kollarini cok begendim.

ilaydahey;ben nefret ediyorum aciklarin giydigi herseyi giyip üzerlerine örtü

takanlardan,dolayisiyla bu resimde berbat bana göre.

on41 yakismis giydiklerin..ama nedense icten görünen bonayi sevemedim gitti.

parlayanyildizim aldigin ceketi cok begendim,bunlarin mevsimlik olanlarida ayri güzel..

kızlar ne olur fikir verin..
2 hafta sonra erkek arkadaşımın ailesi ,ailemle tanışmaya gelicek ve ilkkez görcekler beni.
tesettürlü bi bayanım ve ne giyceğime karar veremiyorum..
ne olur yardım edin,deli divane 2 haftadır kıyafet bakıyorum,ve istediğim gibi bişe bulamadım..
pantolon giymek istemiyorum,uzun eteklede onların karşısında yüriyemem,kesin eteğe dolanırım..
offfff ne giycem ben yaaaaaaaa
:sinifsinif:

konuyu dağıtmışsınız yine ...siz istediğiniz gibi giyinin ..sorun giyinmek değil kafayı giydirmek ...bunu da siz anlayın ...valla ben daracık kotun cezbedici olduğunu düşünmüyorum ..bol kot giyip cezbedici olanlar da var ..ben genel bir görünümden bahsediyorum size ...karşıdan bakılınca cezbediyrmu önemli olan odur..ona bakarsanız artık pardesüler de cezbedici ...öyle renkli güzel pardesü giyenler varki kendimden daha cazibeli buluyorum ...ya da bol giyinip çok dikkat çekenler de var ..bunları da ben es geçemiyorum malesef..karşıdan bakılınca dar kot ya da bol kot değil genel bütünlükte cezbedici unsurlar dikkati çeker ..öyleki benim her çeşir arkadaşım var ...içlerinde en dikkat çekmeyenleri benim ..dar kot giyiyor olabilirm ama giyimim rahattır benim ..göz kurcalamaz...

kıyafetin çok hoş. baş örtün şal değilmi. merak ettim.

evet şal...ilk ve tek şalım ..bu şalımı çok severek almıştım ..nişan kıyafetimin üzerine giymiştim ...ara sıra kullanıyorum ...şal kullanmam ama denk gelmiş :))

herkese günaydın
robot abla ben senin düğün fotoğraflarını merak ediyorum bigün ekler misin acaba:kedi:

baktım başörtüsü değişik olmuş alnındaki aksesuarı da beğendim
gelinlik de benim beğendiğim gibi kabarık:)
maaşAllah robot abla sana

minenes sorduğun pardüse akerin modeli....
ben en son orda gördüm.
uzun boylu kızlara çok yakıştırıyorum.
ama haberin olsun bir kaç senelik bir model...
yani benimde snein gibi bu sene ilgimi çekti ama aslında 2 3 sendir varmış...
akerde denedim ben kendi üzerimde gülmekten öldüm.
akerdeki çok pileli ..
ama ben bazen kızlarda daha sade pilelisini görüyorum ve çok beğeniyorum:)

baktım başörtüsü değişik olmuş alnındaki aksesuarı da beğendim
gelinlik de benim beğendiğim gibi kabarık:)
maaşAllah robot abla sana

sağolasın..başım tamamen benim ürünüm..konsepti ben hazırladım ..aksesuarları da ben buldum biraraya getirdim...sağolasın sanat:kedi: idare ediyorum işte ..tosunuma yetiyorsam ne mutlu:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…