Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

çok yakışmışsınız abla da sen niye tosun diyorsun enişteye ben de kilolu sanmıştım ama değilmişkaydirigubbakcemile3

çok yakışmışsınız abla da sen niye tosun diyorsun enişteye ben de kilolu sanmıştım ama değilmişkaydirigubbakcemile3

95 kilo az mı sence ..fotoda zayıf çıkmıştır ..gerçi boyu da 180 filinta gibi ama :)) yine de göbüşü var ..ondan tosun diyorum :)) o da bana minkkuş diyor :))

95 az değil tabi de boydan kurtarıyor:)
ama enişte sana minikkuş demekte haklı boy da kilo da yok (benim gibi malesef bende de boy yok)

95 az değil tabi de boydan kurtarıyor:)
ama enişte sana minikkuş demekte haklı boy da kilo da yok (benim gibi malesef bende de boy yok)

evet boyu olmasa hali harap :)) zaten tosunuma arkadan bakınca filinta gibi önden bakınca göbüş :)) ben 10 kilo verdim .e.vlenmeden önce 48 idim ..evlendikten sonra 61 e çıktım ..sonra diyet yaptım 51 im şuan..ben kilolu iken etine dolgundum ..aramızdaki fark azalmıştı :)) ama yine küçüldüm :)) diyorki bana eşim : iice küçüldün daha fazla küçülürsen adama bak ufacık kızı almış sübyancı herif diyecekler diyor :)))

robot abla bence de daha fazla küçülme ben senden kaç yaş küçüğüm ama 55 kiloyumakannehir
bravo valla bu ne azim

robot abla bence de daha fazla küçülme ben senden kaç yaş küçüğüm ama 55 kiloyumakannehir
bravo valla bu ne azim

ben her zaman öyleyimdir..kafama koyduğumu yaparım ..hiç kafama koyup da yapmadığım bir şey olmadı :)) ya aslında ben hamileliğe hazırlanıyorum:kedi: hamilelikte nasılsa kilo alacağım o yüzden vereyim dedim ..bir de eskiden beri hep zayıftım ben ..48-49 kilo gelirdim..evlenince birden 61 e çıkınca şoka uğradım ...61 kilolu iken de hi göstermiyordum kilomu herkes 55 sin falan diyordu ama tartıya çıkıp da 61 çıkınca insan sinir oluyor :)) 2 ayda verdim çabucak zaten kilolarımı zaten bende kilodan çok ödem varıd.normalde kilo alan bir yapım yoktur ama doğum kontrol hapı beni şişirdi ..o şişkinliği attım üzerimden çok şükür

hayırlı olsun ablacım bebeğinin fotoğraflarını da görmek nasip olur inşAllah
doğum kontrol hapı ödem mi yapıyor ben de rahatsızlığımdan dolayı kullanıyorum 5 kilo aldım tabi şuçu haplara atmak istemem kendim de oburlaştım

evet bende ödem şişlik ve kilo yaptı ..bir gram selülitim yoktu ..bacaklarım hep selülit olmuştu ..çok şükür şimdi eskisi gibi çok zararını gördüm ..kişiden kişiye de değişiyor tabi ama sen oburlaşsan da haptır senin iştahını açan

benim bacaklarımda da çatlaklar oldu
ben de versem iyi olacak daaa nasıl vereceğimi bilmiyorum sen nasıl bi diyet uyguladın

benim bacaklarımda da çatlaklar oldu
ben de versem iyi olacak daaa nasıl vereceğimi bilmiyorum sen nasıl bi diyet uyguladın

ben faklı diyetler uygulayarak verdim ilk başta yemeyi azalttım ...ilk diyetimi kendi kafamdan yaptım ..o şekilde 3-4 kilom gitti...
sabhları
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynr
2-3 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

ara bir meyve
öğlen ızgara et ya da tavuk ya da balık ,yağsız bol limonlu salata

ara bir kase yoğurt
akşam meyve salatası
günde en az 2 litre su ve 2 bardak yeşil çay..
tabi haftada 4 gün yarımşar saat spor ( ben oryantal yapmıştım )

sonra alttaki diyetleri denedim ..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/273764-patates-diyeti-1-hafta-3-5-kilo.html

Karpuz Diyeti - Diyetform.com Trkiye'nin En Gncel Diyet Sitesi

zaten çok çabuk kilo veririm ben gitti işte böylece ..

topik almıs basını gitmiiişş maşallahh
minenescim dediğin model akerde var ama herkesin üstünde görür olduk hafta sonu bir bayanda gördüm pembe rengiydi çok tatlı durmuştu eski bir model ama gördükçe hoşuma gidiyor ama herkesde gördüğüm içinde vazgeçiyorum

On41 maşallah çok uyumlusun, ne giysen yakışmış alkisalkisalkis

bak güzelim benim takıldığım aile bunu soylemese kişinin aklına HİÇ gelmez demişsin buydu.görüyorsunki kimi kişilerin aklına gelebiliyomuş tabiki aile hatta çevre büyük bir etken bırcokseyde oldugu gıbı tesetturdede yalnız kısının aklına hıc gelmez konusu tartısılır benım anlatmak ıstedıgım bu gayette gelır ..
neyse tartısılıcak bısey yok kafadan attıgınızı vsde dusunmeıdm bıseylerı ıspatlamanızada gerek yok bende az cok gorebılıyorum hangı sartlarda kapanan ınsanlar oldugunu aıle baskısıylada kendı rızasıylada sadece aklı estıgı ıcın cıkartıp takanlarıda bılıyorum benım anlatmak ıstedıgım bu degıl ..
aıle kısıye soylemese kımsenın aklına hıc gelmez dıye bırsey yok musluman olmayıpta daha sonradan kendı ugrasları cabaları sayesınde dınımızı ogrenıp kapanan hanımlarıda bılıyorum onlarada aılesımı on ayak olmustur sence ??aılese soyledıgı ıcınmı aklına gelmıstır ??yoksa hıc gelmezdıde ıste bısekılde gelmıs mı oldu ...
neyse canım anlattıgımız farklı seyler degıl ımseyı kırmakta degıl nıyetım senın cevrende belkı herkez aılenın soylemesıyle kapalılıgı akıl edebılıyo ama bılkı aıle soylemeden kapanan ve buı ısı hakkıyla yapan hatta aılesını karsısına alıp kapanan ınsanlarda var sevgıyle kal...

dedin ya müslüman olanlar(sonradan) allahin izni ile ögreniyolr´allah dilmese müslüman olamazlardi .neyse sana bisi diymmi biz bi gün yere davetliydik gititk alman bir ögretmen vardi türkleri cok seven müslümanliga ilgisi olan biri ama hristiyan hatirlamyirum tam ama konu türbana geldi ben ailem dedigi icin degil allah istedigi icin emrettigi iicn dedim bayan bana dediki evet haklisin ama ailen sana demeseydi,ailen dini yasayan biri olmasaydi müslümanliktan uzak (bilirsin suanki modern diye geciniyorlar cagdaslarin yasantisi)öyle bi aileden gelseydin böyle olmazdin dedi neyse biz en iyisi konun disina cikmayalim düsüncelerimiz kendisine kalsin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…