çok yakışmışsınız abla da sen niye tosun diyorsun enişteye ben de kilolu sanmıştım ama değilmişkaydirigubbakcemile3
.
bende gecen Armineden bu ceketi aldim, gri rengini
yazin en rahati pantol ve uzun ceket ve tabiiki esarp
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
95 az değil tabi de boydan kurtarıyor:)
ama enişte sana minikkuş demekte haklı boy da kilo da yok(benim gibi malesef bende de boy yok)
evet boyu olmasa hali harap :)) zaten tosunuma arkadan bakınca filinta gibi önden bakınca göbüş :)) ben 10 kilo verdim .e.vlenmeden önce 48 idim ..evlendikten sonra 61 e çıktım ..sonra diyet yaptım 51 im şuan..ben kilolu iken etine dolgundum ..aramızdaki fark azalmıştı :)) ama yine küçüldüm :)) diyorki bana eşim : iice küçüldün daha fazla küçülürsen adama bak ufacık kızı almış sübyancı herif diyecekler diyor :)))
robot abla bence de daha fazla küçülme ben senden kaç yaş küçüğüm ama 55 kiloyumakannehir
bravo valla bu ne azim
hayırlı olsun ablacım bebeğinin fotoğraflarını da görmek nasip olur inşAllah
doğum kontrol hapı ödem mi yapıyor ben de rahatsızlığımdan dolayı kullanıyorum 5 kilo aldım tabi şuçu haplara atmak istemem kendim de oburlaştım
benim bacaklarımda da çatlaklar oldu
ben de versem iyi olacak daaa nasıl vereceğimi bilmiyorum sen nasıl bi diyet uyguladın
ben zaten zorlanilacak bisidir diye yazmadimki zaten bende kapaliyim kendime basaksina laf getierecek bisi yazmam ben rahatlik konusunu bu sayfada bazilari yazmis diye onlara yazdim onlarin düsüncesine göre öyledir diye tam dikatli okumadiniz heralde. ayrica siz öyle olabilirsiniz ama kac kisi var böyle kendi düsüncesiyle dogruyu bulan siz varsiniz sayfaada baska yazan vardir daha baskalrida vardir belki ama ne kadar bu sayi fazlami az mi ??ben kafadan atmiyorum hic bisiyi yasim kücük diye atarak söyledigimide düsünmeyniz lütfen.sizi tebrik ederim kendinz düsünüp dogruyu bulmussunuz ama kac kisi varki böyle herkes birinn demesini bekliyo gibi densede anlamiyorlar size anlatabilirim istersenz sayfa da benim yazimdan baska bisi kalmaz ispat icin demiyorum bunlari yanlis anlamayin ama durum böyle sadece kapalilardada bitmiyor bu biliyorum onuda anlatsam günler yetmez ya neyse tartismann üzümu yok burda anlamak istedgnz sekilde anlayiniz lütfen:Saruboceq:mirmirmirmirmirmirmirmira.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?