vize almana gerk yok vizesiz de girilyor buraya ama önce kendini tanıtıyorsun ..klasik giriş bölümü böyle :)) gelişme ve sonuç kısımlarında ise yüklediğin resimler ve yüklenen resimlere yaptığın yorumlar geliyor :)) bilmem anlatabildimmi hocam:))
canının sıkıldığı çok belli merak etmedemek sıradan değilsin harikulademisin yoksa alamet-i farika mısın
bizimde kocadan vize yok görse vurar ayrıca resim ekliyorum die habermi vericen yok öle oyun bozanlık sempatiksalakcinni
aaah ah siz benim toceyi bilmezki.hemen çakozlar çünkü ben huyuma tüküreyim habersiz bir şey yapamam alışmışım.ağzımdan kesin kaçırırım.annem kızar hep her adımını ne söylüyosun diye ama napıyım buda huy işte hemde en pislerinden bi huy.geçen kkdan birinin düğün fotolarına bakıyorum diye bir sürü sölendi.bananeymiş elalemin diz dize göz göze resimlerinden.hatun psikolojisinden ne kaa uzak düşünün.hamurumuzun üçte ikisi merak,ama anlamıyorki.ayy ne uzatıyorum ben yaaa yazık bana evde bi başıma durmaktan konumaya açım yaa deli gibi yazıyorum.beyse kesiyorum ama dediğim gibi yorumlar son hız bende mevcuttur.şimdilik kaçanzi çünkü daha yemek yapıp süs püs nakşedicem kendüceğizime öperim sizi.vize işlemlerim ok mi yobotum
OK DE seninle hangi dilden konuşacağız onu bilmiyorum :) türkçeyle mükçe arası bir dille konuşuyorsun da :roflol:
makinem arızalandı cnm yaptırınca eklerim inşallahdreamlover sen söylelenlere aldırıs etme canım yerimseniben
bunlarda benim bugün ve dünki hallerim
ALINTI YAPMAYINIS LÜTFENNNbayanssulusmile
kulubün sultanı pembiş pembiş şeker gibi olmussun canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?