Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

harikulade hımm çok yabancı alameti farika daha yakın.hocam! he he özlemişim duymayı hüüü emekli öğretmen moduna girdim bak sen bana.ama öğretmekten çok öğrenmeye her daim açık bir şeyim ben emin olun.aslında öğretmenlik bir lokma kişiliğime ek uygun değil ama malum kim ideallerine kavuşabilmişki bu hayatta.hemm resim eklemye gelince dediğim gibi toceden vize yok.amma yorum konusunda dilbilimciliğimin tüm zerreleriyle karşınızdayım hanımlar

bizimde kocadan vize yok görse vurar ayrıca resim ekliyorum die habermi vericen yok öle oyun bozanlık sempatiksalakcinni

bizimde kocadan vize yok görse vurar ayrıca resim ekliyorum die habermi vericen yok öle oyun bozanlık sempatiksalakcinni

aaah ah siz benim toceyi bilmezki.hemen çakozlar çünkü ben huyuma tüküreyim habersiz bir şey yapamam alışmışım.ağzımdan kesin kaçırırım.annem kızar hep her adımını ne söylüyosun diye ama napıyım buda huy işte hemde en pislerinden bi huy.geçen kkdan birinin düğün fotolarına bakıyorum diye bir sürü sölendi.bananeymiş elalemin diz dize göz göze resimlerinden.hatun psikolojisinden ne kaa uzak düşünün.hamurumuzun üçte ikisi merak,ama anlamıyorki.ayy ne uzatıyorum ben yaaa yazık bana evde bi başıma durmaktan konumaya açım yaa deli gibi yazıyorum.beyse kesiyorum ama dediğim gibi yorumlar son hız bende mevcuttur.şimdilik kaçanzi çünkü daha yemek yapıp süs püs nakşedicem kendüceğizime öperim sizi.vize işlemlerim ok mi yobotum

OK DE seninle hangi dilden konuşacağız onu bilmiyorum :) türkçeyle mükçe arası bir dille konuşuyorsun da :roflol:

OK DE seninle hangi dilden konuşacağız onu bilmiyorum :) türkçeyle mükçe arası bir dille konuşuyorsun da :roflol:

ehem anlaşılmadı mı yoksa.peki zorlayıp düzgün yazmaya çalışayım bundan sonra epey zorlanacağım aşikar ama napalım.ayrıca herkes kendi dilinden konuşsun problem yok türkçe elastike bir dil ben her türünü anlarım,siz beni anlıyorsanız problem yok bu cephede

evli mutlu çecukluuu hihoyyyt
hatunun fiziğe bakın hele.. çecuk mecuk hala çıtırsın walla yafrimmm :jeyyar:
maşallah maşallahh

kepenek giyse yahuşur benim kankamaa geh öpem nan canım çekti Şeniz

daha da çok foto isterikk :enbuyukkk:

Loresimaa ve Klubün Sultanı ikinizde hoş görünüyosunuz...

Loresimaacıgım carrefoura yolun düşerse hafta sonu haber ver tanışmış oluruz kaydirigubbakcemile3

todishim bidenem saol tatlişkom senin kadar olmasakda eh işteopuyorumnanaktan
dreamlover saol canım çok teşekkür ederim.. umarım en yakından yapılır makinan güzel yüzünü görmüş oluruz tatlımmopuyorumnanaktan
feryalcim tesekkurler canım bu hafta sonu ugrıycam buyuk ihtimal o gun boynerden babacıgıma aldıgım pantolonu hala değişirlerse değiştiricem belkim karsılasırıs yine kim bilirsempatiksalakcinni

Loresimaa çok hoş görünüosun çok beğendim bayanssulusmile

Kulubün sultanı çok tatlısın pembelerle bayanssulusmile

ya o kadar yorum yazdım silindi:sinifsinif:

loresimaa
canım ilk resmini gerçekten çok beğendim:lepi:
pek hanım hanımsınolumunekankayizsmile

kulübün sultanı canım sen de çok hoşsuna.s.

todishhhhhh eteğe bayıldım bayıldımm... sanada çok yakışmışşş.. kalem etek ben giysem dolma kalem gibim olurummmmmmmmsempatiksalakcinni ama maşallahh senin fizikte süper durmuşşş...

feryal seninde giydiklerin çok hoş bu renkk çok moda zaten bu sene sanada pek yakışmışşş... ya siz birde çocuklusunuz maşallahhh ama genç kız gibi:hulya:

loresimaaa o zeynep nasıl doğduuu yaa hiççç kg filan yok sendede feryal gibi genç kız havalarıı acayip kıskandımmkaydirigubbakcemile çok güzelsin sende canımm elbiseler çok şık çok uyumlu kombinler olumunekankayizsmile

gözüm gönlümmm açıldıı iykide girmişim topiğeeehihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…