Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

on41 tatalım cok tesekkur ederim canımopuyorumnanaktan
kulubun sultanı cok saol canım sende öylesin
talyam alemsin he güldürdün beni sabah sabah senide gördük kuzum ne dolma kalemisaol tatlım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Kulubun Sultani çok ho$ olmussun biyendim seni a.s.

BtL. sende çok ho$ olmussun ya ama ceketini daha bi çok biyendim

Karalahana ve Dreamlover fotonuzu bekliyom ona göre

btrl çok güzel üstündekiler lacivert kırmızı uyumu zaten tartışılmaz..eşarbınında deseni çok hoş yalnız biraz fazlamı yapıştırmışsın yüzüne sankii küçücük kalmış suratın bilmiyorumkismile

selam kızlar ben geldim nassınız bugün zatı alileriniz hoşmudur bakim nım nım gelmiş fotolar eder arzı endam bizim kızlar vayki ne vay hepiciği birbirinden leziz hatunlar ve libaslar.o yüzden hepinize bu yaza damgasını vuracak kocaman bir tebrik koyuyoruuummm:lepi:

küçük yiğenimin yıl sonu gösterisiydi onunla uğraşmaktan eşarbım falan dağıldım gittim o yüzden bozulmuş eşarbım akannehir

bunlarda benim bugün ve dünki hallerim

canım çok şeker ve zarifsin.
ben özellikle ilk kombini beğendim...

Umarım beğenirsinizz :kedi:​

trencini çok beğendim.
ve tam göremesemde eşarbında çok şeker...

Kulubun Sultani çok ho$ olmussun biyendim seni a.s.

BtL. sende çok ho$ olmussun ya ama ceketini daha bi çok biyendim

Karalahana ve Dreamlover fotonuzu bekliyom ona göre

bizi bekleyeceğini sen koysana gözümüz gönlümüz açılsın...
hiç sesin çıkmıyor bayadır....

Merhaba kızlar,

Her zamanki gibi çok şıksınız. Mutfak robotu düğünde giydiğin kıyafeti çok beğendim.

Bu da benim dünkü halim, Davutlar'a denize gittik, ama tabi ki ben giremedim. Terlik pek uymadı ama rahat olsun diye onu giydim. :kedi::kedi::kedi:

Uploaded with ImageShack.us

Bu da yaz başında sınıfça gittiğimiz kahvaltıda giydiğim kıyafetim pek ayrıntılı belli değil ama eklemek istedim.

Son düzenleme:
buda benden hamis halimle
altimdaki salvar tipi ince pantalon pek belli olmamis

Son düzenleme:

sağolasın bolşekerli ..kırmızı mavi ve pembe :)) ben de çok giyerim bu renkleri..hamilelikteki beyaz tuniğin güzelmiş ..buna çok benzeyen tunik br tane de bende var ..
ben de bugün pantolon eteklere baktım ama boyları uzun belleri benim iki belim kadar :)) belim ince olduğu için pantl bir boy daha aşağı iniyor hiç güzel durmuyor..çok heveslendim ama alamadım ...benim baktığımın kumaşı jarse gibiydi ..kumaş olanlar da var ..onlara bakacağım artık ..özellikle tatailde gömlekle filan çok rahat olu diye dşünüyorum

karalahanacık gayet muntazam kıyafetlerin amma yazın böyle üst üste badi üstü tunikler bana çok bunaltıcı geliyor sen giydiğine göre rahat ediyorsundur mutlaka.ama naaçizane fikrim ben üzerime çpk oturan badi tarzı şeyleri heleki yazın hiç giyemiyorum zayıf olmama rağmen çok bunalıyorum ne bileyim böyle daha tiril tiril şeyler olsa bizim için daha serin olma mı gülom

gelelim gurbet kuşu gelinimize maşallah boy pos yerinde anlaşılan e haliyle en kötü kıyafet bile bir güzelliğe bürünüyor böyle olunca aman diyim sözüm yanlış anlaşılmasın kıyeftini beğenmediğimden değil he.gayet sade ve şık artı göbüş de hiç belli değil.altındakini farkeyleyemedim ama şalvar tipi demişsin de o modeller üstüne uzun giyince zaten pek kendini göstermez.kıyafetin tek renk o yüzden üzerine desenli eşarp da gayet şık dururdu nem nem ufak bir tavsiyecik benden

he he he zaen desenliymiş eşarp ama ben nasıl gözle gördüysem düz sanmışım peh bana.olsun sen daha karışık desenli tak o zaman.sözümden geri dönmicem ya ha ha

he he he zaen desenliymiş eşarp ama ben nasıl gözle gördüysem düz sanmışım peh bana.olsun sen daha karışık desenli tak o zaman.sözümden geri dönmicem ya ha ha

sagol canim evet dar giymedigim takdirde gobus daha farkedilmiyor
yazin boyle bol rahat giysileri tercih ediyorum beyazida cok seviyorum
tek renk esarbi hic sevmem yakistiramiyorum kendime

sagol canim evet dar giymedigim takdirde gobus daha farkedilmiyor
yazin boyle bol rahat giysileri tercih ediyorum beyazida cok seviyorum
tek renk esarbi hic sevmem yakistiramiyorum kendime

o zaman hep düz renk giyiniceksin kuzuş yoksa desenli kıyeftin üzerine desenli eşarp ı ıh feci olar .aslında bende düz renk hiç takmıyorum gibi bişey ama denemek lazım gelenekçi takılmayalım arasıra değişiklikler renk katar di mi düz renk olsa bile bayanssulusmile sen ne kadarlık evlisin gelin hanım

arkadaşlar neden bu konuda kadınlar hamamında değilki. sizde resim koyuyorsunuz.misafirler görmezdi hiç olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…