btrl çok güzel üstündekiler lacivert kırmızı uyumu zaten tartışılmaz..eşarbınında deseni çok hoş yalnız biraz fazlamı yapıştırmışsın yüzüne sankii küçücük kalmış suratın bilmiyorumkismile
Kulubun Sultani çok ho$ olmussun biyendim seni a.s.
bunlarda benim bugün ve dünki hallerim
Umarım beğenirsinizz :kedi:
Kulubun Sultani çok ho$ olmussun biyendim seni a.s.
BtL. sende çok ho$ olmussun ya ama ceketini daha bi çok biyendim
Karalahana ve Dreamlover fotonuzu bekliyom ona göre
Merhaba kızlar,
Her zamanki gibi çok şıksınız. Mutfak robotu düğünde giydiğin kıyafeti çok beğendim.
Bu da benim dünkü halim, Davutlar'a denize gittik, ama tabi ki ben giremedim.Terlik pek uymadı ama rahat olsun diye onu giydim. :kedi::kedi::kedi:
gelelim gurbet kuşu gelinimize maşallah boy pos yerinde anlaşılan e haliyle en kötü kıyafet bile bir güzelliğe bürünüyor böyle olunca aman diyim sözüm yanlış anlaşılmasın kıyeftini beğenmediğimden değil he.gayet sade ve şık artı göbüş de hiç belli değil.altındakini farkeyleyemedim ama şalvar tipi demişsin de o modeller üstüne uzun giyince zaten pek kendini göstermez.kıyafetin tek renk o yüzden üzerine desenli eşarp da gayet şık dururdu nem nem ufak bir tavsiyecik benden
he he he zaen desenliymiş eşarp ama ben nasıl gözle gördüysem düz sanmışım peh bana.olsun sen daha karışık desenli tak o zaman.sözümden geri dönmicem ya ha ha
sagol canim evet dar giymedigim takdirde gobus daha farkedilmiyor
yazin boyle bol rahat giysileri tercih ediyorum beyazida cok seviyorum
tek renk esarbi hic sevmem yakistiramiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?