todish[/B] methedenleri okudum ama resim dün açlmmaış demek görmemiştim ne güzel olmuşsun.bu etekler zaten çok güzel duruyor
Todish bayildim saa
todishh harika görünüyosun çok zarifsin
todish süper olmuşun bayıldımm
olsun fazlası göz çıkarmaz robotcumtodish kıyafetin çok hoşmuş gerçekten ama ben böyle sade gömlek giyemiyorum işte :)) vucuduma göre göğüslerim iri hemen fırlıyor :))
hepinize çok teşekkür ediyorum canlarımm opuyorumnanaktantodishhhhhh eteğe bayıldım bayıldımm... sanada çok yakışmışşş.. kalem etek ben giysem dolma kalem gibim olurummmmmmmmsempatiksalakcinni ama maşallahh senin fizikte süper durmuşşş...
o zaman hep düz renk giyiniceksin kuzuş yoksa desenli kıyeftin üzerine desenli eşarp ı ıh feci olar .aslında bende düz renk hiç takmıyorum gibi bişey ama denemek lazım gelenekçi takılmayalım arasıra değişiklikler renk katar di mi düz renk olsa bile bayanssulusmile sen ne kadarlık evlisin gelin hanım
Umarım beğenirsinizz :kedi:
karalahanacık gayet muntazam kıyafetlerin amma yazın böyle üst üste badi üstü tunikler bana çok bunaltıcı geliyor sen giydiğine göre rahat ediyorsundur mutlaka.ama naaçizane fikrim ben üzerime çpk oturan badi tarzı şeyleri heleki yazın hiç giyemiyorum zayıf olmama rağmen çok bunalıyorum ne bileyim böyle daha tiril tiril şeyler olsa bizim için daha serin olma mı gülom
canım o resimleri ben eklemedim....
bilgine:)
.
maiberf sen ne eglenceli birisin öyle
yorumlarina bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?