Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

müdürelere mesaj çekin,yada kazene..kadınlar hamamında sadece misafir giremiyor. diğer yerlerde girebiliyor

todish[/B] methedenleri okudum ama resim dün açlmmaış demek görmemiştim ne güzel olmuşsun.bu etekler zaten çok güzel duruyor

Todish bayildim saa
todishh harika görünüyosun çok zarifsin
todish süper olmuşun bayıldımm
todish kıyafetin çok hoşmuş gerçekten ama ben böyle sade gömlek giyemiyorum işte :)) vucuduma göre göğüslerim iri hemen fırlıyor :))
olsun fazlası göz çıkarmaz robotcum bende kadınların arasında giyiyorum zaten.. o yüzden rahatsız olmuyorum )
todishhhhhh eteğe bayıldım bayıldımm... sanada çok yakışmışşş.. kalem etek ben giysem dolma kalem gibim olurummmmmmmmsempatiksalakcinni ama maşallahh senin fizikte süper durmuşşş...
hepinize çok teşekkür ediyorum canlarımm opuyorumnanaktan
talyacım yanlış hatırlamıyorsam senin boy bos yerinde idi.. gayette güzel fücuudun var yafrimm sana da yakışacağından eminimm.. alkisalkisalkis

iki yillik evliyim

TODİSH eteginin modelinden nerde bulabiliriz bilgin varmı.Bi de oldugundan dahamı uzun gösterir o tarz kıyafet..Boyum uzun çünkü daha uzun görünmek istemem..

BTL çok hoş görünüyorsun canım.. uyumun çok güzel olmuş..
feryalcim tuniğin çok güzel sana da çok yakışmış..

canım ben çok aradım bu tarz bi etek bulamadım olanlar da boydan kısa.. o da bana uymaz haliyle..
baktım bulamıyorum burda dergilerimin arasında bu modeli buldum ama ben biraz daha yükselttim belden,o şekilde diktim..
adına kalem etek deniyormuş ben daha yeni duydum )
evet daha da uzun gösteriyor olduğundan.. beli sardığı ve göğüs altına yakın yerden olduğu için de beli ince gösteriyor..
gerçi benim ne uzun ne de ince görünme gibi bi derdim yok hatta tam tersi olsa iyi olacak
ama bu tarz etekleri çok seviyorum o yüzden diktim.. bir tane de farklı bi renk dikmek istiyorum lakin bende dikiş yelleri eserse

millet hepmiz kazene mesaj atalım bu topic misafire kapalı olsn diye..ben attım mesajımı sizden de bekliyorum ..sonuçta resim koyuluyor ..misafirlerin görmemesi daha uygun olur diye düşünüyorum

.
robotum etek sana coooook yakismis canim, bence daha SIK giymelisin, kombini cok begendim a.s

btl canim kiyafetin ayakkabin cantan mükemmel olmus, benim tarzimdansin yerimseniben

diger fotolari göremedim
:çok üzgünüm:

canım o resimleri ben eklemedim....
bilgine:)

ebet karalahanacım sen deelsin bolşekerli imiş hatunumus.neyse daha dikkat diyeyim kendi şahsıma özür derim bir daha da sanaaakaydirigubbakcemile2

.

maiberf sen ne eglenceli birisin öyle

yorumlarina bayildim

ayh bana mı dedin seen ayyy ne hoşuma gitti bir bilseeen.öleyim dimi bizzat şahsına bol teşekkürlü öpücük muah muah.am ama siz çok az uğruyorsunuz bakıyorum göremiyorum kimsecikleri.sürekli uğranılan başka topicler varsa ayh hemen bi koşu abone olayım te bi başıma yanlız kalmıyım buracıklarda.siz eskisiniz belli amma ben hepinizi tanımak isterim doğrusu.ben çok yalnısım çünküüüü hiç komşusum yok ama çok konuşasım var hal böle olunca piyuvvv yazarda yazar maiberf...parlayan yıldızım sen nerde kime parlıyon nassın eyimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…