Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

.
ay ne hossun

niye komsun yok, evin müstakil mi ki?

yok ballıçem müstakil değil amma ben en son gelen ferdim,hepsi ev sahibi ve eski yani hepsi birbirini tanıyor ve yaşlarıda olgunca baya.bende pek ufak değilim ama daha kafa dengi birileri yok işte.evde kukumav kuşları gibi oda oda geziyorum,tek eğlencem kitaplarım ama oku oku şaşı bakar olucam korkuyorum.kk da olmasa ayh fıttırırım şüphesiz.hımm bu arada öğrencisin diyo tabelanda kuzuş ne öğreniyon bakim sen hemide tiii avusturalya mı ne oy oy pek uzzaaaak

ooyy canim benim, yok mu sana göre bi teyze

ben türkoloji okuyorum, ama avusturyada okuyorum taaaa avusturalyada degil
kaydirigubbakcemile3

bebisin yok mu??

kabul gördü .
bi daha olmasın....

alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he heyt sağolasın karalahanacık hayırdır niye karalahana karadenizlimiyiz yoğusa.ayh bana bak ya resim neyinde koyamıyom yaptım mı bide topici muabbet köşesi amanın kovacaklar beni peyyy

he heyt sağolasın karalahanacık hayırdır niye karalahana karadenizlimiyiz yoğusa.ayh bana bak ya resim neyinde koyamıyom yaptım mı bide topici muabbet köşesi amanın kovacaklar beni peyyy

ucundan azcık karadenizliyim.
kastamonuluyum ben canım.
ama onun için koymadım adımı.
bigün düşünürken aklıma geldi ölesine.
ne karayım ne karadenizli yani tam olarak...

sempatiksalakcinni

ooyy canim benim, yok mu sana göre bi teyze

ben türkoloji okuyorum, ama avusturyada okuyorum taaaa avusturalyada degil
kaydirigubbakcemile3

bebisin yok mu??

hi ho ho al bi ikinci fiyaskoo görüyon mu bak avusturalyaya yolladım seni bilem tüh bana.yok annem bi teyze bebiş de yok henüz 3 yıllık evliyim amma bekliyos bakalım hala.hım hım hım süppermiş türkoloji he ben de türk dili mezunuyum kardişim bilemediğini sor emi hi hi hikaydirigubbakcemile5

aa süper, bir türkoloji mezunu olarak ne yapabilinir türkiyede meslek olarak yani
kaydirigubbakcemile5

ucundan azcık karadenizliyim.
kastamonuluyum ben canım.
ama onun için koymadım adımı.
bigün düşünürken aklıma geldi ölesine.
ne karayım ne karadenizli yani tam olarak...

sempatiksalakcinni

attım yuvarlandı oturdu hesabı oh yarasın o da güsel.kastamonuyu bilirim eniştem oralı ablamda altı yıl kaldı e bende gittim zaman zaman ufak amma şirin şehircik.ben de bartınlıyım ucundan acıcık ama daha çok kocaeli.senin yokmu resim sayfa söle hemen bakim yorumlıyım hi ho ho yanlış yorumun yerine talfi olar hı ne dersin :lepi:

aa süper, bir türkoloji mezunu olarak ne yapabilinir türkiyede meslek olarak yani
kaydirigubbakcemile5

ehe ehe dur önce bi lokma gülmem lasım bir işsize iş soruyosun demi oy oy ne desem kafamı nirlere vursam.kpss diye pis bişe var burda o seni hiçbiyere sokmuyo desem yeridir.onun dışında çok düşük seçeneklerle redaktörlük yapabilirsin yayınevlerinde ya da basında çalışabilirsin o da belki.dediğim gibi kpss sınavını kazanırsan da öğretmen olursun yda kpss olmadan özel okullar falan.ya da benm gbi diplomalı ev hanımı ama güzel yemek yapanından.hem niye geliyon yokmu orda iş

kpss nedir? biri beni aydinlatsin, nasil bir sinav ???

türkiyeye gelin gelicem, ama belli degil, benimkini buraya gelmesi icin ikna edecem,

en azindan bi müddet burda yasayalim sonra döneriz

peki esarpla calisma imkani var mi??
:uhm:

hayır tatlım ne yazıkki yok öyle bir ihtimal okula girerken açacaksın çıkarken kapatacaksın.ben uzun süre ücretli çalıştım mebde o zaman açıktım tabi ama evlendikten sonra kapalı olarak 2 yıl çalıştım epey zor oluyor.aç kapa aç kapa off insan puzzle gibi oluyor resmen.dersaneler var ama onlarda vampir gibi kanını enerjini emer posanı atar uzak dur.iyisi mi sen ya orda kal ya da gel evinin hanımı ol kuzum olmadı özel okulda çalışırsın.anammm saate bak toce gelecek ben lak lak ediyorum.yemek yapılacak üst baş düzeltilecek ay ben yandım kalk maiberf kalk hay seni.öperim kıslar görüşürüüüüüz

evet parlak mai doğru söylüyor...özellerde bile artık bir çok yer istemiyorum ..imajları bozuluyormş ..töbe töbe yaaa...biz neler çekiyoruz sandın ..gerçekten de aç ka aç kapa puzzle a döndük hakkımızda hayırlısı olsun ..ama iş yok geçim zor mecburen bu düzene ayak uyduruyoruz biz de ..ALLAH affetsin...

pardon ama COK GERi ZEKALI BiR ZiHNiYET bu bence
:umursamaz:

bende başımı ne okul ne de iş için açmam.. tuhaf geliyor bana ama açanlara lafım da yok yorumum da..
parlayanyıldızım biraz sert olmuş sanırım senin bu yorumun.. :/

.
benim yorumum mecburiyetten basini acip calisan ve okuyanlar icin degildi

insanlari bu duruma düsüren ve buna mecbur birakanlar icin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayy şimcik nasıl bulayım taaaaaaaaaaa ilerlerde kaldı.
bir ara gözüme çarparsa eklerim canım...

arkadaşlar konumuz Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar lütfen konu ile ilgili paylaşımlarda bulunalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…