Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

yok canım ne demek hiç alınmadım zaten desem de inanma,malum benim yazının arkasına şak gelince açıklama yapma gereği hissettim o kadar es geç sorun yk aynen devam.ha bu arada Ankara'nın neresindesin komşuuu

çalıştığım yer mi oturduğum yer mi kaydirigubbakcemile3 balgat tarafında oturuyorum ..sen enrdesin

çalıştığım yer mi oturduğum yer mi kaydirigubbakcemile3 balgat tarafında oturuyorum ..sen enrdesin

hımm kıyafetin ebayıldım yobotcum hem hem pek güsel güsel kocaman bir tebrik koyuyorum.Kovucaklar şimdi konu saptı da saptı bak ikaz ettiler gördün mü ayh ben mi karıştırıyom ortalığı ne. Neyse tatlım ben demetevlerdeyim zaten yaklaşık bir yıldır burdayım yani tam bir çömez angaralı.

işyerime yakınsın yani :)) kıyafetimi kaldrmıştım nerden gördün :)) gel buyur beklerim bir öğle yemeği yeriz seninle ...

işyerime yakınsın yani :)) kıyafetimi kaldrmıştım nerden gördün :)) gel buyur beklerim bir öğle yemeği yeriz seninle ...

ilahi ne kıyafeti bişey gördüğüm yok uyarıya istinadenkurdum o cümleyi.Ama hatırladığım kadarıyla da hoştu canım kombine.Hımm demek yakınız dur bekle geliyom o zaman zaten canım sıkıldı puff çok da sıcak.Şaka bir yana kulağıma sölesene nerde çalışıyorsun gelip camdan el sallıyım sana tiri tiri cam var mıki.

yooo ciddi gel buyur nasılsa evdeymişsin ..yenimhalle tarafındayım ben de ..söylerim bi ara ..:)

yooo ciddi gel buyur nasılsa evdeymişsin ..yenimhalle tarafındayım ben de ..söylerim bi ara ..:)

canım benim ince düşüncen için çok teşekkür ederim inşallah başka zaman.Biraz daha tanıyalım birbirimizi muhabbeti koyulaştıralım sora bön bön baklmayalım dimi birbirimize ,şaka tabi.dün hastaneye gittim eşimin yanına kontrolüm vardı bir de eve zor attım kendimi dedim yok,çok zaruri bir işim olmadıkça paşası gelse çıkaramaz beni dışarı.nasıl bir sıcakdır yarabbi,nemsiz sıcak daha fenaymış meğer.hımm aslında ben beklerim kuzum ilerki zamanlarda gelirsin öğrenci görünümlü evime şöle yaka paça dağıtır bi serinlersin sana ıcea tea ikram ederim oooh serininden.özelden yazarsan merakımı gidermiş olursun yobotiçe nerde çalıştığım konusunda

beni tanımana gerek yok :)) tanıyanlara sor onlar anlatsın :)) tanımayı isteyeceğin biriyim
tamam hazır ol ozaman geliyorum :roflol: bana bak öyle ice tea mace tea ( mace tea ne oluyorsa :)) istemem ..utanmıyor musun benim gibi bir zata ice tea ikram etmeye ..sen şimdiden hazırlıklara başla :roflol: üç beş çeşit pasta börek yap ...ayıp ayıp böyle misafrmi karşılanırmış ..neyse gelince ne kadar lezzetli pasta börek çörek yaptığını da anlamış olurum kaydirigubbakcemile3 gelirken yanımda serum filan da getireyim de maazallah zehirlenirsem takıveririm hemen :roflol:

ayh yok öle adres arar gibi ona buna sormam ben tanımak istediğimi kendi gözlemlerimle tanımam lasım bakim ne kadan anlayışlı ne kadan hoş sohbet ne kadan espirili yoksa açmam inanki kapıyı aaa kalakalırsın ölece zaten asansör de yok boşa yorulmuş olarsın.hi ho ho ayh aşkol yani yobotiçe benim datlu dilim güsel sohbetim şirin çehrem yeter de artar bile böreğe çöreğe ne hacet,kaçtığımdan değil yemek bilem yaparım şöle en becerdiğim ali nazik mesela amma ben seni pek bi boğaz düşkünü gördüm annem niye böle...

ne demek niye böyle ..misafrin boğazsız olanı olur mu ..öye kuru kuruya gelmem kaydirigubbakcemile3 sen açma kapıyı ben bacadan girerim sanki zor bir şey filmlerde oluyorya çilingirci çağırıp başkasının evinin kapısını açtırıyorlar aynı o duruma düşersin ona göre :roflol: gireceğim içeri gireceğim banane

gel dutkurum gel ayıp ettin bacadan girmeye uğraşma alimallah sıkışır kalırsın kıs kapatttırmışlar bacaları aman ha kalma oralarda.ayh korkarım öle çilingir felan getirme kapıma elin çilingir adamını tocem çizer mazallah beni.sen de bana 3 gün önceden ne vakıt gelicen ben te başlıyım hazırlıklara ancak yetişirim.Ben az bir ara veriyorum cankuş bi çarşaf yastık ayarlaması yapıcam haftasonu arkideşim gelicek hazırlıyım da hazır dursun.ha bu arada ya bu topici yazın ne giyeceğini bilemeyen ve konuşası olan tesettürlü bayanlar topici yapsak daha mı güsel olur ne

tamam kolay gelsin sana ..yok burası kendi konusunda kalsın ..senin konuşasın varsa benim topiğime gel buyur orda bol bol gevezelik ediliyor nasıl olsa :))
al sana link

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...inden-gelenlerin-mekani-814.html#post14115250

başıyazmalıkız topicin gidişine mütevellit poffladım ben.. guclubacismile
yakında topic pofflamasa iyidir.. )
amacını aşan topiclerden çok sıkıldım walla.. bi yerde doğru dikiş tutturamıyoruz kafamçokkarıştı

sen dikşçisin yaawwwkaydirigubbakcemile3 diksen diksen sen dikersin :roflol:

doğru diyorsun.. çok açılmış ağızlara iğne iplik kar etmez,başka birşeyle tutturmak lazım )
neyse ben daha yazmıyorum konu dağılmasın..
selametle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…