Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ahh eweet robotcum yaa bendee bu hafta sonu inşş bi sürü şey alcam yazlık.. ancak para ayırabildim kendimee. elbiselere nasıl içim gidiyoo anlatamamm

ahh eweet robotcum yaa bendee bu hafta sonu inşş bi sürü şey alcam yazlık.. ancak para ayırabildim kendimee. elbiselere nasıl içim gidiyoo anlatamamm

dün bir bayan gördüm elbiseli kapalı öyle hoştu ki elbisesinin rengi aşık oldum ..ama sırt kısmı çapraz geliyrdu altında sadece badi vardı ..ben sdece badi ile değil de bolero ile giymeyi daha çok seviyorum ..çünkü sırttaki iç çamaşır izleri belli olmamalı ..ben rahat edemem öyle sırtım açık iplerin izleri belli oluyor filan ....ama elbisesi çok hoştu gerçekten ...bir de ben bu tip elbiselerin altına düz ayakkabıyı daha çok yakıştırıyorum ..elbise giyip altına on metre topukla hoş durmuyor bana göre ...
herkese günaydın

Hayırlı günler olsun herkese Hayırlı kandiller...

BtL.çok cici görünüyorsun canım üzerindeki örgü şalmı ne hoş durmuş öyle diğer kıyafetinde cok hoştu trencini ve uyumunu cuk biğendimmopuyorumnanaktan

BtL çok hoşsun:) üzerindekini çok beğendim
Kütahya serin oluyormuş keşke burası da biraz serin olsa yağmur yağsa.. Şu anda bile ter döküyorum-tatlicadiarzu-

günaydın hatun kişiler hepinize hayırlı kandiller.Btl. diğer kıyafetini çok beğenmemiştim neden dersen üzerindeki trençlerden hediye pakedi tarzı herkeste görmekten inan gına geldi ama bu daha spor ve hoşmuş tabi ben spor giyimi daha çok seviyorum belki ondandır.sevgi yolu he ve kütahyanın bitmeyen soğuğu,eşim kğtahyalı ve orda 2 yıl kaldım yakınen bilirim.şalın panço misali gayet hoş durmuş altta da converse tipi pabuçların son derece sevimli olmuşsun kütahyaya damgasını vuracak serin serin tebrikler koyuyorum sanaa

teşekkür ederiim üzerimdeki panço hazır almıştım :hulya:

btl çok sportif ve hoşsun bacım....

:lepi:

teşekkürer olumunekankayizsmile

BtL çok hoşsun:) üzerindekini çok beğendim
Kütahya serin oluyormuş keşke burası da biraz serin olsa yağmur yağsa.. Şu anda bile ter döküyorum-tatlicadiarzu-

evet 3 gün önce yeni yeni ısınmaya başladı havalar çok yağmur vardı haziran ayında hiçç sıcak görmedik .. teşekkürler :kedi:

zevkler ve seçimller... evet kütahyaa çok soğuktu haziran ayında neredeyse kabanla gezicektik :Saruboceq: tşkler yorumun için :hulya:

btl cok sıksın gercekten son fotodakı uzerındekı sıyah olan tunık sanırım o ozel dıkımmı yoksa aldın mı canım

Dün aksam´dan kalma halim...Calistigim sirketin yaz eglencesi vardi, Bogaz´da tekne turu..Gece´de hava müsait degildi zaten...lmaz:

BtL çok şekersin canım ohh afiyet olsunnnnaklinialirimsmile
hoçakal bluzun çok cici çıtı pıtı çokda uyumlusunna.s.

teşekkür ederim bayanlar üzerimdeki yelek tarzında burdan almıştım kemerle kullanıyorum. daha anlaşılır şekilde çekip koyarım fotosunu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…