başıyazmalıkız topicin gidişine mütevellit poffladım ben.. guclubacismile
yakında topic pofflamasa iyidir.. )
amacını aşan topiclerden çok sıkıldım walla.. bi yerde doğru dikiş tutturamıyoruz kafamçokkarıştı
biyolog ben de elbise çok giyiyorum boydan ..hem rahat oluyor hem deuzun ..ben genelde bolero ile giyiyorum ebiseyi ...tek badi ile sırt daha çok açıkta kalıyor iç çamaşırım belli oluyor gibi geliyor bana rahatsız oluyorum ...yazın elbise çok ideal ..efil efil ...
ahh eweet robotcum yaa bendee bu hafta sonu inşş bi sürü şey alcam yazlık.. ancak para ayırabildim kendimee. elbiselere nasıl içim gidiyoo anlatamamm
Hayırlı günler olsun herkese Hayırlı kandiller...
BtL.çok cici görünüyorsun canım üzerindeki örgü şalmı ne hoş durmuş öyle diğer kıyafetinde cok hoştu trencini ve uyumunu cuk biğendimmopuyorumnanaktan
btl çok sportif ve hoşsun bacım....
:lepi:
BtL çok hoşsun:) üzerindekini çok beğendim
Kütahya serin oluyormuş keşke burası da biraz serin olsa yağmur yağsa.. Şu anda bile ter döküyorum-tatlicadiarzu-
günaydın hatun kişiler hepinize hayırlı kandiller.Btl. diğer kıyafetini çok beğenmemiştim neden dersen üzerindeki trençlerden hediye pakedi tarzı herkeste görmekten inan gına geldi ama bu daha spor ve hoşmuş tabi ben spor giyimi daha çok seviyorum belki ondandır.sevgi yolu he ve kütahyanın bitmeyen soğuğu,eşim kğtahyalı ve orda 2 yıl kaldım yakınen bilirim.şalın panço misali gayet hoş durmuş altta da converse tipi pabuçların son derece sevimli olmuşsun kütahyaya damgasını vuracak serin serin tebrikler koyuyorum sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?