Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

loresimam resimdemi problem var benmi göremiyorum aceba... meraklandım şimdii ne giymiştinkii

mutfak_robotu_muyum_neyim; üzerindeki boleroyu nereden aldın?????? 2 senedir kendime uzun kollu bolero arıyorum ama BULAMIYORUM :1shok:

BUNLARDAN BENDEN OLSUN KIZLAR

(buarada farkettimde benim hiç tek resmim yokmuş,ya kucağımda kızım ya yanımda eşim :))

(burda kotum siyah ama flashtan galiba lacivert olmuş :))

Son düzenleme:
uu nolmuş buraya yazılanlar silinmiş

tatil yaptım geldim resimler dolmusdur didim ama kismecikler yok sedacım hoş görünüyorsun canım kot eteğin boyundan ötürü hariç diğerlerini beğendim canımbilmiyorumkismile

her yerde varmıdır ki şubesi burda çok zorlanıyorum ben açıkça söylemek gerekirse bi türbanada 100 yada 150 lira ödemek bana zor geliyo

hemen her yerde var valla internet sayfasından bakabilirsin. bursa da da hem tugba venn hem de nihan var ikisi de kardeş firma zaten..

valla ben tugba dan giyiniyorum herkes de kıyafetlerimi tarzımı cok begenıyo.. bi de arada terziye diktiriyorum.. kaplar alıyorum her sezon dize kadar olanları normal-dar pantoolonlarla kısaları da pantolon eteklerle kullanıyorum.. çocukla pantolon rahat oluyor. valla magazaya girince herseyden almak istiyorum..

kızılayda tuğbanın mağzası varmı

kızılayda tuğbanın mağzası varmı

evet var ama adı nihan tugbanın magazası.. izmir caddesinde lcw nın hizasında moda çarşısının altında.. bildiğim kadarıyla yakında kızılayda yeni ve büyük bir magaza daha acıcaklarmıs.. bekliyoruz bakalım heyecanla..

ankara da kızılayda acity de demetevlerde var benim bildiğim başka yok.. ama diğer şehirlerde de ürün verdikleri magazalar varmış f.de oyle diyolar..

evt canım boyu biraz kısa tam benlik oldu birazcık kısa olduğum için cuk oturdu giyince:)bende çok severek aldım bazen de spor ayakkabılarım içine beyaz badiyle kullanıyorum güzel oluyo:1closedeyes:daha güzelleri senin olsun..

selamlar herkese
bana bir akıl verin ya hu...

4 aylık bebeğim var sezeryandan kalan koca bir göbeğim ve en az 10 kilo fazlam var :çok üzgünüm:
emzirince kilolar gider dediler gitmedi üstelik emzirdiğim için diyette yapamıyorum
haftalardır her fırsatta alışveriş için dolaşıyorum bol ve rahat giysileri her zaman tercih etmişimdir ama şimdi onca dolaşmama rağmen hiç bir şey beğenip alamıyorum

sorun aslında kilom ve koca göbeğimde nasıl giyinmeliyim de göbeğim kapansın...
koca kişisiyle tartışıp duruyoruz bu yüzden bir şey beğenip almıyorsun diyor haklı adam...

bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…