Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

hijyenim dert etme canım zamanla gider daha cok erken 4 ay olmuş giyim konusunda malesef doğum sonraki ilk aylarda senin gibi bende sıkıntılıydım o dönemlerde genelde bol elbiseler tercih ettim yada göğüs altından bollaşan tunikler miniklerden annelerine kalan hediye göbecikler malesef bir süre can sıkıyorsempatiksalakcinni

:bbo: :2:

bekleyelim öyleyse güzel anne sende hiç de fazlalık yoktu bir kere
yerimseniben

teşekkürler canım

bende tesettürlü değilim ama uzun kolllu en azından yarım kollu giymeye dikkat ediyorum. artık kısa kollu giymemeye çalışıyorum. böylece uzun kollu bile olsa giydiğim bol gömleklerin eskiden giydiğim dar kısa body lerden çok daha serin tuttuğunu farkettim.

teşekkür ederim hijyenim ama 55 kilocuk oldum ki ben ömrü hayatında 50yi görmüş insan değildim o yüzden pek bi tombik geliyom kendimee sempatiksalakcinni

jakobi güzel tesbit canım bol kıyafetler daha serin tutuyor canım üstüne yapısınca boğuyor insanıakannehir

mutfak_robotu_muyum_neyim ..ankarada oturmama rağmen çok hoş kıyfetler bulamıyorum..yeni doğum yaptığım için bebekle çok fazla gezme gibi bi durumumda yok maalesef....alışveriş yaptığın yerleri belirtirsen mutlu olurum..şimdiden teşk...

Canım aynı şeyleri bende yaşadım gerçi hala tamamen kurtulmuş sayılmam oğlum 3 yaşında olmasına rağmen..sen yine şanslısın gezip arıyabiliyosun kıyafet benim öyle bi rahatlığımda yoktu ben uzun süre bişi almadım kendime düşün kabanlarımın önü iliklenmiyodu yinede almadım vericem kiloları diye sadece o dönem elbise modası yeni çıkmıştı ferhunde sayesinde o tarz bişi diktirdim onunla idare ettim baktım azıcık kaldı onunlada barışmaya karar verdim:kedi:

selam herkese ..
alıntı yapmayın lütfen
tatilden bir iki kare
farklı iki kombin ..
pantolon etekleri tavsiye ederim ben çok rahat ettim

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
dreamlover sarı renge bende takmıs vaziyetteyim ama bir türlü istediğim gibi bişey bulamadım bu sene sendede görünce duygularım kabardı yine cıvıl cıvılsın canım..

mutbak robotuu pantolonun gayet rahat görünüyor ama boyu biraz uzun sanırım birde boleroyla cok hoş olmamıs son resimde ise renkler biraz uyumsuz geldi bana
bu arada ne kadar zayıflamıssın ilk resimde suratın cok değişik geldi suratına kilo daha ii gidiyormus bedenin zayıflasın sufatın kalsın ölesempatiksalakcinni

selam ...
loresima pantolon boyu uzun değil de bende bel olmadığı için aşağı çekiyor :)))
ben son resimdeki gibi bir iki rengi birleştirip giymeyi de seviyorum beyaz sonuçta herşeyle giyilebilir bana göre ...
bolero olayına gelince ben boleroyu çok seviyorum nedense ..daha zayıf gösteriyor bolero insanı iözellikle de bol giydiysen ..bolun üzerine bol hoş durmuyor bana göre iice hantal duruyor ,altta bol varsa üzeri daha oturan birşey olmalı ..
ben farklı kombinasyonları seviyorum ..hep böyle sıradan tunik pantolon filan yada ne bileyim etek gömlek olayını sevmiyorum nedense ...ilk bakınca tuhaf gelebilir tabiki ama bu kombinleri beğenen arkadaşlarım da çok ..neyse işte öyle :))

yorumların için sağol bu arada ...

zayıflama olayına gelince ben de senin dediğin gibi surattan vermeyip bedenden vermek istiyorum ama nerde ...hemen yüzüme yansır zayıflık benim ...kilo da öyle ...keşke dediğin gibi surat tombiş beden zayıf olsa ama olmuyor işte :))) resimde de belki öyle çıkmış olabilir ...güneşe bakarken gözlerimi kısar suratımı kasarım da :)) ışığa karşı hassasiyetim var ..
dream lover sana da yazacaktım şimdi aklıma geldi ..sarı sana yakışmış ama benim haytta giymeyeceğim bir renk ...bana çok abartılı bir renk gibi geliyor ve bana yakışacağını hiç düşümüyorum ama sana yakışmış ..uzun elbise olayına gelince bende de var böyle elbiseler de bir kere giydim bir daha giyemedim ..bacaklarım çok terliyor nedense bunlarla yapış yapış oluyor birbirine yapışıyor :))
çok istiyordum ben de giymeyi ama olmadı ..en rahatı pantolon etekmiş onu farkettim ..özellikle yaz için... güle güle giy...

Dışarıda pardesü giydiğim için pek sorun olmuyo yaz mevsimi benim için :)

dreamlover sarı renge bende takmıs vaziyetteyim ama bir türlü istediğim gibi bişey bulamadım bu sene sendede görünce duygularım kabardı yine cıvıl cıvılsın canım..

her sene bi renge takıyorum bu sene de favorim sarı oldu , her tonu hoşuma gidiyor
birde buğday tenli olduğum için bende güzel durduğunu söylüyolar loresimacım
güzel yorumun için öpüyorummmmŞeniz

teşekkürler mutfak robotu beğenmene sevindim cnm:1hug:
sonuçta herkesin bi rengi vardır öle değilmikaydirigubbakcemile2
herkes her rengi taşıyamaz

ben tesettürlü değilim ama yazın falan kısa kollu giymiyorum uzun kol yada kapri kol tercih ediyorum, ne yazıkki bende 4 gündür nerdeyse heryere aradım taradım kendime göre bişey bulamadım, tabii birde sezeryan sonrası 1 sene geçmesine rağmen benden birtürlü gitmek bilmeyen göbeğimde varken kıyafet bulmak büyük bir mesele oldu benim için, her mağazayı girip eli boş çıktığımda bağırarak ağlamak istiyorum, tesettür mağazalarınada gittim ama onlarda ya çok abiyeydi yada çok uzun,pazarada gittim belki orda bulurum diye baktım penyeler hep naylon karışımlı yani pamuklu değildi ki ben iskenderunda yaşıyorum buranın sıcağı ve nemi felaket pamuklu giymek terlemeyi biraz olsun engelliyor,
benim tarzımda olanlar yani yarı kapalılar nasıl giyecek peki :sinifsinif:

asistan27 canım diz altı elbiseleri taytla kullanabilirsin altınada babatle gayet hoş olur die düşünüyorum annelerin doğum sonrası göbek derdini ortadan kaldırmak içinde göğüs altından bollaşan elbiseler yada tunikler tercih edebilirsin bunun için cok tercih var ama hatayda alışveriş imkanı nasıldır hangi mağazalar vardır bilmediğim için cokda fazla birşey diyemiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…