hijyenim dert etme canım zamanla gider daha cok erken 4 ay olmuş giyim konusunda malesef doğum sonraki ilk aylarda senin gibi bende sıkıntılıydım o dönemlerde genelde bol elbiseler tercih ettim yada göğüs altından bollaşan tunikler miniklerden annelerine kalan hediye göbecikler malesef bir süre can sıkıyorsempatiksalakcinni
evet var ama adı nihan tugbanın magazası.. izmir caddesinde lcw nın hizasında moda çarşısının altında.. bildiğim kadarıyla yakında kızılayda yeni ve büyük bir magaza daha acıcaklarmıs.. bekliyoruz bakalım heyecanla..
cucuumm iki resimde çok hoş ikisinide çuk beğendim canım çok cici olmuşsunopuyorumnanaktan
selamlar herkese
bana bir akıl verin ya hu...
4 aylık bebeğim var sezeryandan kalan koca bir göbeğim ve en az 10 kilo fazlam var :çok üzgünüm:
emzirince kilolar gider dediler gitmedi üstelik emzirdiğim için diyette yapamıyorum
haftalardır her fırsatta alışveriş için dolaşıyorum bol ve rahat giysileri her zaman tercih etmişimdir ama şimdi onca dolaşmama rağmen hiç bir şey beğenip alamıyorum
sorun aslında kilom ve koca göbeğimde nasıl giyinmeliyim de göbeğim kapansın...
koca kişisiyle tartışıp duruyoruz bu yüzden bir şey beğenip almıyorsun diyor haklı adam...
bilmiyorumkismile
teşekkürler canım
dreamlover sarı renge bende takmıs vaziyetteyim ama bir türlü istediğim gibi bişey bulamadım bu sene sendede görünce duygularım kabardı yine cıvıl cıvılsın canım..
selam ...
dream lover sana da yazacaktım şimdi aklıma geldi ..sarı sana yakışmış ama benim haytta giymeyeceğim bir renk ...bana çok abartılı bir renk gibi geliyor ve bana yakışacağını hiç düşümüyorum ama sana yakışmış ..uzun elbise olayına gelince bende de var böyle elbiseler de bir kere giydim bir daha giyemedim ..bacaklarım çok terliyor nedense bunlarla yapış yapış oluyor birbirine yapışıyor :))
çok istiyordum ben de giymeyi ama olmadı ..en rahatı pantolon etekmiş onu farkettim ..özellikle yaz için... güle güle giy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?