Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

canım verdiğin örnekler için sağol ama eşim tayt giymemede pek müsade etmez kot pantolon kumaş vs giyiyorum ama onlarıda kalçasnın açıkta kalmama koşulu ile giydiriyor, hatayda seçenek var evet ama çok fazla değil bide buaralar çarşıya çıkıp dolaşmak sıcakta mesele mağazaya giriyorsun buz gibi dışarı çıkıyorsun alev gibi birde kızım olunca düşünün artık fazla dolaşamıyorum birkaç yer bakıp mecburen eve dönüyorum, belki çok vaktim olsa bişeyler bulma şansım olur mafoldumben

dream son fotonu beğenmedim ..çok alacalı bulacalı bir kıyafet üzerindeki ve bence sana hiç gitmemiş ..seni olduğundan yaşlı göstermiş bence ...sana pastel tonlar yakışıyor ve daha çok tenk renkli kıyafetler daha iigidiyor sana bence. ...kıyafet üzerinde bolmu durmuş hamile gibi bir hava vermiş sanki ...böyle br kıyafetin üzerine de hangi çantayı kullansan bilemedim doğrusu siyah da olmamış ..
cık bu kıyafetini beğenmedim ben yakışmamış sana ...
sarılara mavilere devam et bence sen :))

robotcum yorumuna saygı duyuorum ama bu giysi tam benim zevkimi yansıtıyor
içinde kendimi çok iyi hissettiğim bi kaç kıyafetimden biri de bu tuniğim
severek giymeye devam edeceğim sanırım çünkü çevremde ki herkes bu renklerin beni çok açtığını söylüyor
yaşlı gösterdiği konusuna hiç katılmıyorum çünkü yüzümü tamamen göstermedim ki nasıl vardın bu kanıya
face de yüzü açık resmim var aynı giysiyle görmek istersen ekle beni birde orda bak öle karar ver bence
bu giysiye gri çanta kullandım siyah değildi
hem tatil yerine bütün çantalarımı götüremezdim değil mi
bi bavulun ne kadar kıyafet aldığı malum

Son düzenleme:
DREAM seni kızdırmak istemedim yazdıklarımı yanlış anlama bu benim fikrim..yaşlı göstermesi fikrim için illa yüzünü görmem gerekmezki ..üzerindeki duruşundan dolayı bana daha ağır geldi.diğer kıyafetlerin daha genç gösteriyor seni ..bu onlara göre çok ağır kaçmış bana göre ...
zaten zevkine birşey demedimki saygı duyuyorum herkes kendini nasıl rahat güzel hissediyorsa ona giymeli bence de ..ama bana göre olmamış ..
çantayı ben siyah gördüm yanlış görmüş olabilirim ..bence seni böyle koyu renkler değil de sarı mavi gibi daha cıvıl cıvıl renkler daha ii açıyor daha ii duruyor üzerinde ..
dedimya bunlar benim fikrim sen istediğin gibi giyinmekte özgürsün ...
neyse uzatayalım bu konuyu ben art niyetsiz söyledim bana da bir sürü yorum geliyor olmamış uymamış diye ...ben de benim tarzım bu diyorum ..sen de öyle dedin zaten ..
sorun yok yani .olumunekankayizsmile

dreamlover bu fotoda yakın cekim oldugu için biraz kilolu gibi durmus ama başka topikde boydan olarak gördüm ben kıyafetini gayet hoş ve uyumlu duruyor canım tam tatil havası hihoyyyt

kulubün sultanı kınada açıkmı olucaksın kapalımı canım sadece bayanlar arasındaysa
kıyafet secimin çok zor olmaz kanısındayım diz altı siyah bir elbise -uzunda olabilir-(siyah bana cok zarif geliyor bu aalarda takıntı haline geldi)topuklu papuç ve bakımlı saçlar ımm harikasempatiksalakcinni

buyurun 2 resimde benden ALINTI YAPMAYINIZ LÜTFEN!!!

üzerimdeki elbise etek bluz zannetmeyin die belirtmek istedim:)

Son düzenleme:
Enfes diyorum başka da bir şey demiyorum nadir olarak bu tabiri kullanırım ama doğruya doğru özellikle loresimaa o siyah elbise çok riskli bir deneme ama kendine güvenmiş ve giymişsin ama helal sana güzel taşımışsın,siyah ve dökümlü bir kumaşa benziyor yani yamuk hatların varsa direk deşifre ama göründüğü üzre bir fazlalık yok maşallah diyim .İkinci kombine gelince daha hoş ve kalite hem de spor tam benim zevkim daha bir beğendim ve daha bir şirin diğeri daha feminen duruyor tabi yerine göre hepsi lazım ve bu defile için sana güzel ve pohpohlusundan bir tebrik koyuyorum

oowww şımarıyorum sanırımsempatiksalakcinni maiberf -ece tesekkur ederim güzel yorumlarınız içinopuyorumnanaktan

oowww şımarıyorum sanırımsempatiksalakcinni maiberf -ece tesekkur ederim güzel yorumlarınız içinopuyorumnanaktan

2.de daha şıksın
altına badi giymişsin sanırım yerimseniben
aslında birçok kıyafeti böyle yarım kollu diye almıyorum altına bişey giyince de ter basıyo o yüzden kıyafet sıkıntısı çekerim hepplaelaelaelaelae

ewet canım badi var altımda kısa kollu giymediğim için böyle kullandım gömlek çok hafif üstünde bişey oldugunu anlamıyorsun bile o yüzden sıkıntı çekmedim yerimseniben
yorumun için teşekkürleropuyorumnanaktan

alın size
bir de yeşille kombine ...
bu badiyi öyle çok sevdimki her renkle kullandım :))
..kalçayı kapattığı için rahat oluyor giymek ...
alıntı olmasın lütfen ..

[/URL][/IMG]

loresima ilk resmin hoşuma gitmedi ..kadınsı olmuş üzerindeki elbise ..çok siyah olmuş ...biraz renk katabilirdin ..
ikinci kıyafetinde de eşarbın güzelmiş bir de tabiki conversler :)) gerçi bu sıcakta sadece terlik giyilebiliyor ..

[

arkadaşa katılmıyorum canım birinci resmi çok beğendim çok sade ve şık her zamanda spor giyilmezki gideceğin yere bağlı değilmı çok hanım hanımcık olmuş tabi herkesin kendi zevki kaydirigubbakcemile3 ben kınada kapalı olucam böyle güzel ve şık bi elbise giymek istiyorum yardım ederseniz sevinirim ne tür bişey alayım acep bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
loresime özellikle alıntı yapmayın dediğin için alıntı etmiyorum....

canım bu zamna kadar bizi hep erteledin eklemedin ben bunca geçen zamn senden mahrum kaldığımızı düşünüyorum...
ikisinide çok beğendim hatta birinciyi daha çok beğendim.
siyahın asilliğini herşeyle uyum sağlamasını her zamn sevmişimdir o yüzden çok şık olduğunu düşünüyorum...
boy pos fizik yerinde maşşallah diyorum canım:)

dreamlover bu fotoda yakın cekim oldugu için biraz kilolu gibi durmus ama başka topikde boydan olarak gördüm ben kıyafetini gayet hoş ve uyumlu duruyor canım tam tatil havası hihoyyyt

teşekkür ederim cnmm

maiberf yorumuna harfiyen katılıyorum
çok zevklisin loresima tarzını çok beğendimmmm:1hug:a.s.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…