asistan27 canım diz altı elbiseleri taytla kullanabilirsin altınada babatle gayet hoş olur die düşünüyorum annelerin doğum sonrası göbek derdini ortadan kaldırmak içinde göğüs altından bollaşan elbiseler yada tunikler tercih edebilirsin bunun için cok tercih var ama hatayda alışveriş imkanı nasıldır hangi mağazalar vardır bilmediğim için cokda fazla birşey diyemiyorum canım...
oowww şımarıyorum sanırımsempatiksalakcinni maiberf -ece tesekkur ederim güzel yorumlarınız içinopuyorumnanaktan
dreamlover bu fotoda yakın cekim oldugu için biraz kilolu gibi durmus ama başka topikde boydan olarak gördüm ben kıyafetini gayet hoş ve uyumlu duruyor canım tam tatil havası hihoyyyt
Enfes diyorum başka da bir şey demiyorum nadir olarak bu tabiri kullanırım ama doğruya doğru özellikle loresimaa o siyah elbise çok riskli bir deneme ama kendine güvenmiş ve giymişsin ama helal sana güzel taşımışsın,siyah ve dökümlü bir kumaşa benziyor yani yamuk hatların varsa direk deşifre ama göründüğü üzre bir fazlalık yok maşallah diyim .İkinci kombine gelince daha hoş ve kalite hem de spor tam benim zevkim daha bir beğendim ve daha bir şirin diğeri daha feminen duruyor tabi yerine göre hepsi lazım ve bu defile için sana güzel ve pohpohlusundan bir tebrik koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?