loresima ilk resmin hoşuma gitmedi ..kadınsı olmuş üzerindeki elbise ..çok siyah olmuş ...biraz renk katabilirdin ..
ikinci kıyafetinde de eşarbın güzelmiş bir de tabiki conversler :)) gerçi bu sıcakta sadece terlik giyilebiliyor ..
teşekkür ederim canım yalnız senden ricam özeldende söyledim burdanda söyliyim yaptıgın alıntıyı silersen sevinirimopuyorumnanaktankulübün sultanı .!.:arkadaşa katılmıyorum canım birinci resmi çok beğendim çok sade ve şık her zamanda spor giyilmezki gideceğin yere bağlı değilmı çok hanım hanımcık olmuş tabi herkesin kendi zevki kaydirigubbakcemile3 ben kınada kapalı olucam böyle güzel ve şık bi elbise giymek istiyorum yardım ederseniz sevinirim ne tür bişey alayım acep bilmiyorumkismile
karalahana .!.:loresime özellikle alıntı yapmayın dediğin için alıntı etmiyorum....
canım bu zamna kadar bizi hep erteledin eklemedin ben bunca geçen zamn senden mahrum kaldığımızı düşünüyorum...
ikisinide çok beğendim hatta birinciyi daha çok beğendim.
siyahın asilliğini herşeyle uyum sağlamasını her zamn sevmişimdir o yüzden çok şık olduğunu düşünüyorum...
boy pos fizik yerinde maşşallah diyorum canım:)
DreamLover .!.:maiberf yorumuna harfiyen katılıyorum
çok zevklisin loresima tarzını çok beğendimmmm:1hug:a.s.:asigim:
pembefare .!.:loresima ikisinede bayıldım
PassioneLore .!.:loresıma ılk kez goruyorum senı canım
maasallah cocuklu bır anne olarak cok formunda gordum senı
her ıkı kıyafetını de cok begendım
ıkısınınde kullanım alanları farklı ve ıkısını de ıyı tasımıssın
saol canım çok tesekkur ederim senide 1 kere gördük artık eklemiyorsun umarım devamı geliropuyorumnanaktan
Loresimaa goremedim resimlerini kaldırmışsın ama ben meraktan çatladım yaaa....
hijyenimm teşekkür ederim canım realin yanında kartal outlet var orda mangonun outleti vardı 5 tlye aldımsempatiksalakcinni
dreamlover yeni kapanmış biri gibi değilsin,senelerdir kapalı olupta hala nasıl giyineceğini bilemeyenler için iyi bir örneksin şekercim..
bi de yanmışsın ki teninin rengi çok iyi olmuş.. çok hoşsun canım devamm fotolaraa ) opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?