Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

loresıma ılk kez goruyorum senı canım
maasallah cocuklu bır anne olarak cok formunda gordum senı
her ıkı kıyafetını de cok begendım
ıkısınınde kullanım alanları farklı ve ıkısını de ıyı tasımıssın

robotcum bebeği olan bir anneyim zaten bazen biraz kadınsı olmak idir diye düşünüyorum aklinialirimsmile
teşekkür ederim canım yalnız senden ricam özeldende söyledim burdanda söyliyim yaptıgın alıntıyı silersen sevinirimopuyorumnanaktan

lahanacım zarif iltifatın için tesekkur ediyorum çok nadirde olsa resim ekledim ama demekki denk gelmedin kuzum opuyorumnanaktan

DreamLover .!.:
maiberf yorumuna harfiyen katılıyorum
çok zevklisin loresima tarzını çok beğendimmmm:1hug:a.s.:asigim:

tesekkur ederim canım opuyorumnanaktan

pembefare .!.:
loresima ikisinede bayıldım

opuyorumnanaktan

saol canım çok tesekkur ederim senide 1 kere gördük artık eklemiyorsun umarım devamı geliropuyorumnanaktan

kulubun sultanı tesekkurler canım..

hijyenimm teşekkür ederim canım realin yanında kartal outlet var orda mangonun outleti vardı 5 tlye aldımsempatiksalakcinni

Loresimaa goremedim resimlerini kaldırmışsın ama ben meraktan çatladım yaaa....

Geçen gün gördüm resimlerini ama yazamadım..İkisindede çok hoş görünüyodun LORESİMAA ama ben pantolonluyu daha çok begendim..Elbisendede şalın çok hoş duruyodu bende geçiş yapıcam şala ama bi türlü kısmet olmadı: )

Loserimam ne giyse yakuşur datlıma..
ben canlı olaraktan hepiciğinizin yerine gördüm elbiseli haliynennn çok güzeldi datlıım fiziki haritası on numero..
tuniğine bayıldımm kankamm çok yakışmış hayatımm muck opuyorumnanaktan

cucuumm41 çok beğenmiştim şu gri askılı eteğini çok güzelde yakışmış..
kapında güzelmiş canım
dreamlover yeni kapanmış biri gibi değilsin,senelerdir kapalı olupta hala nasıl giyineceğini bilemeyenler için iyi bir örneksin şekercim..
bi de yanmışsın ki teninin rengi çok iyi olmuş.. çok hoşsun canım devamm fotolaraa ) opuyorumnanaktan

teşekkürler todish cim:asigim::1hug:a.s.

dream lover haşema ile rahat yüzebildin mi?ıslandıktan sonra vucuduna yapıştımı birde vucudun ıslandı mı?çok soru sorduğumun farkındayım cevaplarsan sevinirim...:kedi:

evet cnm çok rahat yüzdüm, ilk kez kullanmama rağmen oldukça rahattım
ama sadece dalarken bonem kaydı bi kaç kere
dalmamaya karar verdim

bi keresinde ne oldu anlatayım da gülün

baya bi açılmıştım yanlız yüzüyodum
ayağıma kıramp giirdi
o arada yediğim bi dalga da bonem çıktı baya bi açıktayım ama
eşimde kıyıdan gördü bonemin çıktığını işaret ediyo tal diye
ben de çıkınca koyun can derdinde kasap et derdinde dedim
tabi o bilmiyodu benim zor durumda olduğumu tek kol ve tek ayakla yüzmeye çalıştım

yapışmayı sorarsan ilk çıktığında biraz yapışıyo çünkü çok ıslak:)
ama eşofman tarzı olanlar da çok yapışıyo en azından bu modelde daha rahat yüzülüyo mayo kumaşından çünkü

benim bulunduğum yerde kapalılar çok beğeni ile bakıyodu bana hatta eşim bile sölüyodu sana bakıyolar bayanlar diye:))
soranlar da oldu nerden aldığımı
sempatiksalakcinni

dreamlover canımcım ben dalmanın formülünüde buldum.
Kafama havuzda takılan bonelerden takıyorum üzerinede haşemanın bonesini böylece kaymıyor.
Gerçi saçlar çok uzunsa yine kayabilir, ben geçen sene çok rahat yüzdüm.

cimcimecim o havuzda takılan bonelerin 3 rengini de aldım ama kafama sığmadı
hem saç çok hem kafa büyük çok uğraştım yırtıldı 2 si ama sonuç olumsuz

dreamı görünce bende haşemamla ekleyeyim dedim...
ama ben denizde kullanmadım çünkü biz bayanlara özel plajı olan bir yerdeydik...
ben plaja gidip gelirken kolaylık olsun diye giydim...
içimde sadece mayom var ,çok rahat ettim...

aslında rep yazıcaktım ama veremedim karalahanacım
haşeman çok hoş demek içinde ki mayoyla girdin bayan bayanasengözlerimebaksanab:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…