aslında rep yazıcaktım ama veremedim karalahanacım
haşeman çok hoş demek içinde ki mayoyla girdin bayan bayanasengözlerimebaksanab:uhm:
hayatım asla polemik amaçlı yazmıyorum kendim yeni kapandım haddime de düşmez ama bayan bayana bile olsa mayo ile girmek uygun değilmiş
evet cnm çok rahat yüzdüm, ilk kez kullanmama rağmen oldukça rahattım
ama sadece dalarken bonem kaydı bi kaç kere
dalmamaya karar verdim
bi keresinde ne oldu anlatayım da gülün
baya bi açılmıştım yanlız yüzüyodum
ayağıma kıramp giirdi
o arada yediğim bi dalga da bonem çıktı baya bi açıktayım ama
eşimde kıyıdan gördü bonemin çıktığını işaret ediyo tal diye
ben de çıkınca koyun can derdinde kasap et derdinde dedim
tabi o bilmiyodu benim zor durumda olduğumu tek kol ve tek ayakla yüzmeye çalıştım
yapışmayı sorarsan ilk çıktığında biraz yapışıyo çünkü çok ıslak:)
ama eşofman tarzı olanlar da çok yapışıyo en azından bu modelde daha rahat yüzülüyo mayo kumaşından çünkü
benim bulunduğum yerde kapalılar çok beğeni ile bakıyodu bana hatta eşim bile sölüyodu sana bakıyolar bayanlar diye:))
soranlar da oldu nerden aldığımısempatiksalakcinni
hayatım asla polemik amaçlı yazmıyorum kendim yeni kapandım haddime de düşmez ama bayan bayana bile olsa mayo ile girmek uygun değilmiş
verdiğin cevap için çok teşekkür ederim...a.s.
bence de uygun değil ..ben valla annem de olsa öyle mayo giyip de karşısına çıkamam utanırım ..ama islami otellerde anlatanlardan dinliyorum ..o çok kapalı aşırı kapalı bayanlar bile mayolarla bikinilerle geliyorlarmış ..oha filan oluyorum işte ben bu durumlara ...ama yeri gelince nutuk verirken veriyorlar ..nasıl bir tezat bu anlamıyorum ben ...hele de birbirlerine nispet yapar gibi giyiyorlarmış ..çok duydum bu tip vakaları ...
gerçi ben zaten islami otellere gitmiyorum ..çok kızıyorum onların bu fahiş fiyatla sundukları tatil hizmetine ..ne yani parası olan mı gidecek şimdi buralara ..fakir fukara ne yapacak ..bana göre islam ahlakını almış bir insan otel sahibi ise fiyatları da normal tutarki bütün herkes faydalansın ..
islami burjuvazi bu olsa gerek ..hiç hoş değil kötükedihüso
ben böyle düşünmüyorum....
islami otellere hiç gitmedim ama param olsa tercih ederdim.
ayrıca kadınların kendi aralarında ziynet güzellik ve buna benzer şeyleri sergilemelerinde yanlış bulmuyorum.
orda yapma burda yapma sürekli bir tutsaklık içinde hep kısıtlanıyoruz.
herşeyin fazlası abartılanı zarra tabiki aklı başında hiç bir müslümanın yapmaması gereken şeyler var.
ama islamı yaşıyan kadınlarında evinde yada uygun kadın ortamlarındada dışardaki şekilde olması beklenemez.
ben gittim dört beş senedirde gidiyorum.
ve ben haşemamla erkeklerin yanında denize girmektense mayomla kadınların yanında girmeyi tercih ediyorum.
bu nedir, benim seçimimdir...
inanaın bana tezat hepimizin yaşamında...
dream canım sölediklerinin hepsinde haklısın vede doğru ben bilmiyor değilim bunları.
sonuçta bende uçuk ve havari yaşayan biri değilim ama burda çok gördüm kimseyle bişiy konuşulmuyor canım biraz ortamı tartışmaya meyilli gören atlıyor konuya.
benimde burda çok gördüğüm sürekli her konuda bir bildiği olan ama kendine gelince her yaptığı doğru olan insanlar var .
o yüzden fikirlerimi sölerken hedef değil sölediklerim sana.
ben böyle düşünmüyorum....
islami otellere hiç gitmedim ama param olsa tercih ederdim.
ayrıca kadınların kendi aralarında ziynet güzellik ve buna benzer şeyleri sergilemelerinde yanlış bulmuyorum.
orda yapma burda yapma sürekli bir tutsaklık içinde hep kısıtlanıyoruz.
herşeyin fazlası abartılanı zarra tabiki aklı başında hiç bir müslümanın yapmaması gereken şeyler var.
ama islamı yaşıyan kadınlarında evinde yada uygun kadın ortamlarındada dışardaki şekilde olması beklenemez.
ben gittim dört beş senedirde gidiyorum.
ve ben haşemamla erkeklerin yanında denize girmektense mayomla kadınların yanında girmeyi tercih ediyorum.
bu nedir, benim seçimimdir...
inanaın bana tezat hepimizin yaşamında...
evet cnm tezat yaşantımızda haklısın
bana kuran öğreten hocam denize girmeme bile karşı çıktı aslında uygun bulmadı haşema ile olsa öle ortamlarda asla bulunma dedi nasihat etti ama yaz gelince de dayanamıyo insan nefis keşke hakim olabilsek
ben kapandığımda ama sen yazın açılırsın kesimn denizi çok seviyosun diyenler bile olmuştu çok şükür yazında zor olsa da ALLAHIN İZNİYLE YOLUMA DEVAM EDİCEM
BAYANLAR ARSINDA ASKILI FALAN GİYİNİYORUZ AMA GÖĞÜS ALTI İLE DİZ KAPAĞI ARASI MAHREMMİŞ HOCAMIZ KARŞI ÇIKIYODU BUNUN DIŞINDAKİ GİYİMLERE
karalahanam soyledıklerıne sonuna kadar katılıyorum şekerim:lepi:kaydirigubbakcemile5
her kalitenin bir fiatı vardır islami otellerde bunun hakkı diye düşünüyorum
eskiden yoktu şimdi ne guzelki var
tatil yapabilme şansımız var
bende sahilde haşema ile girmektense kesinlikle otelleri tercih ediyorum izmirde yasadıgım için günü birlik gitmek gibi şansımızda var
inanınkı burda sahiller rezil durumda sakın yer bulmak cok zor ve ben rahatsız oluyorum hem kendim hem eşim adına boshayallersmile
ama secenekler herkesin kendi şartlarına gore degişir şartlar keşke herkese uysa tabiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?