yaa inanmıyorummmm:1shok:
sen hangisiydin
güzel bulduğum kapalı bayanları göz hapsime alırım genelde:))sırnaşık şey
aynen maltepe carrefour cnm:roflol:
nasıl da tanıdın beni kıss anlat bakıyımmm merak ederim ben şimcik
yoksa zeynepten mi tanıdın
hihih ben nişanlımla konyalı saate doğru ilerliyorken gördüm seni 1 metre mesafeden aa dedim dreeam )) nişanlımda sordu hatta "kim? dream ne ya"diye.. sen pek bi meşguldun eşinle kızın arkandan geliyordu,kızın da salına salına,onların yanına gelmesini bekliyordun kızına bakarak ))
yanından geçerken kolum değdi hatta ordaki dinlenme bankları ve sağdaki dekorlar yüzünden o ara biraz kalabalık oluyor genelde.. sıkış tıkıştı
tanıdım seni hemenciikk yanık tenli hatunceys ))
siyah şal,renkli bir tunik ve beyaz pantolon.. görebildiğim o kadardı ))
değer son resimdeki trenchkota bayıldım kotonda varmış o modelden ama bi gidemedim yhaaa
vaay bi carrefour karsılasması daha sempatiksalakcinniferyal görüşmüyoz bizde uzun zamandır kaydirigubbakcemile3
BM canım bizim taraflara ugra emin ol sık sık carpışırız senlede sempatiksalakcinni ve ben artık suna inanıyorum yolda gördüğüm her 5 kadından 3ü kk üyesi:lepi:
a.s.konu kapanmış yani mecburen kapatmışız...
bu seferde boşverelim bakalım.
bm teşşekürler canım yorumlar için...
değer son resimdeki trenchkota bayıldım kotonda varmış o modelden ama bi gidemedim yhaaa
vaay bi carrefour karsılasması daha sempatiksalakcinniferyal görüşmüyoz bizde uzun zamandır kaydirigubbakcemile3
BM canım bizim taraflara ugra emin ol sık sık carpışırız senlede sempatiksalakcinni ve ben artık suna inanıyorum yolda gördüğüm her 5 kadından 3ü kk üyesi:lepi:
aynen öyle olucak ayarlasak olmaz zati gerçi ben o günden sonra gitmedim gitseydinde karşılaşamıycaktıkksempatiksalakcinni
karalahana bizim feryalle karsılaştıgımız carrefour kozyatağı carrefour tubişimle dreamloverın karşılaştıgı maltepe carrefour anadolu yakası canım bu tarafta buluşmalar böyle oluyo bi ceee yapıp kacıyoruzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?