Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

bence de gerek yok o yüzden ben de diyorumki farklı fikirler olabilir ama tartışılabilinsin yani hemen saldırmaya gerek yok ..ben her fikire açığım her zaman söylüyorum ...ve şimdilik susuyorum :)))

Evet goren goruyor,
benim msjimdan bi onceki msja bak,
rahatsiz olmus bi arkadas benim gibi .
Yazilarimi dogru oku once ben senin icin "oyum var buyum var "diyosun demedim !
Ayrica sende kendini cok iyi belli ediyosun
Bak nasilda benimle kendini kiyasa giriyosun :)
Sende bu kiyas huyundan vaz gecmelisin
Sende kendi agzinla yakalandin ozaman

Herneyse

Daha fazla devam etmiycem herkes herkesi goruyor zaten .

dreamlovercimm bugün seni gördüm carrefourdaa.. bakıştık hatta kısa süreli 5 cm mesafe ile yanından geçtim kaydirigubbakcemile3 dünya ne küçük,yoksa maltepe mi ))
oyyy o fındık mı fındıkk bi kızın varyaa yerim onu been yerimm Şeniz

yaa inanmıyorummmm:1shok:
sen hangisiydin
güzel bulduğum kapalı bayanları göz hapsime alırım genelde:))sırnaşık şey

aynen maltepe carrefour cnm:roflol:
nasıl da tanıdın beni kıss anlat bakıyımmm merak ederim ben şimcik
yoksa zeynepten mi tanıdın

hihih ben nişanlımla konyalı saate doğru ilerliyorken gördüm seni 1 metre mesafeden aa dedim dreeam )) nişanlımda sordu hatta "kim? dream ne ya"diye.. sen pek bi meşguldun eşinle kızın arkandan geliyordu,kızın da salına salına,onların yanına gelmesini bekliyordun kızına bakarak ))
yanından geçerken kolum değdi hatta ordaki dinlenme bankları ve sağdaki dekorlar yüzünden o ara biraz kalabalık oluyor genelde.. sıkış tıkıştı
tanıdım seni hemenciikk yanık tenli hatunceys ))
siyah şal,renkli bir tunik ve beyaz pantolon.. görebildiğim o kadardı ))

Ben neden kimseylen karşılaşmıyorum yahu
aceba beni görüp tanıyan varmıdır?

değer son resimdeki trenchkota bayıldım kotonda varmış o modelden ama bi gidemedim yhaaa

vaay bi carrefour karsılasması daha sempatiksalakcinniferyal görüşmüyoz bizde uzun zamandır kaydirigubbakcemile3

BM canım bizim taraflara ugra emin ol sık sık carpışırız senlede sempatiksalakcinni ve ben artık suna inanıyorum yolda gördüğüm her 5 kadından 3ü kk üyesi:lepi:

konu kapanmış yani mecburen kapatmışız...
bu seferde boşverelim bakalım.
bm teşşekürler canım yorumlar için...

cnm valla üzüldüm şimdi keşke konuşsaydın yanımdan geçerken hoşuma giderdi inan:)
bi daha ki sefere inşallahh

bayanlar inanmıyorum sizlere ya
az önce geçmişe şöyle bir göz attım inanın çok şaşırdım
herkes kendi tercihini yaşıyor bu kadar eleştirmeye ve ortamı germeye ne gerek var hiç anlamıyorum
sonra topikler kapandığında herpiniz istan ediyorsunuz ne için kapanıyor diye
işte sorun da bu zaten
konu her tarafa çekilmeye müsait en ufak bir yanlış anlamada herkes alevleniyor
lütfen bu uyarıyı unutmayın tekrar uyarıda bulunmayacağım
aynı durumun tekrarlanması durumunda konu kapatılır ve geçmişten tek tek konuyu başka yöne çekenler bulunarak ceza alırlar

sizin oralar nereler kuzuu
valla bende yolda acaba bu kadın kk yı biliyomu diye düşünüyorum arada sempatiksalakcinni

konu kapanmış yani mecburen kapatmışız...
bu seferde boşverelim bakalım.
bm teşşekürler canım yorumlar için...
a.s.

Loresimaa dün carrefoura gitmek için yola çıktık ama yolumuzu değiştirmek zorunda kaldık..Bigün Carrefourda toplu buluşma yapalım..Gerçi bu gidişle gerek kalmıycak herkes karşılaşmış olacak kaydirigubbakcemile3

aynen öyle olucak ayarlasak olmaz zati gerçi ben o günden sonra gitmedim gitseydinde karşılaşamıycaktıkksempatiksalakcinni
karalahana bizim feryalle karsılaştıgımız carrefour kozyatağı carrefour tubişimle dreamloverın karşılaştıgı maltepe carrefour anadolu yakası canım bu tarafta buluşmalar böyle oluyo bi ceee yapıp kacıyoruzkaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni

mrb kızlar nasılsınız...loresimayı görmedim yine kaldırmış resimlerini:gitme: todishhhhhhhhhh sende eklemiyorsun ne zamandırrr senide merak ediyorum:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…